Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Preview před domácím střetnutím s Točnou

Další domácí utkání již zítra v našem areálu.

article preview

PŘEDZÁPASOVÉ PREVIEW –

SOKOL LOCHKOV vs. TJ TOČNÁ 

Sobota nám nabídne další domácí jarní souboj našeho A-týmu. Čeká nás soupeř TJ Točná.

Na podzim jsme na tamním hřišti dokázali alespoň remizovat. Na velmi nekvalitním hřišti, které má k ploše způsobilé pro soutěžní utkání velmi daleko jsme se snažili hrát fotbal po zemi a kombinovat. To bylo nereálné a v 19. minutě jsme prohrávali 0:3. Snížit se nám podařilo ve 22. minutě Tomášem Bučkem a o 10 minut později jsme se z kopačky Honzy Golla dotáhli na rozdíl jediné branky. Domácí však ve 45. minutě upravili poločasové skóre na 4:2. V poločase hráčům důrazně promluvil do duše trenér Vrba a v 52. minutě to přineslo vytoužený efekt. Lochkov začal tlačit a Tomáš Buček snížil na 4:3. V 69. minutě chytil Josef Vrabec pokutový kop a vystřelil nás k vyrovnání. Jako Deus ex machina se zjevil na hřišti v 72. minutě trenér Mirek Vrba a v 83. minutě jsou typickou ránou do šibenice srovnal na konečných 4:4.

Z pekla, kde více než 100 domácích diváků bouřlivě podporovalo své borce a vytvořili velmi nepřátelskou atmosféru, která Točné v zápase velmi pomohla, jsme si již po třetí v řadě odvezli remízu. Na našem hřišti jsme s Točnou ještě nehráli kvůli pandemii koronaviru.

Sobotní soupeř je na poslední příčce s 11ti body a skóre 37:44. Pouze 3x zvítězili, dvakrát uhráli remízu a v devíti případech odešli ze hřiště poražení.

V jarní části soutěže prohráli oba zápasy, doma 1:4 s Modřany a 6:0 v Košířích.

Je jasné, že Točná bude chtít v Lochkově ukončit sérii porážek a odpoutat se ze dna tabulky. My však taktéž musíme na jaře konečně vyhrát. Nebude to ale jednoduché a potřebujeme vaší podporu.

Těšíme se na Vás.

 

VZÁJEMNÉ ZÁPASY

2019 Točná – Lochkov 0:0

2020 Točná – Lochkov 2:2

2021 Točná – Lochkov 4:4

 

TJ TOČNÁ

ADRESA: Ke Spálence, 143 00  Praha 4

ZALOŽENO:

PŘEDSEDA KLUBU: Zdeněk Kotyza

TRENÉR: Jaroslav Tesař

SOUPISKA: https://www.fotbalpraha.cz/tym/71-telovychovna-jednota-tocna

 

SOKOL LOCHKOV – TJ TOČNÁ

Sobota 16. 4. 2022, 17:00, Lochkov T.

Rozhodčí: Vladimír Tenkrát

Delegát:

 

Těšíme se na Vás!

kk