Jdi na obsah Jdi na menu

Oblíbený multižánrový festival Votvírák zažije svůj první křest!

4. 5. 2017

Datum: 16.06.–18.06.2017                                 Místo: Letiště Boží Dar, Milovice

harlej-votvirak_2017.jpgHarlej (foto - zdroj: helpmusic.cz)

Festival Votvírák už byl svědkem mnoha událostí a za deset ročníků se na tamních pódiích odehrálo mnoho příběhů. Co se však bude na Votvíráku konat vůbec poprvé, je křest alba. Kromě toho návštěvníky festivalu 16. až 18. června čekají na letišti v Milovicích tři pódia, nonstop taneční zóna, spousta muziky, zábavy, pití i jídla.

Kapela Harlej pokřtila 24. dubna svou novou desku „Hodný holky zlý kluky chtěj” přesně tak, jak se patří – v malém klubu, se spoustou hostů a médií. Po pár proslovech tekl rum proudem a party končila až k ránu za světla. Aby toho nebylo málo, rozhodla se skupina Harlej v čele s Tomášem Hrbáčkem křest zopakovat a svému novorozenému CD dopřát ještě jeden mejdan, a to ten, na který jistě nikdy nezapomene. Album „Hodný holky zlý kluky chtěj” zažije svůj festivalový křest přímo na Votvíráku a kmotrem bude jeden z vás.

„Votvírák je jedinečnej obrovskej mejdan a vzhledem k tomu, že máme novou desku, tak ji v Milovicích pokřtíme. Těším se na tu spoustu skvělých lidí a atmosféru, která je vždycky neuvěřitelná. Jedem se bavit a doufám i pobavit,” těší se Tomáš Hrbáček.

Harlej na Votvíráku v Milovicích vystoupí v sobotu 17. června. Pro rockery ale křtem festival nekončí. Na tom samém pódiu se ukážou třeba Katapult, Krucipüsk, Vypsaná fiXa, Törr, Alkehol, Abraxas, Totální nasazení, Visací Zámek, Iné Kafe, Vilém Čok, Škwor, Dymytry a mnoho dalších.

„Několik ročníků festivalu Votvírák bylo vyprodáno, zajistěte si letos klubové karty včas! Navíc VIP a Kombi klubové karty jsou v prodeji pouze v omezeném množství a velmi rychle mizí.” radí pořadatelé.

Klubové karty jsou k dispozici prostřednictvím webu votvirak.cz (v sekci vstup na festival) nebo v předprodejní síti společnosti Ticketstream.

Související:

Multižánrový festival Votvírák vypukne už za pár dní!

Festival Votvírák letos navštíví i Pavol Habera & Team!