Jdi na obsah Jdi na menu

Bachovy esence

14. 4. 2019

330492447_1196054067937942_1010985591234721754_n.jpg

Bachovy květové esence

Dr. Edward Bach 

lékař, bakteriolog, homeopat, zakladatel Bach květových esencí

Co je to Bachova květová terapie ?

Jde o léčení nejjemnější a nejpřirozenější na světě. Ve své jednoduchosti dokonalý a zcela kompletní. Jeho účinky jsou nesmírné a pomáhají už takřka osmdesát let.

Každá nemoc má příčinu v některé z negativních emocí. Bachovky tyto emoce pomáhají odstranit a vyměnit je za pozitivní, čímž spouštějí uzdravovací proces. Mění špatný vzorec v mysli za ten správný. Umožní nám, abychom jej změnili. Odstraňují napětí a mění ho v harmonii. Neléčí nemoc jako takovou, ale osobnost člověka nebo zvířete. Proto je jejich účinek buď trvalý, nebo aspoň velice dlouhodobý.

Úžasné je i to, že nikdy nemůžou uškodit, nesprávně zvolená esence jen nepomůže, ale neublíží. Žádný věk a žádný stav, žádná nemoc ani žádné léky nejsou důvodem esence nepoužít. Naopak jsou vhodné v naprosto každém případě a v každé situaci, i jako doplňková léčba. V případě chronických potíží i zcela akutních stavů. Nelze je předávkovat, nemají žádné vedlejší účinky. Nejsou návykové. Ničím nezatěžují tělo. Zachraňují často život, a to obrazně i doslova.

Zvířata na ně ve své bezelstnosti a čistotě mysli reagují ještě rychleji a lépe, než lidé. Žijí s námi v podmínkách, které jsou většinou přes všechnu naši snahu pro ně velice nepřirozené. A Bachovy esence jim pomáhají, aby pro ně bylo soužití s námi jednodušší, šťastnější a harmonické.

Pro koho je vhodná?
⭐ pro těhotenství
⭐ pro kojící i miminka
⭐ malé děti, puberťáky
⭐ pro jakoukoliv věkovou kategorii od 0-100 let
⭐ pro nemocné
⭐ pro dospělé i starší generace
⭐ pro zvířátka
⭐ pro rostliny

Bachovy květové esence představují velice jednoduchý a přitom velice účinný systém, který navrací harmonii našim emocím a tím také našemu celému bytí. Bachovy květové esence obsahují 38 květových esencí, což jsou esence připravené z nejedovatých, planě rostoucích rostlin a stromů. 39. esencí je Krizová esence (Rescue Remedy), která se skládá z pěti Bachových květových esencí.

seznam_esenci.jpg

Od května 2019 možnost nechat si namíchat svou lahvičku Bachových esencí. 

Napište: vnitrni.rovnovaha@seznam.cz

  1. Konkrétně rozepište, co vás trápí. Emoce, pocity, zdravotní problémy. (Strachy, fóbie, trauma, atd.) Doptám se, pokud mi něco nebude jasné.
  2. Datum narození, mobilní kontakt
  3. Nezapomeňte ADRESU, kde zašlu Bachovy esence (Osobní vyzvednutí po domluvě Ostrava, Bílovec)
  4. Domluvíme termín konzultace (ústní přes mobil nebo jinou aplikaci) - samotná konzultace Bachových esencí výběr vhodných esencí pro 1 osobu trvá 30 - 45 minut na dálku. 
  5. Pokud chcete výběr esencí v rámci běžné konzultace 45 - 90 minut, stručné informace o cenách i pracovní době zde:

  http://www.facebook.com/139604516139405/posts/3044640678969093/

Pokud řešíte dítě mladší 12 let, je dobré, aby se maminka zaměřila i na sebe, neboť často dítě přetahuje problémy s matky na sebe. Důležité je i ohledně dítěte, zda se nestalo něco zásadního v době prenatálního vývoje - těhotenství, porod - předčasný, komplikace atd., zásadní životní události v rodině - konflikty, hádky, násilí, rozvod, nehoda, úraz, úmrtí atd. 

 

b53afa11058d239b72925b2e6df2e33e.jpg

Dospělý 6-7 esencí, děti 4-5 esencí se míchají do lahvičky.

 

Odesílání po připsané platbě, po konzultaci, následný týden, den upřesním. Vždy zasílám číslo zásilky pro sledování doručení. Do zahraničí v rámci EU. 

Skupina facebook Bachovy květové esence Ostrava, kde najdete podrobnější informace k esencím a můžete si vyhledat Bachovku dle konkrétního problému:

https://www.facebook.com/groups/401929747313923/

Během mých konzultací i terapií vnímám, jaké esence klient potřebuje, ale můžete využít konzultaci jen na téma Bachových esencí. Lahvička není součástí ceny konzultací. Poštou zasílám 30 ml, osobně předávám 50 ml lahvičku.

Doporučuji jednu opakovací lahvičku a pak se objednat na konzultaci pro úpravu esencí. Některé již nebudou potřeba, jiné zase doplníme dle aktuálního stavu. Sami ve výběru esencí nemusíte být dostatečně objektivní. 

198-large_default66.jpg

Užívání:

Někdo užívá 2x denně 8 kapek nebo 3x denně 6-5-5 dle časových možností.
Dětem můžete do pití, které pije během dne třeba do láhve do školy rovnou nakapat všech 16 kapek, pokud to vypije a nevylije. Zvířatkům do misky z vodou 16 kapek za den dle toho, jak často se mění voda. 

4 x denně 4 kapky, buď přímo do úst nebo do jakéhokoliv nápoje. V případě potřeby užívat častěji, samozřejmě můžete. Nehrozí předávkování, ani žádné vedlejší účinky. Můžete si kapky nakapat do studeného i teplého nápoje. Do alkoholického i nealkoholického nápoje. 

Každá lahvička je dle Dr. Bacha konzervována s Brandy, i přesto se doporučuje uschovat namíchané esence do ledničky. Nevystavujte lahvičku světlu, teplu, přímému slunci. Pevně uzavírejte lahvičku. Vždy kontrolujte vodu v lahvičce, nesmí být zakalená. Chraňte pipetu před kontaminací v ústech či odložením pipety mimo lahvičku. Chuť Brandy se neutralizuje v teplém nápoji. 

img_20190414_160214.jpg

Výroba Bachových esencí, cz titulky

http://vimeo.com/116293502