Jdi na obsah Jdi na menu
 


Iniciační dny

20. 12. 2015

Iniciační dny

Sekce Filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korkece J. Ina Pokorná

Prosinec 2015

 

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy.

Děkujeme za pochopení

 

 

většina lidí směřuje svá předsevzetí a rozhodnutí a změny k rituálnímu prvnímu lednu. je to samozřejmě velmi významný den,protože začíná celý rok. během roku je mnoho dalších velmi významných dnů vhodných k začátků něčeho. tyto dny mají určitou symboliku, čísla, kody a pokud v tyto dny s něčím začínáte, je nástup snazší, rychlejší s větší šancí na uspěch.

Rozhodně není vhodné začínat v pondělí, nebo dny s kodem 2. druhého, dvacátého, dvacáteho druhého, nástup je pomalý , váhavý může být falešný. začínat týden v neděli v jednu hodinu , nebo v uterý je mnohem lepší, všechny dny začínající jedničkou jsou vhodnější. čistá jednička je ideální. nula k jedničce může způsobit nepodaření a pád (10, 19-10-1)

podle mayského kalenádře, který je velmi starý a má silnou a kvalitní sít tvoření, pole všech možností a proud synchronizity, je vhodné začínat ve dny Imix. dá se to najít na stránkách Lenky Sýkorové - Posvátny mayský kalendář, ale i v mých energetických rozborech. Imix drak přináší sílu, štěstí, uspěch. další rituální období májů je Kin dvacetidenní a a začíná Imix.

Opět podle mayu je vhodné začínat prvním tonem v treceně., máyoé mají 13ti denný týden zvaný trecena.

 

čínský zvěrokruh má dvanáctidenní měsíční a roční cyklus. opět pro začátek je vhodné znamení draka, které se dá najít na internetu, nebo v mých textech.

vV posledních měsících se více věnuji rytmu máyu, předchozí roky jsem žila podle rytmu čínskéoho. Důležíté je si tělo nastavit na nějaký biorytmus, cyklus. protože všechno na planetě Zemi podlého cyklickým změnám, zrození, smrt, jaro, léto podzim, zima, den a noc, výměna buněk. každý organismus má svůj individuální biorytmus, obměny , něco začíná,vyvíjí , realizuje, a završuje. se završením nového současně musí něco starého odcházet, odumírat a skončit. chaos vede k tomu, že nám, nejdou pořádně začátky, vyvíjení, dokončování a završení jak ve formě vzniku nového, tak završení ve formě zániku starého. je potřeba zkusit, který rytmus vám vyhovuje, a do něj vkládat svá přání podpořená činy, pozorovat , korigovat vývoj v daném cyklu, a poděkovat za završení přičemž při nespokojenosti ze završení přenášime téma do dalšího cyklu s vylepšením.

je všeobecně známo, že pro uplně všechno jsou dny nevhodné nějak vhodné, velomi vhodné. at je to početí dítěte, nástup do práce, malá denní práce, sportovní výkon, učení. sám den má také svoje

rytmy , které je vhodnější aspon trošku dodržovat. začínat den malou každodenní prací můžete v hodinách zajíce - 5-7. nástup je pomalý. málo kdo v tuto dobu udělá velký výkon.

7-9 hod. - hodiny draka, výborný začáteki, nápady, rozvržení dne, nasměřování cesty.

9-11 hod - had - velká inteligence, jednání, změny, event. sex.

11-13 hod. kuň - jednání, nápady, expanze,

13-15 ovce - přízen vlivných osob, pomalejší systematická práce, ve které mohou být průlomy.

15-17 - opice - jednání, komunikace, nápady, hravost.

17-19 hod. - kohout - finanční uizavěrky, podpisy smluv, završení, a začátek nové části dne.

19-21 hod. - pes - rodina, hravost, láska, rekapitulace chyb udělaných během dne.

21-23 hod - prase - uklidnění, spočinutí, rodina, ev. přemýšlení o finančním rozpočtu 'vepř je spíše rozdavačný, než disciplinovaý, jídlo)

23-01 - krysa - rodina, hravost, sex, umět shromaždovat, umět odpočívat ( u myší, krys a potkanů je užasná symbolika, kdy většina samic celodenně něcokoná, přemystuje, shromažduje, kontroluje. většina samcu leží a spí a vychází za potravou nebo pářením)

1-3 hod. buvol - systematická cesta vpřed, přeměna. můžete dodělávat systematicky práci, pokud jste noční typ,nebo v klidu odpočívat a nechat tělo rekapitulovat.

3-5 hod. tygr. má vyraznpu sezonost, rozlíšení dne, kdy bud spí nebo prudce koná, třeba i sexuálně.

 

rozhodněte se, jaký další biorytmus pro sebe zvolíte. nyní jsme v měsíci krysy, máme se tedy věnovat novým náýpadům, reorganizaci života, hodně rodině, ale i práci, a najít východisko z labyrintu problémů.

Kolem 4 ledna začne měsíc bůvola. Symboliku měsíců máme probranou ve starším textu.

 

Je vhodné tělu na určité období nějaký rytmus nastavit, aby mělo prostor a čas vámi požadované změny uskutečnit. častá změna cílů a aktivit nevede k ničemu. Tělo potřebuje s tématem zpracovat a v každém dalším cyklu zpracovává téma lehčeji a uspěšněji, proto potřebuje rytmus zahájení, růstu , dokončování a završeníů. 7denní týden je příliš krátká doba , aby mozek, bunky a chemismus těla nějkaéo téma začal vyvinul, zpracoval a završil. 13ti denní mayský je už dostatečně dlouhy a podporovaný duchovní většinou.

20ti denní mayský už skutečně projeví zásadní změny. DOporučuji téma , které zpracováváte zahájit 1 v měsíci, prvním tonem máyu a imixem máyu. běží vam potom 3 vlny zpracovavající téma ovlivnované různými energiemi. Přesto si jeden rytmus vyberte jako určujicí. doporučuji mayský 13ti denní. člověk požaduje pozitivní zpětnou vazbu, proto je dobre nezkracovat termín výseldku, ani míru

výsledku. důležitý je vděk za sebemensší pozitivní výsledek a současně být k sobě shovívavý a neuspěch pojmout jako motivaci ke změně cesty k uspěchu.

Hodně věcí žijeme z obou stran , skoro všechny. Ukradneš je ukradeno, pomůžeš je pomoženo. Zahnout ti , odsoudíš .... a za čas jsi v situaci sám. Je dar , když některé prožitky můžrme žít jen z jedné strany. Alkoholismus , drogy , bídu, nemoc, nikdy nevíme , kdy se dostaneme do těžké situace. Ale ani nevíme kdy do šťastné, proto by  měl moudrý člověk shovívavě pohlížet na smutné příběhy jiných a mít vděk , že to prožívá jen z venku.  Ti lidé nám pomáhají v celistvosti tím, že nám ukazují jiný úhel. Naopak štěstí druhých by mělo být výzvou k objednávce přání  a k motivaci místo souzení povahy a činu.Je vhodnější vděk , že to máme lépe . Místo závisti  se zaměřit na možnosti osobní změny. Doba je nevyzpytatelná ,to čeho se bojíme , hnusíme, odmítáme .... do toho spadneme chtě  nechtě. To co závidíme nemůžeme nikdy mít.