Jdi na obsah Jdi na menu
 

Multiweblog

MULTIWEBLOG - vlastní tvorba

 
Možná poněkud neskromně nazval jsem tyhle své stránky, ale už Oscar Wilde pronesl známou větu: "Skromnost krášlí muže, ale pravý muž se nikdy krášlit nemá..." 
A co všechno lze na webu najít?
Snad nejlákavější, ale také nejpracnější je fotoblog. Tam je šance vyřádit se nejvíc, fotky doprovází text o jejich vzniku, místě jejich vzniku... zkrátka to, co obrazový formát nepostihne. Fotím hodně, dlouho, digitálně rok a proti samotářské práci ve fotokomoře je hraní si s obrázky v počítači téměř zábava. Jak fotím, nechť každý posoudí sám.

Poměrně dost dlouho píšu a taky publikuju fejetony. Frekvence jejich tvorby je různá, v poslední době nevalná. Jsem rok od roku línější. (Ono to možná bude trochu jinak, ale to někdy jindy.) Přesto jich pár za rok vyplodím. Kromě denního regionálního tisku budou i zde.
Povídky jsem začal psát možná dříve, než fejetony. Potom jsem zjistil, že fejeton rozsahem cca 50 řádků lze napsat na jeden zátah, kdežto povídku nutno promýšlet, stylizovat a nevím co všechno, což trvá dlouho. Tak se snažím obeslat pravidelně alespoň jednu literární soutěž a u té příležitosti vypotit aspoň jednu, dvě věci ročně. Je to málo, jenomže ten čas...

Největší prostor webu zabírají fotografie, které lze najít i na galerii Zonerama, protože obrázků je hodně a hodit je do koše je povětšinou škoda (alespoň si to myslím). Proto je na zdejším webu pouze výběr.


Snad se vám tady bude líbit, trpělivost a snad i zážitek z četby a prohlížení vám přeje ZH.
 ©zd