Jdi na obsah Jdi na menu
 


Téma angína, chřipka – psychosomatika (doporučení homeopatik), Globální prediktor

26. 12. 2016

Téma angína, chřipka – psychosomatika

(doporučení homeopatik)

Globální prediktor

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Prosinec 2016

 

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

 

Smutek a málo lásky se somatizuje do slizničních  onemocnění a bývá chybně zaměněn  za angínu a chřipku.  U anginy jde i o somatizaci nedostatečného verbálního  projevu deficitu lasky, pozornosti, důležitostii. Člověk se necítí milován a neumí to říct, nebo se studem,nebo se cítí méněcenný , ženení hoden.

Lac caninum 15ch. sliznice a méněcennost, málo lásky, především rodičovské.

Natrum muriaticum 15ch , sliznice - uzavrene pocity zranění v lásce.deficit lásky. Především partnerské.

Pulsatilla 15 ch potřeba city dostat,péči,pozornost, nedostatek kontaktu, sdileni, od rodičů a partneru i zástupných lidi, vše je tedy téma lásky.péče.pozornosti,  což souvisi s dnesnim dnem numerologicky! !!masirujte levou ruku- nese tato temata.

Joalis velien na systematickou detoxikaci 2 x denně 8 celou lahvicku. Tzv okruh sleziny (slinivka, slezina, žaludek, solar- sebehodnota. Právě určena pozici v rodičovské rodině. Chybne nastavení, chybné vyhodnoceni ditětem, proč se rodice "tak" chovali.

Vzniká primární příběh. Který vyzařuje frekvence,na.které se nalepuji udalosti utvrzujici ho. Toto nastavení pokud to člověk nevi, jakože nevěděl do nedavna ,podlehne dojmu,ze skutečné hodnotu nemá,neboť většina lidí se k němu chová stejne.

Tento příběh,domněnka právě dnešními kódy podléhá zkáze projeví se zhoršením slizničniho stavu. dutiny, žaludek, střeva.

Pokud se řeší sliznice izolovane od psychiky, vrací se onemocneni. Sulfur 30ch 1x za 14 dní zesili ucinek lecby, harmonizuje enzymy, kuzi, pohybovou soustavu, zrychlí tam,kde tělesná nebo mentální lenost brání spravne péči o tělo.

Neschopnost radikalniho odpuštěni v časové ose- v životě od narozeni do teď, má kořen jednak v pýše, jednak v nepochopeni zákonů karmy a duality. A tedy i primárního příběhu. Primární emoční zraneni dítěte v době jeho nevědomí - neví nic o karmě a zemských zákonech

Dítě má.v sobě více Boha a lásky než dospivajici, dospělý, poškozeny, proto touží po té lásce.

Globální prediktor

GLOBALNI PREDIKTORI POUZIVAJI KOLEKTIVNI ENERGIE (EMOCE)  PRO OVLADANI MAS..STRACH..LITOST..MARNOST..VZTEK..RASISMIS. .NIZKA FREKVENCE BRANI TRANFORMACI. VECI JSOU JINAK, NEZ JE VIDIME, NEZ JSOU PREZENTOVANE. .KDZY JSOU V RUKACH "KRIVYCH" VUDCU  A PREDIKTORU. .OPATRNE NA ZAVER.BERLIN  A TRHY, ALEXANDROVCI V LETADLE. .MAME KARMU, MAME VYSSI ZAKON. VYSSI ZAMER. .ALE V DUALITE STOJI DALSI SILY, KTERE TYTO DEJE PREZENTUJI TAK,ABY OVLADLY MASY PRES EMOCE. DEKUJEME TEM,KDO TO ZA NAS ODZILI- VYKONAVATEL ŘIDIČ. .RECYKLACE OBĚTÍ. ..NEBUDEME KOLEKTIVNE SPOLECENSKY VHODNE LITOVAT  A VINIT A RESPEKTUJME ZAMER KARMY  A OSUDU.