Jdi na obsah Jdi na menu

Ječmen a Chlorella - Green Ways

Osobní zkušenost: Výborné produkty, které jsou doplňkem stravy v dnešním shonu. Bezproblémová možnost detoxikace. Vzhledem k účinnosti výrobku jsou nyní mou denní nedílnou součástí, neboť udržují organismus v harmonii. V případě menších i větších zdravotních problémů rychle pročistí a stabilizují organismus, což mi umožňuje rychleji se stabilizovat bez nabourání imunitního systému léky. Už 8.mým rokem dbám na své zdraví, tak abych minimalizovala přísun chemických přípravků do těla a umožnila tělu vytvořit si dostatek obranných látek na jakékoliv nemoci, které mne zkoušejí oslabit. Většinou se u mne moc nemoc neohřeje, neboť není v mé mysli zcela vítána nebo mohu být bez obav v kontaktu s nemocnými, aniž by mne daná nemoc schvátila.. S pomoci těchto produktů jsem našla rovnováhu pro správný zdravotní rytmus těla. Taktéž mí milovaní dané produkty užívají, neboť mi záleží na jejich zdraví. V případě, že Vás zaujala má slova mne můžete napsat a ráda se podělím o zkušenosti,poradím a můžete u mne i dané produkty zakoupit. 

 

Ječmen je svěží, enzymatický nápoj plný biologicky aktivních látek. Představte si mladou rostlinku ječmenné trávy, jak klíčí, proráží tvrdou krustu zeminy a dynamicky roste směrem vzhůru ke slunci. Tento druh energie a vlastností nám rostlinka předává. Sklízena je v období své nejvyšší vitality, kdy přímo saje nesmírné množství živin a energie ze země, vody, vzduchu a slunce. V tichu svého rostlinného těla zpracovávají základní stavební kameny a přetvářejí je na složitější látky. Ty potom ve svém těle předávají všem nadřazeným životním formám.

Zelené potraviny – a nápoj z mladého ječmene je jedním z příkladů – můžeme vnímat jako pomyslnou potravinovou základnu. Podobně jako jsou pevné základy předpokladem úspěšné a bezpečné stavby rodinného domu, jsou zelené potraviny předpokladem pevnosti a bezpečí našich jídelníčků. Tento druh vnímání role zelených potravin je důležitější než bádání nad seznamy izolovaných účinných látek a jejich izolovaných účinků. Hans Günter Berner v knize „Hladovění nad plným hrncem“ vykresluje človíčka, který se cpe, tloustne, ale přesto umírá na nutriční podvýživu... Vyčerpaná půda živí „hladové” plodiny. Ty zase sytí nás, a proto, i přes špeky okolo vlastního pasu, umíráme hlady. 

Chlorella – tato smaragdová „konzerva“ plná vitálních látek – byla pro svět objevena nikoli díky masivní reklamě, ale proto, že funguje. Fungování má v popisu práce... Tato jednobuněčná sladkovodní řasa totiž patří mezi nejjednodušší formy života, nanichž závisí formy vyšší, komplexnější a složitější. Je svébytná, samostatná a pro život dokonale vybavená. Podobně jako ostatní fotosyntetizující organismy je předpokladem a základem celého vyššího potravního i životního řetězce.

Zelené potraviny – a chlorella je jedním z příkladů – můžeme vnímat jako pomyslnou potravinovou základnu. A podobně jako jsou pevné základy předpokladem úspěšné a bezpečné stavby rodinného domu, jsou zelené potraviny předpokladem pevnosti a bezpečí našich jídelníčků. Toto vnímání role zelených potravin je důležitější než dlouhé seznamy izolovaných účinných látek a jejich izolovaných účinků.

Chlorella je kvalitním palivem a výběrovou potravou pro naše buňky. Můžeme ji vnímat jako organicky pěstovanou zeleninu nejvyšší kvality. Té je nadřazena pouze svojí uživatelsky praktickou formou tablet.

 

https://www.gw-int.net/cs/produkty

 

 

 

k6egg93tymapsrb5yg6wjy-hl6h37u-g4wz7aeq607i6un8mzviylkb3cvlmaxafay8iesc.jpg