Jdi na obsah Jdi na menu
 


Epilepsie - žádost o konzultaci a případné nastavení léčby

22. 7. 2015

Epilepsie - žádost o konzultaci a případné nastavení léčby

Dotaz:

 

Dobrý den,

 

s ohledem  na léčbu již našeho prvního psa - Andyho, který je v současné době relativně v pořádku, si dovoluji Vás požádat o konzultaci a příp. nastavení léčby i u našeho druhého psa - Berta od Libota, který má rovněž zdravotní problémy, ale poněkud odlišné. Bert bude mít 2. 8. 2015 dva roky, váží cca 22 kg a měří cca 52 cm v kohoutku, celkově je statnější a vyšší než Andy. Oba psi jsou čistokrevní - český strakatý pes, mají stejnou matku, ale každý jiného otce. Bert je velmi hravý a vynalézavý, taky dost závislý na své rodině, jak zvířecí (Andy), tak i na nás lidech. Dá se říct, že nemá větší problém se snášenlivostí jiných psů, ovšem je ostražitý vůči lidem, bázlivý a nedůvěřivý, kdy po cizích lidech poštěkává. Až dosud s tímto handicapem bojujeme, i když se dá říct, že se to už poněkud zlepšilo, možná díky tomu, že dost často s oběma psy cestujeme, jsou často ve společnosti jiných psů a lidí, aktivně běhám s oběma agility, chodíme na cvičák apod. Zjevně však Bert nebude nikdy takový lidumil a mazlíček vůči cizím lidem jako Andy. Bert byl zdravotně, anebo se tak alespoň jevil, až do počátku března 2015 (měl rok a půl) v pořádku, když v hlubokém spánku dostal svůj první záchvat epilepsie a po pár hodinách druhý. Stejně jako u Andyho jsme věc řešili s naším veterinářem, udělal mu odběry krve a nasadil léčbu - prášky Phenaemaletten a bromid draselný. Dalšími odběry bylo zjištěno, že Bert má horší funkci štítné žlázy a byl mu nasazen ještě Letrox. Bohužel záchvaty epilepsie se u Berta opakovaly a dávky léků mu byly zvyšovány, kdy v současné době užívá  2 1/2 tbl. Phenaemalettenu ráno a večer, 1 1/2 kapsle bromidu draselného ráno a večer, u Letroxu na štítnou žlázu zůstalo dávkování stejné 1 tbl. ráno a večer, kdy mu byl po 3 měsících udělán další rozbor a hodnota zůstala stejná (viz příloha rozbor krve). Z velmi živého štěněte se nám rázem stal sice stále hrající, ale zároveň i dost často spící pejsek, pravděpodobně následkem medikamentů. Co nás ale znepokojuje, jsou opakující se záchvaty epilepsie, které Bert dostane vždy v hlubokém spánku, když odpočívá, nezávisle na tom, jestli měl předtím nějakou zátěž nebo ne. Záchvaty trvají vždy kolem 1 min. a po nich Bertovi aplikujeme hroznový cukr. Diazepam jsme zatím použít nemuseli. 

 

Děkuji za odpověď!

 

Odpověď:
 

Kapky až za dva měsíce by měly udělat harmonizaci povahy a zdraví, lepší sociální vnímání ..On prožívá vnitřně stres, soustředění na prostředí, soustavné vyhodnocování situací ..,což je napětí.
Podle fotek bylo vidět, že aury psů se protínají.
Já se podívám na fotku .. nacítím se a udělám si hologram, v hlavě , v rukách .. prostředí, lidi , psy... a pak z toho čtu a přenáším energii.
Takže oba mají na sebe vliv, což je dobře, léčí se skrze své aury, tím, co spolu sdílí.

 

Každopádně máte napětí v prostředí, je to i území, kde bydlíte !!!, ale i rodinné, určitě myšlenky, které jsou mezi vámi a matkou a vámi a nějakým mužem mají někdy napětí, neboť je tam názorový rozdíl a nepochopení toho, jak to vidí druhý, u toho muže je tam tvrdost názoru, snad dogma ..
Tím vytváří myšlenkovou...energetickou síť.. ( přirovnáme  třeba k Vodafone) a ti psi tam jsou a přijímají to, neboť mají větší mimosmyslové vnímání. Napojení na tuto síť jim ruší jejich fyziologii a harmonii a může způsobit výboje v mozku nebo odchýlení fyziologického přenosu nervových vzruchů - vliv elektřiny na hmotu, nervové dráhy,  a na chemii- synapse, tekutiny v těle.
Víte, že v psychiatrii se používají elektrické šoky .. i v kardiologii a podobně, čili se s proudem běžně pracuje, tento proud je snáze měřitelný.
Proud myšlenek , je dnes již také měřitelný některými přístroji, stejně jako aura, akupunktura apod. . Meridiány nikdo neviděl, ale změří se, ten proud v nich !!
Takže pole, ve kterém se pohybujeme, je pod vlivem myšlenek lidí.. přístrojů atd. a podle toho se odvíjí reakce, prostředí je buď podporující, nebo omezující, výjimečně neutrální.

 

Tam, kde jsou mozkové poruchy, epilepsie, schizofrenie, jde obvykle o plán duše !!
Následek šoku, stresu.., kdy duše vyletí z těla…a než se vrátí, obsadí tělo jiná entita..
Následkem alkoholu, cigaret, drog, antidepresiv..
Magnetická rezonance, sono a jiné měřící nebo léčebné přístroje !!, den ode dne medicína , technika (a nevíme, co vojenská) má lepší možnosti na měření napětí...proudu v tělech.
Takže takto prostředí, ať pole elektrické nebo magnetické.. způsobuje odchýlení energetických drah i nervových přenosů, prostě vzruch přeskočí ne na nerv A ,ale na nerv B  a způsobí kaskádu jiných reakcí ..
Moje práce přes hologram spravuje tyhle cesty , energie i hmoty a kapky obsahují informační esence a homeopatika, které tyto cesty napravují .. a působí po dobu, která je nutná k převykání ...když já už nepracuji.

----------

Diplomovaní homeopaté:                                                                                              

Brno – MVDr. Simona Müllerová, 602 559 860, e-mail: simona.homeopatie@seznam.cz    Český Krumlov- MVDr. Dagmar Peterová, 721 812 835, e-mail: peterovad@seznam.cz.