Jdi na obsah Jdi na menu
 


Strakonice 21.-23.2.2014

Holky z Ginga poznávají další české město, tentokrát Strakonice!

Strakonice 21.2.-23.2.2014

V pátek odpoledne jsme se sešli na příbramském nádraží, tentokrát v docela hojném počtu. Skočili jsme do vlaku a v Březnici už na nás čekal Proužek a malý motoráček, který nás odvezl až do Strakonic. Klubovnu jsme našli rychle, bylo to jen kousek. Rychle jsme se zabydleli a uvařili večeři abychom ještě stihli prubnout místní lezeckou stěnu, než bude čas jít spát . No, řeknu vám, že lezení tedy není nic jednoduchého , ale nakonec se všem podařilo vylézt docela vysoko..

V sobotu nás dopoledne čekala hra. Dostali jsme obálku s obrázkem nějakého místa, mapu města a lísteček s úkolem. Podle obrázku jsme došli na dané místo a dostali další obálku. Po splnění úkolu jsme hledali další místo, a další úkol, a další místo....  až jsme nakonec prohlédli celé město a dorazili ku hradu. Vyhrálo družstvo Proužka, které čekala sladká odměna . Hrad byl moc hezký, ikdyž nejvíc se nám líbilo hradní safari, kde měli oslíka, ovečku, kůzlátka... a mohli jsme je krmit

Po dobrém obědě a po dovádění při poledňáku jsme šli zase na procházku. Hráli jsme potopu, což bylo fajn. Pak jsme ale šli městem a potopa moc hrát nešla, tak jsme se za Lentylkou a Péťou plýžili jako vlci, to byla dost sranda, hlavně když jsme se schovávali za lidi, kteří šli před námi .  Večer jsme si vyrobili tu sladkou odměnu a po véče a večerníčku šli zase lézt.

V neděli už nás čekalo jen balení, úklid a už jsme šli na vlak. Cesta uběhla dobře, dělali jsme zase blbiny .

Víkend utekl jako voda a já už si odškrtávám v kalendáři dni, které zbývají do další výpravy . Tak nezapomeňte, už 15.3. nás čeká berounský plavečák!!!

 

Fotky z výpravy zde:oddilgingo.rajce.idnes.cz/Strakonice_21.2.-23.2.2014