Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bajazin

BAJAZIN

Několik základních informací k Bajazinu:

 

Obsah :

  • Zinková běloba užívaná pro kosmetické účely - ucho udržuje suché, zklidňuje podrážděný povrch kůže, působí blahodárně na praskliny a odřeniny na kůži.
  • Kyselina boritá udržuje kyselé PH prostředí a tím likviduje kvasinky, působí antisepticky na většinu bakterií a plísní, usnadňuje trhání chloupků v uších.
  • Jodoform desinfikuje postižená místa.

 

Tyto tři složky ve vysoké kvalitě jsou garancí toho, že uši, tlapky, kožní záhyby a faldíčky vašich zvířátek,

budou opět čisté a zdravé. Protože kvasinkovou infekci doprovází svědění, bude do 24 hodin po aplikaci Váš miláček podstatně spokojenější a klidnější.

 

Indikace

Dezinfikuje místa napadené baktériemi, kvasinkami, svrabem a roztoči.
Své velké opodstatnění má při podpoře léčby opakovaných ušních problémů, kvasinkových infekcí meziprstí u tlapek a na bříšku zvířete.

 

Proč pomáhá tam, kde většina preparátů selhává?
Roztoky používané k dezinfekci uší nemají šanci dostat se až k ušnímu bubínku a vydezinfikovat kompletně celý vnitřní prostor ucha. Takže je jen otázkou času, kdy se kvasinky z nevydesinfikované části ucha znovu rozšíří. Čištění uší je pro zvíře stresující záležitost a ne každému se podaří zvládnout ji dokonale. Aplikace pudru je jednoduchá a zvládne ji každý začátečník.

 

Historie

 

Bajazin není žádná převratná novinka. Používal se ve zdravotnictví již od roku 1907, hlavně v první světové válce zachránil před snětí spousty zraněných vojáků. Postupem času ho nahradili jiné - modernější prostředky, ale tak jako se lidi vracejí k jednoduchým receptům a zkušenostem našich babiček, vrací se i jednoduše použitelný BAJAZIN.

 

 

Díky tomu, že jde o produkt tuzemské výroby, můžeme nabídnout zákazníkům bezkonkurenčně nižší cenu při špičkové kvalitě surovin.