Jdi na obsah Jdi na menu
 


5.dětský. maškarní Bál 7.2.2015

Na tři desítky dětí se sešlo na již tradičním maškarním bále, které je určeno pouze jim. Samozřejmě s doprovodem rodičů,prarodičů, a jiných kamarádů se od 14.ti hodin začaly na parketě tanečně projevovat, skákat běhat a hlavně radovat.Aby se ale nestalo nějaké neštěstí či úraz, bylo na pořadatelích aby se nic takového nestalo.Proto byl pro děti nachystán bohatý program včetně her, soutěží, bohaté tomboly, hromadného focení, reje masek, jejich vyhodnocování atd. atd.Pod taktovkou známého Robina HOODA a jeho družiny se všechny děti rády zúčastňovaly veškerých her.Poslouchaly ho dokonce tak, že po výzvě aby se shromáždily k podiu, se Robin zašel rychle napít a ty jej poslušně následovaly až do osvěžovny.Musím opravdu pochválit nejen děti, ale i rodiče jak mají sve dítka slušně vychované a poslouchaly, alespoň tam, na slovo!!! Ale aby to rodiče neměly tak lehké, museli se také zapojit do her, hlavně do role řidičů, kde museli absolvovat to co děti.

Po rozdání cen z tomboly, které nakupuje pouze naše sdružení z vydělaných penízků z jiných akcí a nyní se také podílela p.Kavanová z hračkárny CDS. se kolem 18té hodiny všichni rozeli do svých domovů.

Za sebe si myslím, že dopadla na výbornou, děti si opravdu přišly na své a určitě se na maškarním nenudily.Musím také poděkovat za skvěle odvedenou práci pořadatelům, kteří se z velké části nemění a stále jsou ochotni pro děti „pracovat“.

Dále děkuji hospodskému p.Šeděnkovi za poskytnuté občerstvení.

Musím nakonec říci, že ačkoli nás všechny nakonec bolely hlavně nohy, den jsme si užily a jsme rádi, že své děti nenecháte jen tak ležet u televize jak je dnes moderní, a dopřáváte jim takovouto formu zábavy, za kterou jsou vaše děti jistě náramně vděčny.

Nashledanou a snad se uvidíme,mmj, na šestém ročníku tohoto plesu v roce 2016.

 

Fotografie ve Fotoalbu

Za O.s.Klokočov Till Karel ml.