Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dnům + vyplavení emoci

25. 11. 2016
Info ke dnům + vyplavení emoci
Video mužský vs ženský mozek 
MVDr.Simona Mullerová 
Korekce M. Simanovičová
lístopad 2016
 
 

Muluc vyplavení starých pocitů, naplavení nových pocitů. Čím více se otevřete výměně, tím méně to bude bolet . Použijte vodu jako nápoj, lázeň, déšť ... apod. Muluc má ještě větší zaměření na bedra , ve kterých zůstavají křivdy nashromážděné za teno život, i když už křivdy nevědomé a křivdy  zděděné. Kupte si staphysagrii 15Ch jednu kuličku cucat jednou denně jednu vypít. Mělo by to akorát stačit do dalšího Mulucu. Buďte vědomě rozhodnutí, že přijímáte život podle  přítomných okamžiků  a vyhodnocujte přítomný okamžik pro přítomný okamžik Dejte šanci sobě i druhým.

K bleskové změně (3ton) pokud vyhodnotíte přítomný okamžik opět přes kódy křivd, nejste schopni plně vnímat  nové možnosti sebe a druhých. Vyzářením zbytkového bloku křivd pak neumožníte lidem ve vašem prostředí se k vám chovat podle nových kódů, ale nutíte je vytvořit projev magnetizující k vaší křivdě. Ton a jiné - zejména dneska jsou jsou rychlé převody. Ten , kdo má svůj den přes numerologický kód  funguje jako elektrický výměník. Přijme data , zpracuje je , upraví frekvence  a pošle dál. 

Pokud posíláte energie  z T Mobile na vodafone musíte si frekvence ve výměníku upravit , aby byla použitelná. Stejně tak kosmický  3 ton je přímo použitelný jen pro některé, proto nosiči kódu 3 tonu ho zpracují a rozešlou dál. Stejně tak fungují numerologické kódy, jemné kódy apod. Proto prosím všechny , aby ve dny svých kódů si uvědomily , že se stávají výměníky a jsou důležití pro vývoj na celé planetě .Podle zákonu energie to, co dělám pro druhé se děje i mě , proto jsou tyto dny pro vás tak důležité a získáváte zpětnou vazbu o správnosti svého umístění a pocitu.

Pokud se v dern svého kódu necítíte dobře  znamená to, že máte někde blok určený ke zpracování . Pokud je vám hodně dobře , vyvíjíte se v souladu  s osudem a evolucí. Každý den nám svými kódy ukazuje, kde jsou témata určená ke zapracování, ale nosič kódu dne to má mnohem výraznější. Sami jsme rozvodna , zdravá část transformuje energii pro části těla , které potřebují uzdravit. Ciťte svůj hologram, zkoušejte vidět dráhy , uzly, kontrolky, barvy, poruchy. Opravujte výplachem, naplavením. Pojistky vyhodit ... nastavit znova . Každý z nás má něco zdravého , příkladného. Posíláme do společné sítě . Návrh řešení k individuálnímu použití.  Obrany , ochrany , filtry (špatné)  pryč .Co nám nepatří ať jde bez vlivu skrz a ať se otiskne v zápisu jen nová správná nabídka možností.


https://www.youtube.com/watch?v=SUmCRrKYwBQ