Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lochkovský návrat do starých časů - 4. díl

Po dlouhé pauze pokračujeme v našem seriálu.

article preview

Lochkovský návrat do historie díl 4. – 9. a 16. 10.

Tentokráte pro Vás máme dva díly najednou, protože Lochkov hrál mimořádně doma se Šeberovem hned týden po utkání s Tempem, kvůli rekonstrukci hřiště na Šeberově.
Rozhodčí: Černý – Havelka, Nechvátal, Delegát: Evžen Dlouhý

V dalším domácím utkáním vyzveme Košíře, jak zápas dopadne a jestli napravíme remízu proti Šeberovu se dozvíte v příštím díle.
Rozhodčí: Majer – Vavroch, Šikýř, delegát: Ivan Kutil (bývalý hráč Lochkova)

Po prohře v Modřanech jsme opět zvítězili, tentokrát nad Tempem 4:1

„V sedmém vystoupení v 1.B třídě jsme se dokázali otřepat ze smolné prohry na hřišti posledních Modřan a porazili jsme doma Tempo B 4:1.“ Lochkov byl v utkání lepší hned od prvních minut „Na soupeře jsme nastoupili, jak se patří na domácí mužstvo a rychle jsme se dostali do vedení, když se Mirek Vrba nejlépe zorientoval ve skrumáži a poslal nás do vedení 1:0.“ Jenže naše vední netrvalo dlouho, hosté potrestali naší chybu v obraně a srovnali stav. Začali jsme být nervózní a po nezaviněném střetu Radka Sahuly s protihráčem nařídil rozhodčí Šikýř penaltu. Ovšem Lochkov v důležitém momentu podržel brankář Radek „Kláda“ Bláha. To naše borce nakoplo a rozjeli jsme naplno naší lokomotivu. Do půle jsme přidali ještě dvě branky „Zkušený Tomáš Novák z 45 metrů utáhl tvrdou ránu přímo pod břevno.“ Lochkovu jednobrankové vedení nestačilo a opět se u další branky objevil současný předseda Lochkova „Do poločasu se objevil Tomáš Novák v akci ještě jednou, a to při hlavičce z rohového kopu do břevna. Akce pokračovala, odražený míč se dostal k důraznému Václavu Nyklovi a ten ho poslal hlavou do sítě. Do kabin se odcházelo za stavu 3:1. Ve druhém poločase jsme si vytvářeli další šance a Tempo jsme úplně vymazali z lochkovské škváry. Jenže pouze jediná naše šance skončila v síti hostí „Jednu z nich využil Mirek Vrba. Uvolnil se na velkém vápně a střelou do proti pohybu brankáře upravil na 4:1. V dalším průběhu jsme měli nejvážnější šanci opět my a opět v hlavní roli Mirek Vrba, rozhodčí nařídil pokutový kop v náš prospěch a náš nejlepší střelec a kapitán se ujal exekuce, mohl tak odčinit neproměněnou penaltu z Modřan. Neodčinil, Lochkov vyhrál 4:1.

SESTAVA: Bláha ml. – Goll, Záhorský, Novák, Drastich – Hozman (Aubrecht), Sahula, Vokřínek, Mořkovský – Vrba, Nykl

BRANKY: 2x Vrba, Nykl, Novák

 

Lochkov remizoval se Šeberovem 2:2

Ze začátku jsme byli nervózní a soupeř nás zatlačil, jenže my jsme exkluzivním způsobem odvrátili nápor hostů vedoucí brankou. Po faulu na Václava Nykla nařídil rozhodčí penaltu. „K její exekuci se tentokrát postavil Tomáš Novák, jenž nedal gólmanovi nejmenší šanci, 1:0.“ Šeberov byl zaskočen a my měli šance, tu asi největší nevyužil Mirek Vrba. Ovšem po poločase přišel přímý volný kop a to bylo pro tým ve kterém hrál Mirek Vrba minimálně půl gólu. „Po faulu hostů zahrával Mirek Vrba volný přímý kop z 22 metrů, obstřelil nádherně zeď a zvýšil na 2:0. Jenže Lochkov poté udělal rychlé dvě chyby a Šeberov srovnal stav. Oba týmy se hnali za vítězstvím ale skóre se už nezměnilo.

SESTAVA: Bláha st. – Goll, Záhorský, Drastich – Aubrecht – Vokřínek, Drahota, Novák, Mořkovský – Vrba, Nykl

BRANKY: Novák, Vrba

POŘADÍ STŘELCŮ PO 7. KOLE

  1. Mirek Vrba – 12 branek
  2. Václav Nykl – 5 branek
  3. Ondřej Mořkovský – 3 branky
  4. Jan Vokřínek, Tomáš Novák – 2 branky
  5. Michal Drahota, Jan Goll – 1 branka

 

TABULKY

 

1.B třída skup. A 2003/04 po 8. kole

 

#

TÝM

B

1

FC Dragoun Břevnov „B“

24

2

TJ Sokol Lochkov

19

3

AFK Slavoj Podolí „B“

14

4

FC Přední Kopanina „B“

13

5

SK Sparta Košíře

12

6

Dolní Měcholupy „B“

11

7

AFK Olympia Šeberov

11

8

SK Nusle

10

9

FC Tempo Praha „B“

10

10

FK Řeporyje Praha 5 „B“

9

11

SK Viktoria Žižkov

8

12

SK Čechoslovan Chuchle

7

13

SK Modřany

6

14

Praga Praha

2

 

 

3. třída skup. A 2003/04 po 6. kole

 

#

TÝM

B

1

Radotínský SK „B“

16

2

PSK Olymp Praha „B“

15

3

Sokol Stodůlky „C“

13

4

Sokol Lipence „B“

11

5

SK Čechie Smíchov

10

6

Sokol Bílá Hora „B“

5

7

Slavoj Suchdol „B“

4

8

SK Střešovice 1911 „C“

4

9

Sokol Řepy „B“

3

10

Sokol Lochkov „B“

3

 

 

kk