Jdi na obsah Jdi na menu
 


DUCHOVNÍ PŘÁTELÉ Z UNIVERZA - ŽIVOT MÁ VELKÝ SMYSL A PROCES UMÍRÁNÍ JE ZMĚNA ENERGIE

9. 12. 2020

heartheartheartheart

 heartDUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍheart

https://files.vesmirna-pravda.eu/system_preview_200000239-3247833993/13.%20And%C4%9Bl%20Nebe.jpg

FOTO - vsechno-je-jinak.eu

DUCHOVNÍ PŘÁTELÉ Z UNIVERZA

(Promlouvání)

ŽIVOT MÁ VELKÝ SMYSL

,,Vaše Země se naskytla v různých životních etapách. Jste nyní v poli pozornosti mnoha nespočetných bytostí. Vaši úlohou je hrát na poli čestnosti bez závisti a lží."

,,Nejste však sami schopni rozpoznat a rozpoznávat určité nesrovnalosti, jelikož jste zahlceni. Zcela pohlceni informacemi, které již postupně po mnoho let každodenně přibývají a tak vám zastírají rozum a srdce. Nejste tak schopni rozeznat ani sami sebe v neprospěch vás samotných. Nacházíte se v bludném kruhu, který se zatahuje a vás škrtí, a tak pomalounku nastává kolaps jménem strach."

,,Je to lítost, která vám pravdomluvným a pravdomluvně smýšlejícím se naskytne každým dnem ve jménu Boha a lásky, kteří jsou ve vašem srdci zaseti. Je tomu tak - nedopatření, nepravost, nepravdivost a bez lítosti Vás ubíjí každý nespravedlivý den."

,,Máte před sebou úsek vaší pozemské cesty - té cesty, kterou jste přišli žít a prožít v tyto časy na matce planetě Zemi. Každý krok, každá šlépěj Vás ponechává jako stopy nesmazatelné z povrchu matky Země. Každý nádech a každý výdech nechává za sebou stopu Vašeho života - jste součástí matky Země, jste s ní spjati pokud žijete. Vyvolila si vás a nyní čeká, že ji budete pomáhat a ne se ji vzdalovat bez lásky. Vaše napětí sklízí nezdar, Vaše pohnutky jsou činy neúspěchů, vaše výčitky a domýšlivost nesou nuzná opatření, která vás vedou cestou stínu. A bez příčiny a podstaty jste jen uličkou beznaděje a choulíte se sami v sobě."

,,Hledejte nutný východ slunce a budete odzbrojováni, a stanete se tak pomyslnými zachránci hlavně sami pro sebe. Tím začněte - být sám sebou v opravdovém světle lásky, pokory a uvědomění si, že život má velký smysl."

Heart

FOTO - deborahbeers.com

PROCES UMÍRÁNÍ JE ZMĚNA ENERGIE

,,Proces umírání není nic jiného než změna energie v něco vyššího a čistšího než je člověk běžně zvyklý. Projevuje se to jiným vnímáním prostoru a množstvím jemnohmotné energie, která vás najednou pohlcuje a obklopuje. Je to TO něco, co nyní nemůžete pocítit ani procítit na zemi. Je TO jako pavučinka, která se houpe v příjemném letním závanu větříku. Je TO jako rozestoupená mlha, která je jakoby oparem v ničem. Jste řízeni jen a jen vědomím bytí nebo-li jsoucna sami v sobě. Pohrává si s vámi bytí jsoucna všeho ve všem - jednota prostoru a čas v bezčasovosti. Proměna je velmi citlivé vědomí, které prostupuje vším a všudy. Je TO pocit svobodnější svobody v ústrety novým příchozím, kteří nám pomáhají zvládnout ony chvíle jinakosti, které jsou vlastně nám známé a blízké. Ale vy sami si jen polehounku a pomalounku rozpomínáte a zvykáte si tak na nové bytí, které vám je velmi, velmi příjemné..."

Promlouvali k vám Duchovní přátelé z univerza.

Promlouvání přijala ALDERONNARA

 Alderonnara@seznam.cz

UPOZORNĚNÍ

Kopírovat a přepisovat články je umožněno, ale všechny věty musí zůstat ve slovasledu tak, jak byly přijaty a nesmějí být doplňovány, nahrazovány a zaměňovány jinými slovy !

Pod každým zkopírovaným nebo přepsaným článkem má být uvedena tato věta : PROMLOUVÁNÍ PŘIJALA ALDERONNARA

( Požadavek duchovních přátel )

heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart