Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Pozvánka na domácí derby se Slivencem

Na náš A-tým čeká zápas podzimu. 

article preview

PŘEDZÁPASOVÉ PREVIEW –

TJ SOKOL LOCHKOV – TJ AFK SLIVENEC B

Na náš A-tým čeká v sobotu zápas podzimu – derby proti AFK Slivenec.

Lochkov se na derby nenaladil úplně nejlépe. Po bezbrankovém poločase prohrál v Nebušicích 3:0. Naopak Slivenec dokázal porazit doma Točnou 5:1.

Oběma týmům se však v aktuálním ročníku vůbec nedaří. Naše mužstvo zaznamenalo pouze 2 body za dvě remízy, konkrétně proti Modřanům a Lipencím. Slivenec kromě dvou remíz dokázal jednou vyhrát, jak jsme již výše zmínili, proti TJ Točná a má na kontě tedy 5 bodů.

Slivenec na začátku sezóny odehrál nezvykle 3 zápasy na domácí půdě za sebou. V prvním a druhém kole jim však domácí hřiště nepřineslo mnoho štěstí, když prohráli 1:3 se Suchdolem a 1:6 se Střešovicemi. Ve třetím kole pak Slivenec remizoval se Zbraslaví 3:3. K prvnímu venkovnímu střetnutí vyrazil Slivenec na Zlíchov, kde prohrál 1:0. Následně pak v 5. kole překvapivě náš sobotní soupeř remizoval 1:1 s Čechií Smíchov. V 6. kole pak Slivenec v 70. minutě prohrával v Modřanech 3:2, ale rozhodčí zápas ukončil pro inzultaci ze strany hráče Slivence Bareše, o kontumaci nebo dohrání zápasu však dosud nebylo rozhodnuto. Nakonec pak Slivenec tedy v minulém kole zvítězil 5:1 doma s Točnou.

Co se týče zápasu v Modřanech, tak Slivenec dostal z tohoto zápasu 4 tresty od disciplinární komise. Jako klub dostal pokutu, což ovšem pro nás není nijak podstatné. Za vyloučení po dvou žlutých kartách dostal trest slivenecký Zeman, ten však již vypršel a v Lochkově bude moci nastoupit. Naopak hráč Bareš, který byl vyloučen za nadávky rozhodčímu a následně se měl dopustit inzultace, kdy však ale nedošlo k fyzickému napadení rozhodčího, protože byl zadržen ostatními hráči, vyfasoval trest na 6 zápasů. Trenér Slivence, zároveň náš bývalý trenér Kácovský, vyfasoval trest na 3 zápasy. Hráč Bareš a trenér Kácovský tak do derby nebudou moci zasáhnout.

Nejlepším střelcem našeho rivala pak je Hassen Ferjani. Ten se postaral o 3 z 11 vstřelených branek Slivence v dosavadním průběhu soutěže. Po dvou brankách přidali Marek Čureja a Dominik Hipp. Po jednom zářezu mají na kontě Jakub Benda, Bahaeddine Ghanmi, Marek Lehovec a Jakub Zeman.

Obrovský pozor si pak naši hráči musí dát na standardní situace v okolí pokutového území. Jednak Slivenec disponuje množstvím vysokých hráčů, kteří umí vstřelit branku a navíc umí velmi dobře zakončovat přímé volné kopy ze střední vzdálenosti a vzdálenosti těsně za hranicí pokutového území.

Nejde úplně přesně předpokládat v jaké sestavě Slivenec dorazí, ale možná nám může trochu pomoci, že má rezervní tým Slivence, který bude v Lochkově hrát, setkanou se svým A-týmem, který hraje 1.A třídu. Nehrozí tak snad mohutné posílení na souboj v Lochkově.

Náš A-tým bude ale potřebovat Vaší mohutnou podporu. Přijďte našim hráčům pomoci zvládnout zápas podzimu.

Těšíme se na Vás!

 

VZÁJEMNÉ ZÁPASY

2015 Lochkov – Slivenec B 2:1

2016 Slivenec B – Lochkov 0:3

2016 Lochkov – Slivenec B 0:0

2017 Slivenec B – Lochkov 3:2

2017 Lochkov – Slivenec B 1:3

2018 Slivenec B – Lochkov 5:1

2018 Lochkov – Slivenec B 1:3

2019 Slivenec B – Lochkov 2:0

2019 Lochkov – Slivenec B 7:2

2020 Lochkov – Slivenec B 3:0

2021 Lochkov – Slivenec B 1:4

2022 Slivenec B – Lochkov 1:1

2022 Lochkov – Slivenec B 5:3

2023 Slivenec B – Lochkov 4:1

 

TJ AFK Slivenec

Adresa: U Sportoviště 54/5, 154 00  Praha 5 – Slivenec

Předseda klubu: Bc. Michal Starec

Rok založení: 1924

Trenéři: Ladislav Kácovský, Stanislav Jecha

Soupiska a statistiky: https://www.fotbalpraha.cz/tym/25-tj-afk-slivenec-z-s?id_season=2023&id_category=1&order=0&order_direction=1&cols=Array&id_league=473#league

 

TJ SOKOL LOCHKOV – TJ AFK SLIVENEC B

Sobota 21.10. 2023 15:30, Lochkov T.

Rozhodčí: David Sabuka – Michal Hájek, Filip Princ

Delegát:

 

Těšíme se na Vás!

kk