Jdi na obsah Jdi na menu
 


Harry Potter hry

1ps2.jpgPopis: Harry Potter and the Philosopher's Stone

Opusťte svět bez kouzel a zapište se do školy čarodějnictví a kouzelnictví v Bradavicích v hře Harry Potter a kámen mudrců. Stanete se Harry Potterem, čarodějnickým učněm, snažícím se ovládnout všechny složky magie ve světě plném dobrodružství, zábavy a nebezpečí. Narazíte na dechberoucí výzvu a nezapomenutelné postavy z bestselleru J. K. Rowlingové.

Hráči se ocitnou v roli Harryho Pottera, který nastupuje do Bradavic a začíná cestu za poznáním tajemství vlastních magických schopností. Cestou prozkoumá bradavického chodby a okolí, stane se čarodějem, bude se učit hrát famfrpál, sbírat předměty nutné k vyřešení hádanek, stane se odborníkem v používání kouzel a odvarů, bude objevovat tajné chodby a místa a potká se s nezapomenutelnými postavami z magického světa J. K. Rowlingové .

1-ps2.jpgPopis: Harry Potter a Tajemná komnata

 

Posaďte se za volant létajícího auta a vydejte se podruhé do školy čar a kouzel v Bradavicích v hře Harry Potter a tajemná komnata podle stejnojmenného knižního bestselleru J. K. Rowlingové.

Harry Potter se i přes varování domácího skřítka Dobbyho vydává po druhý krát do Bradavic. Brzy se začnou ve škole dít strašlivé věci, které ohrožují studenty z mudlovských rodin. Harry Potter a jeho přátelé Ron, Hermiona a Hagrid musejí rozluštit záhadu, která sahá do daleké historie. Harry navštěvuje předměty a postupně se učí nová kouzla, které pokud jsou nesprávně provedena, mohou mít humorné nebo dokonce kritické následky.

Hra obsahuje řadu miniher, které se dají hrát pořád dokola (např. odškriatkovávanie zahrady paní Weaslyové nebo kouzelnické duely ).

 

3-ps2.jpg
Popis: Harry Potter a vězen z azkabanu

Harry, Ron, a Hermiona jsou zpět ve hře podle čtvrté knihy J.K. Rowlingové. Harry je tajně vybrán jako čtvrtý adept do nebezpečného turnaje. Každý soupeř v mezinárodním turnaji se musí utkat s drakem, zachránit přátele z mrazivých hlubin Černého jezera a projít nebezpečným bludištěm.

Můžete hrát jako Harry, Ron a Hermiona, přičemž postavy byly vytvořeny podle filmu. Díky novému spell-casting systému opravdu pocítíte magii, ovladač se bude třást a reagovat na každé mávnutí kouzelné hůlky. Hráči mohou spolupracovat v kooperativní hře a tvořit mocnější kouzla než předtím .

4-ps2.jpgPopis: Harry Potter a ohnivý pohár 

 
 

Harry , Ron, a Hermiona jsou zpět ve hře podle čtvrté knihy JK Rowlingové. Harry je tajně vybrán jako čtvrtý adept do nebezpečného turnaje. Každý soupeř v mezinárodním turnaji se musí utkat s drakem, zachránit přátele z mrazivých hlubin Černého jezera a projít nebezpečným bludištěm.

Můžete hrát jako Harry, Ron a Hermiona, přičemž postavy byly vytvořeny podle filmu. Díky novému spell-casting systému opravdu pocítíte magii, ovladač se bude třást a reagovat na každé mávnutí kouzelné hůlky. Hráči mohou spolupracovat v kooperativní hře a tvořit mocnější kouzla než dříve .

 5-ps2.jpgPopis:Harry Potter a fenixuv řád

 

 Úzký vztah mezi knihou, filmem a videohrou je ve hře Harry Potter and the Order of the Phoenix podstatný než kdekoli jinde. Ve hře můžete detailně prozkoumat mnoho klíčových lokací v Bradavicích i mimo něj, které jsou srovnatelné s filmem, zatímco jste zcela ponořeni do napínavého dobrodružství korespondujícího s bohatým příběhem knižní předlohy.

Harry nastupuje do pátého ročníku v Bradavické škole kouzelnické a zjišťuje, že řada čarodějů se odmítá setkání studentů s ďábelským Lordem Voldemortem. Spíše praktikují taktiku "Slepoty" ke zprávě, že se Voldemort vrátil. Ministr magie Kornelius Popletal se domnívá, že ctihodný ředitel školy Albus Brumbál lže ohledně Voldemortova návratu, aby podkopal jeho sílu. Proto ministr povýšil nového učitele obrany proti černé magii svou blízkou spolupracovnici Dolores Umbridgeová, jejíž hlavním úkolem bude pozorovat a hlídat Brumbála, Harryho a ostatní studenty. Profesorka Umbridgeová se ani nesnaží připravit studenty na boj s černou magií, právě naopak usiluje o to, aby se proti černé magii nemohl nikdo bránit ani ji neuměl používat. Proto vezme Harry se svými kamarády Hermionou a Ronem situaci do svých rukou. V tajném spolku několika studentů, kteří si říkají Brumbálova armáda, je Harry učí, jak se bránit proti černé magii, a připravuje tak odvážné mladé čaroděje na neobyčejnou bitvu, která na ně čeká.

Díky možnosti hrát za rozmanité postavy, včetně Harryho Pottera, Brumbála nebo Siria Blacka, nabízí hra Harry Potter and the Order of the Phoenix fanouškům příležitost k získání kouzelnické hůlky, přezkumu všeho kolem Bradavic a prožití tak jednoho roku, který je pro chlapce, který přežil, jedním z nejvíce vzrušujících a nebezpečných let v životě.

 Popis: Harry Potter6-ps2.jpg  a  princ dvoji krve

 

 

Hra na motivy předposlední knihy s Harrym Potterem - Harry Potter a princ poloviční. I tentokrát se po kouzelnické škole Bradavice budete moci toulat zcela volně, nic Vás nebude nutit k lineárnímu postupu. Projdete si taktéž klíčové lokality jako Brloh, jeskyni Viteálů, astronomickou věž a jiné. A v příběhu zase nebudou chybět studentské romance a zesměšnění Rona Weasleyho nebo rozvinutí Harryho vztahu s Ginny.

Do Bradavic se vrátíte proto, abyste pomohli Harrymu přežít náročný šestý ročník kouzelnické školy. Budete mít rovněž možnost zapojit se do vzrušujících čarodějnických duelů, míchat a vařit magické přísady, či se vznést do vzduchu a vést famfrpálský tým Nebelvíru za vítězstvím .

 

 Popis:Harry Potter a relikvie        7-ps3.jpg

 smrti část 1

 

Stejně jako filmová předloha sedmého příběhu neohroženého čaroděje Harryho Pottera, je i hra rozdělena na dvě části, Part 1 a Part 2. Nový Harry Potter přináší kromě hezčího grafického zpracování a nových herních mechanismů také mnohem temnější příběh a vůbec celé pozadí hry. Soubojový systém se zlepšil a budete se v něm setkávat s množstvím Smrtijedů, Mozkomorův a jiných příšer.

 Popis:Harry Potter a relikvie 8-ps3.jpg

 smrt část 2

 Stejně jako filmová předloha sedmého příběhu neohroženého čaroděje Harryho Pottera, je i hra rozdělena na dvě části  . Toto je část druhá, v níž na Vás čeká nezapomenutelné interaktivní vyvrcholení.

V roli Harryho Pottera a jeho přátel se vydáte na nebezpečnou a velmi naléhavou výpravu s cílem najít a zničit zbývající viteály as nimi i zdroj životní energie lorda Voldemorta. Musíte se vloupat do přísně střežených trezorů Gringotbanky, uniknout kouzlu ohně v nouzové místnosti a setkat se s nejmocnějšími Voldemortovými pohůnci. Boj za záchranu Rokfrotu nabízí neustálý sled intenzivní akce.

Ve druhém pokračování  videoherní série svedete ty největší bitvy v historii a vaše kroky budou směřovat k nezbytnému vrcholnému epické střetu mezi dobrem a zlem. Osud kouzelnického světa a Rokfrotu leží před konečnou bitvou ve Vašich rukou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Harry Potter

(jakubka, 19. 3. 2012 20:05)

A ke stažení nějaký hry by nebili?