Jdi na obsah Jdi na menu

Marek Ztracený si prohodil identitu s Frantou ze seriálu Most!

22. 5. 2019

marek-ztraceny_zdenek-godla.jpgMarek Ztracený a Zdeněk Godla (foto - zdroj: facebook.com)

Marek Ztracený v loňském roce vydal koncertní DVD z Fora Karlín a hlavně pozitivně přijatou studiovou desku „Vlastní svět”. Ta mu dodala tolik sebevědomí, že si troufá příští rok na vystoupení v O2 Areně. Moc dobře tedy ví, že je zapotřebí nespat na vavřínech a tvrdě pracovat. I proto představil další klip z posledního alba. Vizuál dostal song „Dvě láhve vína”.

Zpěvák sám má za sebou dost bujarou minulost, takže věrohodnost skladby je zaručena. A vzhledem k tomu, že mu nechybí ani dostatečný smysl pro humor, je zajištěn i nadhled. Však na podobnou notu hrál také předchozí videoklip k písni „To se mi líbí”. V něm si zahrála Nikol Štíbrová, nyní dostala příležitost Martina Pártlová, a tak z populárního seskupení 3v1 zůstává Markovi v záloze už jen Veronika Arichteva. I tak ovšem měl na place celebrit dost.

„Atmosféra natáčení byla pohodová a dost jsme se nasmáli. Ono vyměnit si se Zdeňkem Godlou navzájem identitu je prostě zábavné samo o sobě. Nechápu jak, ale zase se nám povedlo dostat do videa tak zajímavé lidi, jako je zmíněný Zdeněk Godla, Jirka Krampol nebo Martina Pártlová. Úžasní byli také komparzisté, které jsme vybrali na našem Instagramu. I díky nim je ten klip takový, jaký je, a oni za to zaslouží velké poděkování. Mimochodem, splnil jsem si svůj dětský sen a byl chvíli popelářem. Teď zbývá už jen vyhrát závod formule 1 a na olympiádě v lyžování porazit Hermanna Maiera,” říká Marek Ztracený.

Snímek vznikl v produkci FILMZLICINCOMPANY v režii Jaroslava Zderadičky a Daniela Horníka. Zároveň láká na festivalovou sezónu, během níž Marek Ztracený odehraje víc než padesát koncertů, v některých případech i s dechovou sekcí.

Text - zdroj: musicserver.cz/Milan Menčík