Jdi na obsah Jdi na menu
 


MICHAL JACKSON - poselství

5. 8. 2013

DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ 

,,Musíme se naučit žít v MÍRU, než bude příliš pozdě!"

michael_jackson.jpg

"Bůh nám sem dolů vždy posílá někoho mimořádného, aby se pokusil naučit svět jak milovat a jak se sjednotit. Michael byl takovou osobou."
Becca, You Tube

"Naučila jsem se spoustu věcí, ale to nejdůležitější, co jsem se kdy naučila, je jak milovat a být milována. Naučila jsem se to od Michela Jacksona."

,,Láska žije navždy. Proto bude Michael Jackson žít navždy v našich srdcích. Maya Angelou řekla, že lidé zapomenou, co jste řekli, ale nikdy nezapomenou, jak se s vámi cítili. S ním jsme se cítili milováni. Michael Jackson uzdravoval, naplňoval a pozvedal srdce lidí po celé zeměkouli. Teď je na nás, abychom se pokusili uzdravit svět."

Rev. Catherine Grossová, Ed.D

"Už od doby, co jsem byl malý, jsem si uvědomoval, že mám v sobě spoustu lásky, kterou mohu ze své duše sdílet. Černá tradice je tradicí duše (publikum křičí) ...taky vás miluju.....která je darem lásky a radosti. Duše je nejcennější dar, který můžete sdílet, protože tak šíříte kus sebe a svět ten dar teď potřebuje víc než kdy jindy. V ghettu na vás čeká dítě s AIDS společně s hladovějícími lidmi v Africe a kdokoliv jiný, kdo potřebuje uzdravit. Udělejte svět hezčím - díky tomu, že se společně se mnou rozdělíte o váš krásný pocit, který budete mít, když je vaše duše pozvednuta, aby stala čistou láskou. Tuto cenu přijímám jménem dětí z celého světa které jsou mojí inspirací a mou nadějí, děkuji..."

Michael Jackson při převzení ceny za humanitární činnost na Soul Train Awards (1993)

"... Kamkoli jdete, v každé zemi, na každém kontinentu, lidé touží a prahnou po jediné věci - milovat a být milován. Láska přesahuje mezinárodní hranice a hojí rány nenávisti, rasové předsudky, fanatismus a nevědomost . Jedná se o konečnou pravdu v srdci všeho stvoření ... "

Michael Jackson

"Bezpodmínečná láska je vše, co máš. Nikdy se nemůžeš předávkovat lásky. Je to krásná věc."

 Michael Jackson

"Základnou lidského vědění, začátkem lidského vědomí, musí být to, že naprosto každý z nás je milován. Ať už máte červené nebo hnědé vlasy, ať máte jakoukoliv barvu kůže a jakékoliv náboženství, musíte vědět, že vás má někdo rád. 

,,Pokud vstoupíte do tohoto života s pocitem, že jste milováni, a odejdete se stejným pocitem, pak si s čímkoliv, co se stane mezi tím, hravě poradíte. Profesor vás může vyhodit, ale vy se nebudete cítit poníženě. Šéf vás může deptat, ale vy se nebudete cítit zdeptaně. Jak vás může někdo dostat, když víte, že jste objektem lásky? To ostatní je jen obal."
,,Ale pokud nemáte vzpomínku na to být milován, stále ji hledáte. Hledáte ve světě něco, co by vás naplnilo. Nezáleží na tom, kolik máte peněz a jak slavní jste, stále se budete cítit prázdní. Co opravdu hledáte je bezpodmínečná láska."

Michael Jackson, z proslovu na Oxfordské Univerzitě (2001)

"Láska je to, co můžeme sdílet, co udělá rozdíl a změnu. Je velice důležitá."

Michael Jackson

"Sněme o zítřku, kdy skutečně můžeme z duše milovat a poznat lásku jako základní pravdu v srdci všech stvoření."

"Smysl života je obsažen v každém projevu života. Je přítomen v nekonečnu forem a jevů, které existují v celém stvoření."

"Když uvidíme veškerý život jako svatý, každému narostou křídla."

Michael Jackson

"Někteří lidé stráví své životy hledáním lásky mimo ně. Myslí si, že ji musí pevně uchopit, aby ji měli. Ale láska jim vyklouzne jak mokrý kousek mýdla.Držet lásku není nesprávné, ale je třeba naučit se ji držet lehce, mazlivě. Nechat ji letět, když chce. Když může být svobodná, je láska tím, co dělá život plným, plným radosti a a objevů. Je tekutinou a energií, která podněcuje mou hudbu, můj tanec, vše. Pokud je láska v mém srdci, pak je všude."

Michael Jackson ve své knize Dancing the Dream/Tanec jako sen

"Když mi chcete být nablízku, poslouchejte hudbu. Je v ní uložena láska a nikdy nezemře..."

Michael Jackson

 "Krásný západ slunce ve mě budí obdiv. Když vidím něco naprosto velkolepého, modlím se. Jako třeba tehdy, když jsem viděl mraky nad horami a zapadající slunce, což na obloze tvořilo krásnou linii s oranžovou barvou vespod. Jak se na to můžeš dívat a neříct: "Wow". Řekl jsem si, Bože, svět je tak nádherný. Podívej se na ty mraky. Díky za to, že děláš věci tak krásné. Mraky jsou důležité - dávají nám vlhkost, kyslík. Nemusely by být krásné. Nemusely by být inspirující. Je to to něco trochu navíc."

Michael Jackson ve své knize Dancing the Dream (Tanec jako sen)

"Vím, jak se cítí strom, když přes něj fouká vítr. Přesně tak se cítím, když zpívám. Je to nádherné."

Michael Jackson, Ebony/Jet interview (2002)

Více zde: http://www.michaeljacksonforever.cz/o-lasce/