Jdi na obsah Jdi na menu
 


klučičí pravdy

Klučičí pravdy, které platí !!!


Pokud o tebe stojí, ozve se
Rafinovaně mu vnutíš své číslo a pak celé hodiny, dny a týdny nervózně hypnotizuješ telefon. Když nevolá, v duchu ho omlouváš, že se mu určitě něco přihodilo nebo že tvé číslo ztratil. Přestaň se obelhávat. Kdyby o kontakt s tebou stál, způsob by si našel. Jestli nevolá, znamená to jediné: nemá zájem.
Proč to tak je?
Pro kluky je největší motivací samotné dobývání cíle. A bez boje se jen tak nevzdávají.

Se zničeným přátelstvím si hlavu neláme
Máš super kámoše, ale ráda bys váš vztah posunula do vážnější, romantičtější roviny a pasovala ho na svého kluka. On se ale vztahu brání s tím, že nechce zničit ryzí přátelství. Nevěř mu ani slovo! Chce ti pouze jemně naznačit, že nejsi jeho typ. Kdyby o tebe stál jako o svou přítelkyni, tutově by chození neodmítl.
Proč to tak je?
Co se přátelství týče, nejvíc si stejně cení party kámošů.

Jestli tě podvedl, už s tebou dávno skoncoval
Kluk, který tě podvádí, jako by naznačoval: nezáleží mi na tobě a našem vztahu. Možná ti to neřekl do očí, ale odpověz si na otázku, jestli chceš chodit s někým, kdo si tě neváží a pohrdá tvou láskou. Možná máš pocit, že ho i tak miluješ, jenže jeho úlety tě budou navždy akorát trápit, protože se nedají vzít zpět.
Proč to tak je?
Pro některé kluky je fyzická láska jen odreagováním, což však nemění nic na tom, že mu už nikdy nemůžeš důvěřovat.

Miluje tě, ale až po třech pivech
Když kalí s partou a opije se, dějou se s ním dvě věci. Cítí všeobjímající lásku k celému světu (ano, i k tobě) a cloumá s ním touha po sexu. Jestli ti vyznává lásku, až když se podívá na dno pár půllitrům, buď ve střehu. Ráno bude asi přemýšlet, jak tě co nejrychleji dostat ze své postele.
Proč to tak je?
Alkohol boří zábrany a ráno většinou jeden z vás (nebo oba) lituje.

Když rozchod, tak definitivní
Jestli se odhodlal dát ti kopačky, ber to jako definitivní konec. Pravděpodobně na tebe nemyslí, neprolévá litry slz, nečeká na smsku, ani nepřemýšlí, proč vám to spolu neklapalo. Je to kruté, ale jsi pro něj uzavřenou kapitolou. Některé páry to dají po rozchodu dohromady, ale většina kluků o pokračování nestojí.
Proč to tak je?
Romantik se možná nechá zlomit tvými slzami a drsňák pozná, že mu chybíš. Ale statistiky mluví jasně: "Slepované" vztahy krachují.

Kluci jsou stejní jako ty!


1. Krémíčky
Přestože pánové naoko nemají pro dámskou kosmetiku pochopení, potají nám kradou krémy na ruce a jelení lůj. Zkus svému miláčkovi na suchou kůži půjčit obyčejnou Niveu a uvidíš, že za pár dní po ní budeš marně pátrat!

2. Romantika
Kluci neznají lepší představu, než tě v žáru svíček zbavit svršků a efektivně je odhodit obloukem vzad:-). Při jeho pokusech o romantiku buď ohleduplná - víš, jakou to dá práci...

3. Slaďáky
Nesnášejí, když si o nich kámoši myslí, že jsou měkoty, proto v partě vždycky vtipkují a hází ramena. Ale když už je vytáhneš do kina na pořádnou romanťárnu, zadržují slzy a doufají, že na konci filmu přece jen hlavní hrdina svoji lásku dostane.

 

4. Vlasy
Rychlý test: Zkus ho řádně pocuchat ve vlasech. Bude mít co dělat, aby tě neplesknul po ruce? Jasně... Kluci tráví před zrcadlem hodiny, aby byl každý vlásek na svém místě. Stejně jako ty.

5. Reality show
Všichni kluci tvrdí, jak je nesnášejí, ale přitom sledují bednu se stejným napětím jako ty. Zkus se zmínit o svém favoritovi z Trosečníka a uvidíš, jakou rozpoutáš debatu!

6. Nákupy
Dokud se nakupuje pro ně (vyjma oblečení), nevadí jim to. Nemůžou ale vystát bezcílné okukování - když jdou do obchodu, musí vědět pro co.

7. Celebrity
Kluci baští celebrity! Stejně, jako ty omdlíváš z Jesse Metcalfa nebo Adama Brody, oni jdou do kolen z Evy Longorie nebo z Rachel Bilson.

8. Drby
Kdo si rád neposlechne pár pikantností?

9. Make-up
S tužkou na oči by si asi počínal jako amatér, ale určitě ho napadlo (po vzoru punkrockových kapel) ji zkusit. Kluci vědí, co make-up zmůže s holčičím obličejem, a taky je štvou kruhy pod očima...

10. Mazlení
Největší mýtus! Tulí se nejradši na světě!

Jsi pro něj nejvíc? Jak kdy...


Paří hry na kompu
Jeho aktuální žebříček priorit

1. Dosáhnout rekordu. Dokud se mu to nepovede, bude to dokola zkoušet.
2. Dokázat svou převahu nad spoluhráčem hlasitým pořváváním.
3. Občas odepsat na ICQ kámošům.
4. Nenechat tě přihlížet jeho depce, když prohrává.
5. TY
Proč to tak je...
Playstation je závislost jako každá jiná. Čím víc času mu věnuje, tím víc ho láká. Fakt, že o tobě tvůj závislák ví jenom, když nabíhá na další level, můžeš zrušit vytáhnutím kabelu ze zásuvky:-).


Sleduje důležitý zápas
Jeho aktuální žebříček priorit
1. Hlasitě povzbuzovat svůj tým.
2. Přibližně třikrát do minuty hrábnout do misky a nabrat si hrst chipsů.
3. Kritizovat hru i hráče a povykovat před televizí, jak má mužstvo hrát.
4. TY
5. Třískat vztekle věcmi o zem, když jeho tým prohrává.
Proč to tak je...
Rušit svého miláčka u důležitého utkání oblíbeného týmu je, jako by ti chtěl vyprávět záludnosti testu z matiky zrovna ve chvíli, kdy sleduješ svoji Pojišťovnu štěstí!

Akce s klukama
Jeho aktuální žebříček priorit
1. Dělat si z ostatních srandu.
2. Kecat cokoli o čemkoli v naději, že bude před ostatními za borce.
3. TY
4. Vymýšlet nejrůznější úlety, jak si zahrát na vandala.
5. Zlehčovat, jak moc tě miluje.
Proč to tak je...
Kluci se mění jako chameleoni podle toho, s kým zrovna tráví čas. Před kamarády je za drsňáka, tak mu nekaž radost a přistup na jeho hru. Stejně ho na oplátku zdrbnete s kámoškama...

Sobotní mejdan
Jeho aktuální žebříček priorit
1. Házet do placu vtipné historky.
2. TY
3. Shánět se po čemkoli dobrém k jídlu.
4. Předvést pár hardcorových riffů na imaginární kytaře:-).
5. Utajit, že tancuje jako Mr. Bean po obrně.
Proč to tak je...
Každý kluk si myslí, jaký je machr ve vtipkování. Tak s úsměvem předstírej, že to tak opravdu je, místo abys ho srazila sdělením, že by ses líp bavila při taškařici Petra Novotného.

Dřepí ve škole
Jeho aktuální žebříček priorit
1. TY
2. TY
3. TY
4. TY
5. Na půl ucha sledovat výklad.
Proč to tak je...
Co si budeme povídat, při nudném školním vyučování člověk snadno sklouzne k nepozornosti. A klučičí rozptýlení číslo jedna jsi - samozřejmě - ty!