Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. klokočovský, RETRO Ples 27.2.2016

Jeden z těch opravdu vyvedených!!!

Takto si troufám ohodnotit 15 ples našeho Klokočova. Navzdory tomu, že se ho zúčastňuje čím dál tím méně klokočovjanů, zájem o něj je stále veliký.

Nato, že 19tá hodina byla startovní, v sále byla jen hrstka hostů. To se ovšem do deseti minut změnilo, a sál se postupně naplnil. Všech symbolických 123 lidí z roku cca 1950 až 2016. Tímto naznačuji, že se jednalo o Ples v duchu RETRO. A retro opravdu byl. Nejen že lidé výzvu vzali opravdu vážně a nádherně se vystrojili, program byl také v tomto stylu.

Narážím na dobovou scénku, kterou si pro hosty připravilo ochotnické divadlo z Klokočova. Pod vedením rejži Jana Kuly, se socialistická dvojice Kostelník, Filipová koukali na černobílý, zábavný televizní pořad. Tam nalezli kouzelnické duo Dementi v podání Šimíček, Pustějovská a její silikonový přítel, baletní skupina Pustějovský, Pustějovský(á), zpěváci Sepéši, Bartošová v zastoupení Till ml., Šikutová a nakonec Žofré s Angelikou také v podání Till ml., Šikutová. Celý pořad provázela dvojice Kula, Nováková, jakože naše proslulá „Bohdalka“ Musím říct, že se scénka opravdu vydařila a snad i líbila.

To jsem ovšem vynechal z programové části večeři, která se podávala jak jinak než v sále. Děkujeme tímto hospodskému jak za výtečnou krmi, tak za bleskurychlé podávání.

Následoval zábavní, taneční rej opravdu všech. Parket byl jako pokaždé od samého začátku až do konce plně obsazený. To můžeme přičíst bezvadné kapele MARAS, která již potřetí na našem plese hraje. Osvedčila se podruhé, tak proč měnit?? Troufám si tvrdit, že lepší kapelu jsme neměli. Už jen z toho důvodu, že tato kapela hraje opravdu naživo. Bravůrní housle, harmonika, kytara, bycí,el. Kytara, zpěv……..co dodat???  „Omlazení“ kapely se opravdu povedlo. Dáváme paleček nahoru a těšíme se na další shledání, které je již sjednáno!!!.

Dalším bodem programové části je prodej a výdej tomboly. Přesně 120 cen „základní“ a 15 cen ve slosování. Touto cestou velmi děkujeme všem sponzorům (viz níže) a všem hostům, kteří do tomboly dávali ochotně své dary. V neposlední řadě, když už jsem začal děkovat, děkuji Oldovi S. a jeho pomocnici za službu v šatně a holkám v pekle za bezvadnou obsluhu, která je nikterak jednoduchá. V neposlední řadě nesmíme zapomenout pochválit všechny pomocníky za perfektně zvládnutou přípravu plesu.

 No a závěrem chci dodat, že byl ples opravdu vydařený a svědčí o tom následující časy:

4:30h konec hudby 

5:30h. odchod + zamčení vstupních dveří zvenku!!!.

No a dodatkem děkujeme úklidové, nedělní četě, která od 13h. přišla pouklízet tu spoušť …………laugh

 

Za o.sdružení Karel Till ml.