Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.dětský maškarní bál 17.3.2018

Klokočovské sdružení pořádalo 17.března 2018 již osmý ročník maškarního plesu pro děti. Ten letošní se nekonal jak bývalo zvykem v restauraci u Žabáka, ale netradičně v příborském kulturním domě. Důvodů bylo více..... Bohužel ve Skotnici probíhá stále rozsáhlá rekonstrukce, navíc nastaly obavy, že vzhledem k loňskému velkému zájmu, bychom se do „žabáka“ nevlezli.

A naše tušení bylo správné. Již druhý den po oficiálním vyhlášení byla kapacita z poloviny obsazena. Ke konci jsem musel již bohužel rodiny odmítat. I přesto že míst bylo o dost více, byly beznadějně po třech dnech obsazené. Po prosbách některých rodičů, že nemusí sedět, hlavně aby se děti pobavily, jsem musel kývnout a zapsat do seznamu hostů.

No, co Vám budu povídat. O náš ples je opravdu veliký zájem a my jsme za to neskutečně rádi, že se hlavně dětem líbí. Proto hned na úvod prosím všechny rodiče, aby sledovali naše webové stránky www.klokocov.com tak na facebooku KLOKOCOV U PRIBORA, plakátovací plochy, příborský měsíčník, kde se s předstihem dozvíte termíny a podmínky rezervace aj. Opravdu se vyplatí vše sledovat, předejdete nepříjemnému zjištění, že se na Vás nedostane míst.

 

No, to byla taková nutná informace a teď k samotnému plesu jak probíhal...

Pouze dvě hodiny jsme měli na přípravu všeho nutného. Občerstvení, výzdoba, hudba, balení tomboly, šatna..... Opravdu jsme měli co dělat, ale šlo to. Jelikož jsme zatím neměli ve vlastní režii občerstvení, byl to takový náš malý křest. Již od půl druhé se začali scházet hosté, bohužel většina ještě o půl třetí nedorazila, což výrazně ztížilo program, a rodiče byli netrpělivý a dožadovali se startu . Chtě nechtě jsme museli začít. Uvítacího slova se po sedmi letech neujal Robin HOOD (prostě už mu byl kostým malý :-) ), ale nově KLAUN, který celým dnem provázel. Jemu byla oporou „teta“ Linda a její pomocníci. Ti měli na starosti chod her a zábavy. Ty probíhaly po celé odpoledne, kde se střídaly s tancem a volnou zábavou.

Přesně v 17.00h se rozdaly dary všem dětem, které si mohly při vstupu zakoupit obálku, kde každá měla svou cenu. Po chvíli ovšem děti byly už tak unavené, že jsme to museli vzít hopem.....Bezprostředně potom jsme vyhlásily 3. nejlepší masky Plesu. Dráček, Indiánka, a Křemílek s Vochomůrkou byli letos ti Nej. Odnesly si krásné dorty, které nám napekla paní kuchařka ze školy N.p.Loma. K tomu byli přidány nádherní perníkoví zajíčci od paní Hozové z Klokočova, kterým tímto za to moc děkujeme.

Následovalo hromadné focení všech masek, kde si mohl každý rodič ulovit svou fotečku. K tomu vyhlášení těch Nej masek, přidal Kubík konfetový ohňostroj . No a dovršením celého odpoledne nesmělo chybět vypouštění balónků. Ty vždy celý den vysely nad hlavami dětí. To nebylo ovšem možné v „kulturáku“, tak jsme je vypustily z ochozů balkónu. To byl nejlepší náš nápad, a děti byly k neudržení, jak musely ukořistit ten svůj.

To už jsme se ale dostaly k šesté hodině podvečerní a museli jsme z důvodu pouze hodinového limitu úklidu, ukončit celé zábavné odpoledne.

Musím ještě dodat, že spousta členů našeho sdružení se věnovala občerstvení, kde se nabízely párky v rohlíku, chlebíčky, zákusky, různé nápoje a jiné pochutiny.

 

Závěrem chci poděkovat za naše sdružení správci kulturního domu za vstřícný přístup a bezproblémový chod, městu Příbor za poskytnutý grand, bez kterého bychom těžko mohli organizovat v KD takový ples, kde vybíráme poze dobrovolné vstupné. Poděkování patří také všem sponzorům, hlavně našemu sdružení, které většinově kupuje ceny do sbírky a Policii Příbor.

 

Občanské sdružení děkuje rovněž za velký zájem o naše akce, protože jak jistě víte, to je naším záměrem.... stmelovat a sdružovat lidi a hlavně děti. Protože v dnešní době počítačů, tabletů a smartphonů je opravdu těžké spoustu dětí od nich odtrhnout. Těšíme se na naše společné shledání při dalších, kultůrních akcí. 

Fotografie ve fotoalbu, video v rubrice VIDEA

 

Za O.s Kokočov z.s.

Karel Till ml.

závěrem si dovolím zveřejnit jeden email, který zaslala spokojená maminka.....

Dobrý den,

dlouho jsem váhala zda puvodní karnevál na který chodíme vyměnit za váš  a jsem ráda že jsem zvolila změnu. Moc bych chtěla  poděkovat za pěkně  strávené odpoledne na vaším maškarním plese.  Děti si ho užívali,chvíli neposeděli  což mě překvapilo protože umí dost posedět na takových akcích ,menší byl   nadšený  že program doprovázel klaun, moc se jim tam líbilo že jsme vydrželi až do konce.Když jde o soutěže, písničky ,dárečky ,občerstvení vše super  proto vám přeji  at  máte stále spoustu dětiček kterým  dělá váš karneval radost.
S pozdravem  Lenka O. s dětmi.
 
 

jmenný seznam zúčastněných.

8. Maškarní, dětský Bál 17.3.2018    
jméno počet DĚTÍ počet DOSPĚLÝCH
Špačková 2  
Bordovský 1 2
Tomšíková 2 4
Majchrák 9 10
Hýža 2 2
Till K. 1 1
Syzdlowski 3 3
Křižáková 2  
Filip O. 1 2
Figarová 3  
Friedlová Hana 2 2
Chocholoušková 4 6
Fibrová 2 5
Friedrichová 1  
Teuerová 1 1
Kutáčová 2 2
Zrunková 3 1
Bordovská Iva 4 3
(Pustějovská Jana) 3 10
Lazebníčková 7 3
Veselková H. 5 7
Kocourková L. 4 5
Nováčková Eva 2 1
Grodzová 7 6
Oderská 2 2
Šimečková Radka 3 4
Lidvínová 2 2
Veselá Martina 2 2
Bortel Filip 2 5
Kubzová Dana 1 2
Kaplan Josef 1 1
Eliášová Martina 2 4
Števicová L. 2 2
Grufiková 2 3
Leskovská 1 2