Jdi na obsah Jdi na menu
 


Duben 2020 PROSÍM ČTĚTE!

16. 3. 2020

  Vždy píšu s dostatečným předstihem, kdy bude další schůze. Vzhledem k okolnostem se dá předpokládat, že se v dubnu nejspíš nesejdeme. Jako náhradní řešení navrhuji, abychom komunikovali alespoň dočasně prostřednictvím hromadných e-mailů. Věřím, že je to možnost, jak dál řešit věci společně. Prosím tedy zejména důvěrníky a pravidelné návštěvníky schůzí, pokud mají možnost a chtějí, aby se mi přihlásili na mé adrese brozovajita@seznam.cz  Vše důležité bude i nadále zveřejňováno tady na našich stránkách. 

  Věnujte prosím pozornost výsledkům zimního vyšetření měli. Byl by vhodný nátěr včelího plodu přípravkem M-1 AER, který má většina důvěrníků již k dispozici. Výsledky vyšetření jsou za posledních dvacet let třetí nejhorší. Všem, kteří mají problém, jsem posílala výzvu SMSkou, často bez reakce. Pokud jste svá včelstva ještě nepřeléčili, udělejte to, nejste tu sami!   

  Někteří měl neodevzdali vůbec! Prosíme o vysvětlení! 

  Potřebujeme do 5.4.2020 odeslat objednávku léčiv. Hlaste svým důvěrníkům úhyny včelstev a také předpokládaný počet včelstev, pro která budete léčiva potřebovat. Případně navrhněte, čím chcete léčit, chcete-li změnu, možná to dokážeme pro vás získat.