Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trpělivost v práci na sobě

11. 9. 2015

Trpělivost v práci na sobě

Z porad klientům

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Září 2015

 

Vy už si myslíte, že ANO, už to mám zpracované. To je zajímavé. Já si před 10, 15 lety myslela, pod vlivem EGA, že už TO umím a že UZ to dělám dobře. Pak mě ego srazilo k zemi, doslova a já pochpila, že učení a vylepšování nikdy neskončí, že to prostě je ten proces, a že je super, když to mám lepší.

Taky vím, že efekt u mnoha dějů, převykání, pozitivní zhmotnění, přijde až po 7 až 21 dnech a po 2 měsících denního soustavného opakování a trénování navzdory viditelnému neúspěchu!!!

Například vrásy mezi očima ladím, vyhlazují 6 let, začly mizet před 2 lety. A dělám to 2xaž 5x týdně, dřív 2x denně.

Žilky na nohách mažu a vibruju a vyhlazuji 27 let stále.

Vy, jak si myslíte, že uděláte dva dny něco dobře, už si myslíte, že bude ten efekt a to je ta vyuka nebe, dělat pořád dlouho , a vy pak znova máte obavy, pochyby , smutek, marnost a tak pořád a pořád začínáte znova, protože to nikdy nevydržíte dost dlouho a pořádně.

Na začátku převykání samozřejmě děláme chyby.

Jsem krásná, užasná, příjatelná – afirmace tlusté odmítané slečny.

Drží věty a pocit, potká zrcadlo, lekne se , jak je tlustá, vytvoří chybnou myšlenku, musí znova ale na začátku je to omluvitelné.

A tak se její afirmace stává stálým pocitem, už si myslí, že je užasná, krásná , citi se tak a potká spolužačku. Ty jsi přibrala, že jo! Nebo se nevejde do oblečení a bác, je zas dole. Přišel zkušební profesora vyzkoušel, že její přesvědčení o sobě není harmonické a prospěšné , že se neustále odmítá, propadá panice a tak jede znova.

Něco děláte, chvíli pořádně, ale krátkou , pak kuknete na efekt, nebo prostě cítíte, že je tu a zas chvíli pozorujete tuhost, nebo vás ovládnou ty pocity, myšlenky a jsme v háji.

Vaše pozitiva mají krátké trvání, vleklé očekávání, vždy pokažené novým zkoumáním postupu ztuhlosti . Průlom šmahem přijde ve chvíli hlubokého přijetí sebe, což jste neměla, nebe přesně ví, zda vás bude zkoušet dva dny, nebo dva měsíce. Jenže vy si chcete sama určit dobu,jak dlouho vás bude zkoušet, sama chcete odměnu za den, dva tři pozorování pozitiv a hle , máme tři dny pozitiv a ono nic a vy jste zase dole a tak jedete znova a znova …

_____________________________

Strach je zabiják, pátá dimenze, evoluce člověka , kde se ted nacházíme, je o tvoření, aktivní tvoření osudu. Pokud na něco myslíte, stane se to, pokud myslíte na strach, stane se. Proto je zásadní držet vite toho, co chcete, tím ovlivníte Proud shod a okolností. Proto musíme být v týmu. Já dělám rozbor energii, čísel, písmen, míst a lidí a podobné a předložím vám slučitelnost, pak jde o to, co chcete vy.

Nebudu pracovat na tom, co je z mého pohledu nevyhodné a neslučitelné. To by byla čerá magie.

Pokud jste na správné cestě, vše se daří, podle toho to poznáte.