Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sebehodnota, dualita ; Jak vyjít z problému

29. 8. 2015

Sebehodnota, dualita

Jak vyjít z problému

Sekce filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce: Monika Simanovičová

Srpen 2015

 

Jako shluklé fotony máme všichni stejnou hodnotu, nové sebeřízení , sebeuvědomění vzdor namířit jinam. Rozporuplnost v sobě, co je dobré pro tebe , skutečně dobré, dřív obecná opozice udělat jinak, než po tobě chtějí… dřív ..dnes… podstatné je , co je nejlepší pro mě , opravdově pro mě. Berou mi něco nebo naopak dávají? Dualita – berou nebo dávají….podle nových pravidel rozlišení.

Možná mi neberou, možná mi dávají možnost, šanci, možná ta zdánlivá omezení mi přináší následně svobodu.. Viry, zásah , odklon, oslabené místo přemění info není rozpoznán , vnáší vzorce , odvést je.

Jak se chovám ve vztahu , mít nabídku … možnosti.. oba partneři. Nebe nám vždy pomůže s kým si máme zažít zkušenost , pokud odmítneme prožitek s xz, dostaneme do cesty zw a tak to jde dokola , dokud to nedožijeme. Horší je, když trváme na dožití zkušenosti jen s osobou , kterou si určíme sami… neboť ta osoba má svobodnou vůli , zda chce své další prožitky mít s námi. Jen silná karma nás nutí a zdrží ve spojení s někým konkrétním a nedovolí se odloučit. Tam kde odloučení jde , přijde nový pomocník a dárce prožitku.

Jak vyjít z problému

Františku,

Vy se vlastně vůbec nechcete uzdravit. Vaše vědomí je nastavené na lítost, sebelítost, lenost a oběť. jste v zajetí svých toxických emocí.

V tomto případě jediné co pomáhá je moudrost, rozum, vzdělání. Na základě tohoto si uvědomíte, že jste v zajetí toxických emocí, proto se tak cítíte. Že se Vaše tělo domnívá, že je to realita. Je to chemicky chybně nastavená realita. Vzdělání a moudrost může - musí - nasadit principy samo nápravy a denní disciplínu v převykání. Je to těžká práce, nejméně 2 měsíce.

Buďto podlehnete svým toxickým emocím, budete dál rozvíjet domněnku nemoci až ji zhmotníte, čímž si utvrdíte svoji počáteční domněnku a nebo budete bojovat , půjdete proti negativním aspektům své karmy a své numerologie a zvyknete si myslet nově, lépe a jinak. Převykání trvá kolem 2 měsíců, denně čelíte domnělým nezdarům, přitom Vás, ale síly dobra prověřují ve Vaší víře, a opravdovosti. Terapii a diagnózu máte hotovou. Pokud ji ale nepřijmete, pokud minete příležitost, Kairose, a budete přes svou numerologii a chybnou chemii přemílat , ztratíte, rozptýlíte náboj dnešní terapie a další cesta bude zbytečně těžká.