Jdi na obsah Jdi na menu

Black Veil Brides a Ville Valo udělali cover písně od Sisters of Mercy

31. 12. 2023

black-veil-brides_a_ville-valo.jpgAndy Biersack & Ville Valo (foto: Jeremy Saffer)

Sisters of Mercy prosluli zejména skladbou „Temple of Love”. A právě tento song se rozhodli připomenout svým fanouškům Black Veil Brides a pekelná výsost Ville Valo.

Píseň, která se rychle rozjede do temného tempa, vypráví příběh o nebezpečí lásky v gotických bouřích a nabádá posluchače, aby se měli na pozoru před elegancí, kterou spřádá.

„Sisters of Mercy jsem poprvé objevil v prváku na střední škole. Měl jsem plakát AFI z éry ‚Art of Drowning’ a Davey měl na sobě tričko SOM, a tak jsem se, jak už to tehdy bývalo, vydal na lov hudby, která inspirovala mé oblíbené muzikanty. První skladba, kterou jsem od Sisters of Mercy slyšel, byla verze ‚Temple of Love’ z roku 92 a úplně mě dostala,” vzpomíná zpěvák americké rockové skupiny Andy Biersack.

Ke spolupráci s finským kolegou pak dodává: „O tom, že bychom udělali cover této písně, jsme mluvili už léta, a když se nám naskytla příležitost spolupracovat s ikonou gothic rocku Villem Valem, zdálo se to jako dokonalá příležitost. Jsme nadšení z toho, jak to dopadlo, a doufáme, že každý, kdo ten song zná, si užije naši verzi.”

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář