Jdi na obsah Jdi na menu
 

Cyklovýlet Loučim - Modlín - Branišov - Dobříkov

Psaní různých textů a fotografování je sice hezký koníček a občas i zábava, ale možností, jak tohle umění zpeněžit, příliš není. Přesto se mi loni podařilo vydělat tímto způsobem pár korun a tak jsem si letos koncem února koupil kolo. Bicykl, chcete-li. Vrátil jsem se tak do svého mládí, kdy jsem tento sport dělal dokonce závodně. Od té doby pravda uplynulo docela dost let a když jsem prvně usedl na tvrdou sedačku kola, uvědomil jsem si závažnou skutečnost - aby se kolo dalo do pohybu a udrželo se v pohybu delší dobu, musí se šlapat...
Listování albem: kurzorem myši najeď do obrázku. Šipčička vpravo uprostřed obrázku jej posouvá vpřed, levá šipka zpět. Nanápadný křížek vlevo nahoře fotku zvětší, tentýž ji po kliknutí zmenší. Text (pokud existuje)  je malým písmem pod obrázkem.
Hezké pokoukání!

Za duben jsem ujel necelou stovku kilometrů a každý kilometr se to zlepšovalo. A protože se tak dostanu kousek dál než pěšky, jsou záběry v této galerii ze vzdálenějšího okolí Loučimi. Tato je z trasy Loučim - Modlín - Branišov - Dobříkov - Loučim.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář