Jdi na obsah Jdi na menu
 


JÁ AZMAIR Z MEZIGALAKTICKÉ FEDERACE SVĚTŮ - troje promlouvání

5. 12. 2020

heartheartheartheart

 heartDUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ heart

OFRII.com - Vesmír - Sluneční soustava - Hvězdy - Galaxie - Astronomie

FOTO - vesmir.ofrii.com

(Promlouvání)

JÁ AZMAIR Z MEZIGALAKTIICKÉ FEDERACE SVĚTŮ

,,Ja Azmair z Mezigalaktické federace světů hovořím k Vám lidem na požádání Alderonnary, která se zavázala, že veškeré informace zde vložené skrze mne a i ostatních členů, předá v pravé podobě a v míře, která ji bude nadiktována. Přišel čas na objasnění mnoha úkazů a záhad, které Vám lidem nejdou z mysli."

,,Úvodem však se chceme představit jako komunita navzájem propojená, a přidružené planety jsou jen vedlejším a nyní cílem velmi pulsujícím, a k těmto cílům patříte nyní i Vy lidé, jelikož není možné naši pomoc od Vás očekávat, ale jen je na Vás jak budete smýšlet v dalších dnech a létech."

,,Mnoha varování, která jste přehlédli anebo nechcete vidět, je jen Vašim smyslem nejit cestou lásky a porozumění, nýbrž cestou odporu a poprav Vašich hlav, které jak víme sice pevně sedí na krku, ale otáčí jimi někdo jiný. Jste přeci myslící bytosti, sice ne na takové úrovni jako my zde, ale je na čase prozřít dokud je čas."

,,Jsme v kosmu jako mezigalaktická federace světla a přinášíme mír, porozumění a lásku se světlem, které vše zahaluje a objímá. Nejsme sami ve vesmíru, co mají v úmyslu Vám pomoci, a to dobře víte i Vy sami. Jelikož naše mezigalaktická federace světla má mnoho ještě jiných úkolů a úkonů přesto se zajímáme o dění na Vaši Zemi."

,,Nejsme fantazií a ani pohádkou - jsme vyrovnaní bojovníci za mír a spravedlnost, která panuje u nás na lodi, a jsme spřízněni s mnoha planetami bez jakýchkoliv urážek a přejímáme i úkoly, které jsou nám dané již po mnoha staletí a tisíciletí."

,,Plujeme vesmírem a dožadujeme se u Vás lásky a porozumění, které je na čase, aby bylo vyslyšeno. Je jen na Vás jak se postavíte k mnoha cenným radám a k mnoha úkolům, které nejsou tak snadno splnitelné. Míváte své sny o míru a vzkříšené lásce pro celou Vaši planetu."

,,Po mnoha staletí jste sledováni a poučováni od mnoha jiných ras, které pracují na svých úkolech a je jen na Vás, kam chcete směřovat a pro co, a pro koho chcete pracovat. U nás je jen jediný cíl - láska, porozumění, pokora, mír a světlo, které nám svítí na cestu pro všechny, a hlavně jak vy říkáte do budoucna. U nás prorokujeme chválu, dostupnost a sjednocení planet. Na tom pracujeme jak my, tak také i galaktická federace světla. Naše komunity jsou ve prospěch jeden druhému a naše poznatky se prolínají z jejich poznatky. Celý plán vesmíru je láska v jednotě a pospolitosti. Je však ještě mnoho planet, které jsou v rozpuku a v rozvinu, a tak my dohlížíme na to, aby i ony šly tou správnou cestou bez zkázy a mohli žít a přebývat v míru. Jen tak dosáhneme všude pokrok k vytouženému bytí a jsoucnu."

,,My však víme, že je i druhá strana mince. Ale hlavně se zaobíráme sami sebou, a až pak pokud je to nutné, přemýšlíme komu a jak pomoci. Kdo nás potřebuje, a kdo nás chce vyslyšet. Nejsme tady pro to, abychom někoho přesvědčovali o naši správnosti a spravedlnosti mise. Ne, jsme tady pro prospěšnost a pomoc těm, kteří o to žádají, ale jen v určité míře. Přicházíme k Vám s nabídkou určitých možností již několik staletí, ale i my nyní víme, že čas dospěl až nyní k pravé podstatě vnímání již u mnoha jedinců. Dříve to byli vybráni jen určití lidé, kteří byli od nepaměti zpravováni o dění v kosmu. Byli to lidé učení, kteří mohli zapisovat předané údaje. A nyní je to naopak, protože učení lidé již nemají svou soudnost, ale jsou zahlcení mnoha informacemi, které jim zatemňují mozek."

,,Nyní předáváme informace lidem bežným, kteří věří, že realita je jiná než jejich duchovní postup. Jsou nedílnou součástí mnoha tajemství, které pomáhají rozluštit nebo rozšifrovat ještě mozkem, který není pohlcen a zahlcen mnohými reklamami a deziluzemi o žití. U nich u těchto lidí máme zelenou v přijímaní telepatických zpráv od nás z mezigalaktické federace světla. Jejich vnímání je čistší a vstřícnější, a tím sebe i nás obohacují v telepatické rozmluvě."

,,Jsme s Vámi a Vy buďte s námi !"

,,S láskou a vnitřním mírem cestou ke spravedlnosti ve světle lásky - Azmair a celá mezigalaktická federace světů."

Promlouvání přijala ALDERONNARA

heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart

(Promlouvání)

ANO, ALDERONNARO JSEM NEUSTÁLE S TVÝM VĚDOMÍM, POKUD NA MNĚ MYSLÍŠ...

,,Co potřebuješ? Vím, že jsi nepřišla se svými myšlenkami jen náhodou..."

,,Vážený Azmaire, nejprve tě od srdce pozdravuji, a děkuji ti za krásné přivítání."

,,Přišla jsem se svými myšlenkami za tebou s prosbou od osoby, která mě požádala, abych se tě zeptala na určité informace ohledně technologií. Pokud budeš nakloněn mi říci, zda jsou tyto informace oprávněné k uveřejnění pro lidi na planetě Zemi."

,,Ano, Alderonnaro, o co se jedná již vím, ale pokud nemám lhát jako Vy lidé na planetě Zemi, ještě se to vše musí tkz.dopilovat, ještě nepřišel nebo-li nenadešel správný čas. Musí se vše nejprve ověřit, a ze všech stran prozkoumat. Má to ještě nějaké nedostatky. Jste velice blízko, ale potrvá to ještě nějakou chvilku... víš, jsem já i mí soukmenovci opatrní, abychom vám nenadělali potíže s uvedením čehokoli na planetě Zemi. Jsou to nějaké lidské technologie, které jsou v počátcích a vy lidé na nich trváte s hlavou v oblacích. Nic nikdy nešlo hned, vždy se musí počítat s určitými problémy, které mohou nastat. Proto je třeba vytrvat a neunáhlit se..., a hlavně když jde o nějaké odborně převzaté, ale ještě neztotožněné určité akce, na které se mohou očekávat reakce. Setrvejte a sečkejte, proberte ještě vše znovu a znovu. Zkonzultujte a dejte hlavy opět dohromady nad vším, co chcete, aby probíhalo v pořádku. Jen Vy sami, a opakuji Vy sami jste odpovědni za své činy a nikdo jiný, a ani já nejsem oprávněn vám dát souhlas k nějakým Vašim bádáním, výrobkům, výrokům a jiným součástím, které probíhají na planetě Zemi."

,,Promiň mi, že jsem nesouhlasil, ale nemohu být zodpovědný za Vaše činy a ani chyby, které mohou nastat. Jsem jen Vašim doplňkem při navazování kontaktů, nebo-li článkem v řetězu, který jak jistě všichni vědí se snaží udržet komunikaci na základě trvanlivých kontaktů z naší strany Mezigalaktické Federace Světů. Jsem jen součástí Univerza nebo-li propojencem a spojencem v mnoha galaktických sférách autonomního pokračování v součtech oněch vesmírů, které jsou aktivovány součástí mnoha nevyřčených, obrovských i ojedinělých hmotnostních, frekventačních a umělých plavidel vesmírem."

,,Vaše smysly jsou tak zaneprázdněny informacemi ze Země, že nemohou pobrat mnoho informací z Univerza, jelikož další vaše jemnohmotné smysly tak pozbývají na účelu. Držíte se při Zemi jako hmyz, který se bojí vzlétnout, protože přijde bouře. Ale i tito hmyzí životní důležité součásti jsou ve svém řádu a pořádku navigovány svými smysluplnými pravdami jejich života. Vy ale neuskutečňujete řád a pořádek ve svých životech, a proto vaše smysly vám nemohou dávat odpověď na jakékoliv Vámi zadané otázky života a pro život."

,,S odpovědností za svá slova, a s pozdravem Tobě daným Azmair."

,,Děkuji ti Azmaire za odpověď - s pozdravením tobě Alderonnara."

Promlouvání přijala ALDERONNARA

heart    heart     heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart   

(Promlouvání)

VÁŽENÝ AZMAIRE, TADY ALDERONNARA

,,Vím, že jsi i Ty sama neustále pod tlakem okolního pozemského prostředí. Není jednoduché probírat lidi z jejich pozemského zažitého spánku. Oni by rádi věřili v určité situace, ale jejich mozek a vlastně jejich srdce má zábrany něco řešit a o něčem přemýšlet. Nechtějí si přidělávat sebemenší starosti tím, že existuje něco, co nemohou pojmenovat a tak si nic z hola nic nepřipouštějí."

,,Chtěli by být vstřícní, ale jejich pozemská hmotná situace jim to prostě neumožňuje, a tak se jim nechce o něco pokoušet. Jsou tak bláhoví, že jejich přemýšlení je neustále na nule a to pod vlivem denního ne režimu, ale nepořádku, chaosu, který je v nich vyvoláván záměrně, aby se nepídili po pravdě, která je na dosah ruky. Jejich oči, uši a ostatní smysly spí, jelikož nechtějí se probudit, vystačí si se svými vybájenými sny dnes a denně. Do ničeho se nechtějí pustit a nic pro ně není dobré, jelikož to zavání tím zastřeným jsoucnem. Tak se bojí, aby nebyli za šašky a druzí lidé je neodsoudili."

,,Někteří vědí, ale strach jim zabraňuje něco podniknout - to něco, co by si z celého srdce přáli a po čem touží spoustu pozemských let. Je to jen na nich samotných... Oni nemají odvahu ze srdce a mozek jim to zakazuje, a přikazuje jim okolí jak žít."

,,Bezmoce. Co to jsou bezemoce? Je to jen stinná stránka emocí. Tak to chtějí všichni, ti kteří si s vámi hrají na kočku a myš. Myš musí být schovaná ve tmě, aby nebyla viděna a chycena. A se strachem se vydávat v šanci denní nejistotě. Váš pozemský život, jak si myslíte a domýšlíte se, je jen malým douškem svěží vody. Co je proti dnům a nocím nekonečný vesmír, kde žije vaše planeta Země!"

,,S nekonečným pozdravem a s hudbou sfér - Azmair."

,,Děkuji ti Azmaire, a mnoho pozdravů tobě i ostatním posílá Alederonnara z planety Země."

Promlouvání přijala ALDERONNARA

 Alderonnara@seznam.cz

UPOZORNĚNÍ

Kopírovat a přepisovat články je umožněno, ale všechny věty musí zůstat ve slovasledu tak, jak byly přijaty a nesmějí být doplňovány, nahrazovány a zaměňovány jinými slovy !

Pod každým zkopírovaným nebo přepsaným článkem má být uvedena tato věta : PROMLOUVÁNÍ PŘIJALA ALDERONNARA

( Požadavek duchovních přátel )

heartheartheartheart