Jdi na obsah Jdi na menu

Xindl X a Sabina Křováková jsou v novém klipu chorobně nevěrní

13. 1. 2018

002---xindl-x.jpgXindl X (foto: Angelika Špicarová)

Na konci února přijde do kin nový český film Milana Cieslara „Věčně tvá nevěrná”. Z tohoto snímku je sestříhaný i videoklip k aktuálnímu singlu Xindla X „Věčně nevěrná” nazpívanému v duetu se Sabinou Křovákovou.

Skladbu již známe z českých rádií, klip je však úplně čerstvý. Hit se objeví i na novince Xindla X „Sexy exity”, která vyjde letos na podzim.

Se Sabinou se Xindl X seznámil, když předskakovala na křtu desky Sebastiana, na níž se podílel. Říká, že ho zaujal její osobitý zpěv i písničky, které si skoro všechny píše sama. „Ještě na koncertě jsem jí nabídl, že bych pro ni rád něco složil a od té doby už jsme spolu nazpívali dvě skladby a na dalších pracujeme. Ta spolupráce mě fakt baví. Takže když mi pak došlo, že Věčně nevěrná bude duet, byla to jasná volba,” chválí si souznění se zpěvačkou Xindl X.

„Po písničce k seriálu Na vodě je to moje druhá spolupráce s Milanem Cieslarem. A i v tomhle případě vznikla píseň hrozně rychle. Milan mi volal, jestli mu nenapíšu song pro jeho film a vyprávěl mi děj do telefonu. Když dovolal, čekal jsem u počítače, až mi pošle scénář. A během toho čekání mě napadl celý text dřív, než scénář dorazil. Původně jsem tu skladbu napsal jako takovou country rockovou odrhovačku, ale Milan chtěl, aby se na ni v jedné scéně tančila zumba. Takže jsem si poprvé vyzkoušel, jaké to je psát melodii podle tanečních kroků. A musím říct, že naučení se těch kroků mi trvalo déle než potom samotné napsání melodie,” říká s úsměvem Xindl X.

Text - zdroj: ireport.cz/Marta Pušová