Jdi na obsah Jdi na menu

Jennifer Lopez brzy vydá nové album a netradiční filmový muzikál

12. 2. 2024

jennifer-lopez.jpgJennifer Lopez (foto - zdroj: billboard.com)

Jennifer Lopez patří mezi hudební hvězdy, které si mohou dovolit velký časový rozestup mezi svými nahrávkami. I tak je ale deset let od posledního alba „A.K.A.” poměrně hodně. Zpěvačka nás ovšem už 16. února potěší novou kolekcí „This Is Me...Now”, kterou ohlásil pilotní singl „Can’t Get Enough”. Milovníci videoklipů se mohou těšit i na speciální film, který vydání desky doprovodí.

Snímek „This Is Me...Now: A Love Story” na motivy nahrávky natočil režisér Dave Meyers, který má na triku hromadu drahých klipů pro největší jména hudebního businessu. Už ze zveřejněného traileru je jasné, že nás nečeká prosté převedení skladeb do filmu, ale půjde o velkolepý příběh lásky doprovázený vizuálními orgiemi. Jennifer Lopez v něm sice ztvárňuje samu sebe, avšak spíše svou alternativní, ne skutečnou verzi. Kromě ní si ve snímku zahráli třeba i Fat Joe, Kim Petras, Post Malone, Sofía Vergara a samozřejmě i zpěvaččin manžel Ben Affleck.

Pokud přemýšlíte, kdy a kam se na toto dílo vyrazíte podívat do kina, můžete klidně zůstat doma. Nevšední muzikál totiž zakoupila streamovací platforma Prime Video, která jej uvede ve stejný den, kdy vyjde nové album, tedy v pátek 16. února.

Jennifer Lopez desku i film hodně propaguje, a tak si kromě traileru můžete níže pustit i remix singlu „Can’t Get Enough” s hostující rapperkou Latto a jeho živou verzi ze Saturday Night Live, kde se k oběma dámám na pódiu přidal i Redman.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář