Jdi na obsah Jdi na menu
 


Téma - od teď do nového roku

9. 11. 2015

Téma - od teď do nového roku

MVDr. Simona Mullerová

Sekce - filozofie

Korekce J. Ina Pokorná

listopad 2015

 

 

Egregor - je energetický utvar až bytost až samostatně fungující jednotka vytvořená myšlením určité skupiny lidí, Egregor může být pozitivní, negtativní, neutrální.

Příklad - egregor antibiotik je soubor vššech myšlenek a jejich nsledků a projevení se ve hmotě lidí , kteří smýšlí o angbiotikách. Historicky antibiotika pomáhá od infekcí, zachranovala život, a protože zabíjela bakterie, odpadly toxické produkty vznikající činností imunitních buněk, které zabíjejí bakterie, čímž vzniká teplota, pomahaly antb.i proti teplotě, a v myšlenkách lidí fungují obecně proti zánětu a teplotě. což je medicinsky chybné. požití antibiotik se každý člověk napojí na velký egregor pozitivní víry v antibiotika, a zlepší se v ruzných parametrech proto, že je v síti myšlení víry v uzdravující efekt antb. přestože medicinsky existují i nezánětlivé - nebakteriální zdravotní problémy, na které antb. nemohou zabrat. stejně tak nezaberou na virové angíny, ale napojením se na egregor zázračného učinku antb.mohou antibiotika uzdravít i tyto problémy.

Leptandra - je homeopatikum, které léčí slinivku, slezinu, dodává jí energii a odstraňuje z těla nálepy tkání, at je to fibrin, jizva, jiné srůsty, nebo mentální vzorce a jiné shluky energie, které ulpívají a postupem času a spojením se z minerály a epiteliemi vytváří tyto myšlnekové vzorce hmotnou strukturu. 9 ch jednou až 2x denně 2 na měsíc.

Euphrasia - zlepšuje zrak, snižuje imunitu působí proti černé magii, a opět odstranuje nálepy výše uvednené a současně i mentální lpění na něčem. 13-30 ch. jednou denně 2. při kouření a pití alkoholu i vyšší potenci , nebo popíjet ve vodě v čaji.

Aloe - další čistící hoeopatikum odlučující nálepy, čistí sliznice, nosní i střevní. 5 ch na vyčištění těla 30 nebo 200 ch na dědičnou nebo historickou tématiku držení a lpění.

Verbascum - lpění, nálepy, zejména v dýchací soustavě, kašle a tématika související s omezením osobní a rodinné svobody , individuálně, přítomně, ale i tematicky dědičně a historicky. 9 ch až 200 ch,

čím vzdálenější problé je v genech, nebo inkarancích doporučuji vyšší potenci a současně přidat i nízkou na vyčištění buněčné urovně.

 

Pix - dehet, stará témata lpění uvíznutí, rakovina, omezení metabolismu buněk.

Pix liquida se spojuje s egregorem kouření a závislostí. kouření způsobí zalepení buněčných membrán, bunky nemohou dýchat, nemohou se hýbat, nemohou přenášet informace. energet.potenciály - homeo phosphorus - nemohou rychle překlikávat z jedné bunky na druhou. Na bunečnén membráně, nebo u ní jssou energ. dráhy a sítě, koncové nerovové dráhy, koncové tepenné, žilní a lymphatické dráhy. Zalepení metabolity cigaret znemožnuje čištění, krvení, myšlení, a pod. egregor kouření umožnuje dočasně zklidnění a odpoutání se od problému. otázkou zůstává, kolik kuřáků ve vázi zklidn+ění tento problém vyřeší. obvykle ho jen odsune , nebo dočasně na něj zapomene. Egregor a celá sít kouření a kuřáků stahuje tíhou dehtu lidi do nižších pozemských vibrací, smutku a uzkosti. zháte někoho, kdo když si zapálí cigaretu je smějící se radostný, aktivní , a má štastný výraz v obličeji? aby mohly bunky metabolizovat, odevzdávat svoje odpady , přijímat kyslík a živiny apod. doporučuji kuru Pix. budete možná více smrdet z ust, potu, moči a stolice tím, jak nálepy budou uvolnovat a metabolizovat. doporučuji pasivní i aktivním i příležitostným kuřákům. uzdravená bunka se bude zbavovat závislostí všeho druhu a lze to kombinovat i s euphrasii nebo jiným výše uvedeným homeopatikem.

Z tekutin na odloučení používáme světlík (euphrasia) , diviznu (verbascum), rakytník, aloe.

V okamžiku, kdy bunky začnou dýchat a metabolizovat, nebudou pottebovat k uklidnění a řešení problému cigarety ale budou více vnímavé k duši a efektivním způsobům řešení a budou směřovat celý lmetabolismus k jinému přístupu. Představte si jemná vlákna nervů, arterií, žil, a lymfy, jak se napojuje na bunku. představte si, že lijete asfalt na silnici a tím zalepujete silnici - bunečnou membránu, potřebujete zahřát, aby asfalt zřídnul a aby se v tekuté formě odloučil. představte si mentálníi fyzické zahřátí a začněte odlučovat nálepy na bunkách, protože jsme v mayské treceně OC , procházíme ještě dalších 9 dní vlastní temnotou. což jsou stínné povahové stránky stinná rodinná témata, nepochopení smutky, křivdy, lži, krádeže, nevěry aj. čím více se mentálně a fyzicky zahřejete, čím více se budete pohybovat na vzduchu, nebo u otevřeného okna a dýchat, čím více výše uvedených homeo a bylin pozřete, tím dříve odejdou historická, společenská , rodinná a individuální stinná témata. nutné je si uvědomit, že při každém takovém zásahu a uvolnováním bloků prochází téma přes tělo a vědomí a může nějakým způsobem bolet. Bolest těla, nebo srdce vedoucí k uzdravení je bolest přijatelná a vítaná.

egregor alkoholu existuje také, starý egregor je spojený s démony, šotky, našeptavači, potlačená agresivita se uvolnuje , což nemusí být vždycky skodlivé, protože agrese v mírnější formě je zdravá soutěž a vymezení si hranic, a vyjádření svých pocitů. čím déle jednotlivec potlačuje své hranice soc. cítění a individuální potřeby , tím více skryté agrese má, která se může projevit ekzemem, drbáním, výbuchy vzteku, žlučníkovými záchvaty , nebo projevem po požití alkoholu. sgtarý egregor požití alkoholu je nahrazován novým egregorem léčivé síly bylin v něm

obsažené a vlastnosti lihu být rozpouštědlem pro staré nánosy. použití alkoholu léčebně by mělo být pod vědomou kontroloá ale zatím požití většího množství alkoholu vědomou kontrolu znemožnuje. dovolme si dokonce letošního roku požít alkohol bez vědomé kontroly a umožnit rozpustit pravě to, co vědomě příliš kontrolujeme, čemu vědomě přissuzujeme velký význam a nejsme schopni to překonat - míru- množství alkoholu si určí každý sám v okamžiku věodmé uvahy. náš tým používá několik kapek bylinných koncentrátů. většíha populace mužů a malá část žen používá víno a pivo ve větším množství. dovolme těmto lidem se do prvního 1-ledna 2016 léčit alkoholem bez vědomé kontroly, věřme jim, věřme duši, že povede bunky a celý metabolismus včetně aurického metabolismu fotonů dojít k nápravě. ROk 2016 přinese vstup nových kodů , zásadní restrukturalizaci, správnost, citů, pocitů a vcítění, zpomalení hektického života, koncentraci na jeden ukol a systematické postupování. změní se vnitřní pochody v těle, auře i realném životě. bude čas na uvahu o problému - o tématu, a následné systematické vykročení a záměr pod vlivem nových kodů nového základního kamene.

Poprosíme o usmíření a uzdravení vztahu s entitami Stínu, aby vrámci překodování pozemštanů pomohli po požití alkoholu vést tělo k přijetí pravdy o sobě, uvědomění si dosud potlačovaných souvislsotí,

jsou mezi námi nízkovibrační lidé pravidelně poživající alkohol a cigarety a tito lidé dosahnou velmi malého posunu. přesto jsou mezi námi miliony lidí, kteří kouří a požívají alkohol více než je doporučeno, a tito lidé mohou díky svým pozitivním vlastnostem , vzdělání a učelu inkarnace projít v této době hlubokou transformací a návratu ke své pravé, čisté podstatě a mohou změnit postoj k cigaretám a alkoholu, ale především sami k sobě, a ke své životní cestě a změnit reakce a vztahy s okolím.

Přesto, že mnozí z vás mají bolestné a celoživotně poškozující zkušnosti s lidmi pod vlivem alkoholu a cigaret, prosím , abyste v této evoluční době umožnili přehodnocení , odpuštění a usmíření a uvědomili si, že už nejsme v dobách vašeho dětství, nebo mládí, ale někde uplně jinde.