Jdi na obsah Jdi na menu
 


Těhotenství 2016 a konkrétní rada, jak na to (doporučená homeopatika)

17. 11. 2016

Těhotenství 2016 a konkrétní rada, jak na to (doporučená homeopatika)

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Sekce – filozofie

 

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

 

 

Samolzřejmě, že s dítětem mluv, ale podstatné je navodit si správné pocity  akždý den trénovat jak se u toho citiš, vzít si energii dítěte do rukou, mít své dítě ve svých rukou, pracovat s tou energii a se svými pocity. jaké to je, když spím v noci s dítětem, jakoé to je, když kojím, jak se u toho citim, jak si předstvuj podporu prostředí, co ocekávám od svého dítěte. je potřeba dělat cílene  sebereflexi na všechna související temata. tomu předchází tvoření těhotenství. jaké to je,když jsem těhotná. opravgdu je potřeba neěkoláík minut věnovat hovoru se svýžm tělem, hovoru se svou duší, hovoru s tělem dítěte atd.  zkusit nacitit, co bys chtěla duše mého dítěte  abys mohla vstoupit do hmotného těla. co se mám ještě naučit, nebo pochopit nebo tvůj otec.  je ptořeba pozorovat pocity a myšlneky. nebo i si objednat inforamci ve snu nebo ve znamení. prosím tě duše dítěte, dej mi znamení, co ještě potečřebuješ k tomu, aby jsi mohla pijít do těla. ve vašem případě citim, že si duše dítěte není jista chováním otce.

pravda je, že dzdenek, neciti svou pravou identitu, stále si ptořebuje přesv vnější ciny dokazpovat, že něco dokáže, že něco znamená, pořád skutečně vnitřně necitit, že má hodnotu takový, jaký je, a že abystem eho měli rádi ty, já a jiní, uplně stačí , že je  a nemusí mít tisice diplomu nebo někomu dokazovat co dokáže vymasírovat, nebo jakou energii spálit. vnitřní pocity jsou uplně nejuduležittější. samozřejmě že my dvě pomužeme zdenkovi prosbou , meditací, afirmací, příkladem, prosením boha a zdenkovi duše o upravdu těla apod. zaměříme se ted na to, aby zdeněk pohcpoil, co se po něm skutečně chce, za celé roky, co ho znám, se mi nepodařilo žádnými prsotředky přívést ho k týmovosti, aby věděl, že jeho skuztečná síla a hodnota spočívá v nezištném začlenění se do týmu,aniž by chtěl jakkoliv vynikat. v první treceně imix jsem už velmi výrazně citila, jak mu narůstža pokora a začlenění. bohužel  tžed v druhé treceně opět začíná hledat svou jedinečnost skrze individuální písemný nebo masérský projev. jeho jedinečnost je v tom, že může býžtř součástí týmu, zdánlivě stejný,  aže přijme  výsledek týmu a společné práce ,aniž by chtěl specielní díky ,obdiv, nebo specielní ukon vrámci týmu. jeko když děláme bramborák a všem nám chutná, nebudeme si dokazovat, jestli je to tím, kdo oloupal brambory, kdo česken a kdo koupil sádlo. posílám tuto energii zdenkovi, jsem nacitena na vaše dítě, a malého zdenka jako dítě, který byl tak sám, izolovaný, tak přehlížený, se vlastně následně přehlíží vščchny ostatní, přestože to maskuje za svonji ochotu, a potřebu pomáhat.  až to nějak zpracujete , dej mi vědět.

nezapoměla jsem na vás, ale nešla s vámi dělat žádná smysluplná práce, nešbot vaše roztěkání a ovlivnění koletkivními vzorci, bilogickéo horidny a jinéo blbosti vás příliš zaměstnávaly. několiák dní ted citim klid. poslala jsem vám kopii mailu, pro jednu kloientku, která chce takjé otěhotnět, a spojuji tento mail s inforamcemi poro vás. v dnešní 5 dimenzi je skutenčě potřřeba aby probuzený člověk přistupoval k těhotenství duchovně, s nadhledem a opravdu zodhlednoval evoluční potřeby.  podléhat koletkivním vzorcům žen a doktorů a současně být otevřčena evoluci a tvořit je kontraproduktivní.  v gtěchto dvou směrech je skutečně potřeba si vybrat jednu cestu vnitřně se radikálně rozhodnout a věřít ji a nest zodpovědnost za chůzi po této cestě. to zn. že pokud se rozhodnětže použít hormonální vstupy a jinou podporu ovulace a otěhotnění, uvědomit si zátěž organismu, odchýlení vaší fiyzilogické hormoánl ní osy. vytvořit uměle prostředí pro dítě, lékovou zátěž. samozřejmě, že doktoři tvrdí, že to nevadí, a tak jim můžete věřit i toto, nebude-li to ověwm v rozporu s vaším srdcem a vnitřním pocitem. klaždý rok se ukáže nějaký dopad dřívějších farmakologických a lékařských postupu. vliv přídatnýcgh látek ve vaklcicnach, vliv některých látek v lécích atd. děti s uměleho oplození jsou zatím velmi malé, většinou mají ADHD syndrom ale ještě nejsou pně zvěřejněny realně podklady, které by vedly ke změně názoru populace. tato činnost je velmi lukrativní.  není v zájmu farmacike apod. aby se s tímto přestalo. jakou ale vytváříme poupalci,

nebo půjdete cestžou celostní mediciny, sebereflexe, a počkáte. chápu, že je to těžké rozhodnutí, nebot tlak prostředí je velký.

5 dimenze umožnuje takové tvoření své reality,  že je naprosto jasné, že pokud ztrávítě několik hodin denně v obavachc, zda dítě bude , další hodiny opět žijete produkt těchto pocitů,  ktertý vás samozřejmě vede k podlehnutí toxickým emocícm. přesmněrování vyžaduje uvědomění, moudrost, rozum, znalosti a víru.  víru v přírodní zákony, v život na zemi, v duši, i ve vyslyšeení vaší prosby.

těžko se lidem přijímá , že odklad splnění jejich přání je z dlouhodobého hlediska velmi ku prospěchu. já sama mám denní problém s příjetím odkladu čehokoli. takže dobře vím, co zna,mená učit se trpělivosti, a respektu k přírodním a lidským zákonitostem. naštěsti díky mé práci vím,  jak jsem den ze dne moudřejší,  jak vedomě měním názor a přístup.  s čím vším se potýkám, a jak se mi pak jakoby zázrakem stanou užasné krásné věci, tkeré si přeju a do konce ještě lepšíé.  naoopak podlehnu li své pravé podstatě hrrrrrrr. mnoho křehkých věcí pokazím již v jejich začátku. 

pochpiím, když to nezlvádnete  mělo by být vee vašem vlastním zájmu,  příjmout svůj vnitřní hlas, a svou moudrost,  a přestat hrát společenskou komedii o nějakých biologických hodinách. lidstvo spěje k evolučnímu člověku, který nestárne,  a který odtud odejde až splní své poslání. proto v případce sebereflexe, celostnímediciny a otvírání vědomí je každý další rok vašeho života cestou  k moudřejší, zdravější, krásnější a rozvinutější matce ,která je tedy větším přínosem pro svéí dítě.  současně příjetí přírodních zákonů a osobní cesty rozvoje se uvnitř zklidníte.

podpora ovulace - pulsatila 5ch,. jednou až 2x denně

agnus 5ch -

clacarea carbonica 5 ch

potřeba dospět - calcarea carbonika 15 nebol 30 ch, jednou denně nebo jednou týdně.

pulsatila 30ch, lac caninum 30 ch - vyřešit nedostatek lásky v dětství, konflikt s matkou , ev. s otcem.

natrum muriaticum 30ch jednou týdně - vyřešit zklamané lásky.

paladium 30ch - potřeba udělat si věci po svém a zorganizovat si prostřšedí ve svůj prospěch  jednou týdně.

aristolochia - jednou denně - ovulace 5-15 ch podpora sexuálních aktivt a spermatu u muže.

bylina kotvičník - sexuálníé aktivita a hormonální rovnováha obou parterů.

měsíček - gbynekologickéo infekce

rozchodnice - ženskéo hormony a ženská povaha - aspekty bránící otěhotnění ( pýcha, vzdor, pomsta, sebestřednost, zadostiučinění.....)

nitricum acidum 30ch m- msty mezi ženami a muži - jendou týdne

staphysagria - 15 ch - křivdy, v nedávné minulsti - 200 ch - životní křivdy

hloh,trpelivost přijetí biorytmu

china - 30 ch denně - přemýlání o problemech.

sepia 9 ch - homrony a děloha na podporu těhotenství denně - 30 ch týdně rozpor mezi prací a mateřstvím.

 

arnika - strach z doteku, porodu, ze zranění

 

můžete si z toho cokoli nakombinovatž a doplnit tradiční čínskou medicinou nebo energyve.

homeopatika ajiné můžete vzdy používat i k hormonální substituci.  při  umělen oplození doporočuji dlouhodobě thuya 9 ch, ktrá vyčistí ženu i dítě  od hormonální zátěžč a sníží nemocnost dítěte po porodu.

už je známe, že brzká otěhotnění po vysazení hornmonální antikoncepce způsobují onemocnění  horních cest dýchacích u dětí po dobu mnoha let!!!!!! což je většína poupalce. samozřejmě se to svádí na nakažlivé onemocnění ve školce, nebo na hřišti. 

 

Váš parner je i nění na dítě připravený.

chce dítě, protože vidí to hezké u kamarádů  a na obráízcích. nemá ani páru , co obnáší být otcem .

protože ví, jak moc chcete dítě vy , souhlasí s dítětem a podle společnčeských a rodinných názorů má na to věk, a zejmona vy. takže se tomu poddá. jeho podvědomí ale ví, a vaše podvědomí ví také !!!!!! že v jeho stupni zralosti bude jeho otcovská pomoc malá, pro něj vyčerpávající, a pro vás popuzující. aspekty proč mít dítě jsou skutečně ve vašem domově z větší části nepřirozené. tím neříkám, že by mezi vámi dvěma nebyla láska. chcete tuto lásku udržet  a domníváte se, že dítětem si zajistíte trvanlivost, pokrčování vaší vzájemné lásky. toto je stav vašeho podvědomí a nejsem si jista, do jaké míry jste si tohoto vědomi . je tu ted yvíce aspektů, proč vám otěhotnět nčešlo, přesto v tuto chvíli nevylučuji že jste krátce těhotná. můžete skutečně již být nebot jste vše připravovali a jsme spoplu domluvené, že přijímte zodpvoědnost a dítě chcete.

 

v tuto chvíli pracuji s vaší energetickou myslí , duší a celou sítí , která souvisí s vaší duší a duchem a vašim dítětem . uvědomte si, ryziko , že dítě bude z 90%m ve vaší péči,  váš parner vám bude mnohem menžší oporou , než si představujte, je velmi pradepodobné - velká unava, chybění sexu a  nedostatžečná pozice, muže jako samce ve vašem životě, čímž bude muž velmi trpět. je to ale proto, že on  není zralý  odevzdat se otcovství.  na moje dnešní energie reaguje  vývojem o několik procent, cožř jsem velmi rčáda a skáýtá nám to možnost polsunu. nastavuji mu uvědomění si, co chce skutečně on, vědomou konverzaci s vámi. on ve svém podvědomí má , že se bojíodmítn out, nebot se bojí, že byste si to vysvětlila tak, že odmítá vás a vaši společnou budoucnost. to v žádném případě, chce vás, miluje vás, je s vámi spokojený, štastný,ale ve svéí podstatě se neciti být otcem tohoto omezení se bojí ale z výše uvedených důvodu to nepříznává.