Jdi na obsah Jdi na menu

Queen představili dosud neslyšenou skladbu s Freddiem Mercurym

16. 10. 2022

queen.jpgQueen (f

Slibovali to už během léta. Teď konečně Brian May a Roger Taylor vydali pod hlavičkou Queen „ztracenou” skladbu, ve které zní hlas Freddieho Mercuryho. Nahrávka nesoucí název „Face It Alone” pochází z éry desky „The Miracle” (1989), konkrétně tedy z roku 1988. Kapela ji objevila, když chystala sběratelskou reedici alba, jež vyjde 18. listopadu.

„Jsem rád, že ji náš tým našel. Slyšet po tolika letech zase nás všechny čtyři pospolu, v písni, která nikdy nebyla zcela dokončena, je úžasné,” prohlásil kytarista Brian May.

V době svého vydání deska „The Miracle” obsahovala deset songů, ač jich Queen připravili víc než třikrát tolik. Některé z nich se teď objeví právě na reedičním boxu „The Miracle Collector´s Edition”, který přinese celkem osm disků, z nichž největší pozornost vzbuzuje ten nazvaný „The Miracle Sessions”, jehož součástí je šest dříve nevydaných skladeb, mezi nimi i „Face It Alone”. Obsahovat bude ale například také údajně poslední interview baskytaristy Johna Deacona, který se po smrti Freddieho Mercuryho stáhl ze světla ramp do ústraní, či 76 stránkový booklet plný dříve nepublikovaných fotografií a dopisů členů kapelního fanklubu.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář