Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pravidla pro mládež

Příspěvky

Pravidla

7. 1. 2021

Pravidla pro mládež FK Novosedlice

Trénink: - Začátek tréninku (např. 17:00 hod) je čas, kdy už jsme všichni na hřišti a začínáme trénovat, není to čas příchodu. - Na trénink si každý přinese míč (velikost dle věkové kategorie), kopačky, tričko, trenýrky, stulpny, šusťákovou bundu, švihadlo, láhev s pitím a věci osobní hygieny (mýdlo, ručník, boty do sprchy).

Utkání: - K utkání jsou nominováni pouze hráči s pravidelnou účastí na trénincích.- Na zápas si každý přinese míč (velikost dle věkové kategorie), kopačky, chrániče, tílko pod dres, šusťákovou bundu, láhev s pitím a věci osobní hygieny (mýdlo, ručník, boty do sprchy).

Všeobecné: - Všichni hráči, kteří byli nominováni k utkání a přišli včas na sraz si zahrají stejný časový úsek (nehrajeme na výsledky, ale chceme se naučit hrát fotbal). - Po skončení každého tréninku nebo utkání se hráči osprchují a obléknou do čistého oblečení, ve kterém přišli. Ne do věcí, ve kterých trénovali. - Vstup do kabiny mají povolen pouze hráči a trenéři, nikoliv rodiče. - Při utkání poslouchají hráči pokyny pouze svých trenérů.

Rádi přivítáme v našem FK Novosedlice všechny zájemce, kteří přistoupí na naše pravidla.