Jdi na obsah Jdi na menu
 


Únava, Návykové látky, Prostředí, Pravé přání

26. 2. 2017

Z PORAD KLIENTUM

Témata – UNAVA

NÁVYKOVÉ LÁTKY  (RANNÍ A VEČERNÍ NASTAVENÍ NA DALŠÍ DEN)

PROSTŘEDÍ

PRAVÉ PŘÁNÍ (lepší komunikace s kolegy)

 

 

 

Únava je z toho, že se ozývají bloky, témata, která se tělu nelíbí a která mají nízkou frekvenci. Je potřeba si uvědomit, že témata odchází z hloubky, myslíme, že už je nemáme, jsou tam ale nezpracované nebo nestranformované zážitky a pocity z celého života, které mají nízkou frekvenci, způsobují únavu, spavost a útlum. Je to dané i tím, že se vědomě i nevědomě za ty pocity a vlastnosti stydíme a také, že ony samy mají nízkou frekvenci a ta nás unavuje, neboť my jsme už zvyklí fungovat na frekvenci vyšší.

Evoluce a naše práce na sobě nás vždycky posune výš, načerpáme sílu a znalosti a pak přijde téma. Tím, že jsme výš, ho cítíme jako únavu a celé tělo se zpomaluje, mysl a fyzické stránky, blok táhne dolů. Jenže máme znalosti, vědomí, o co jde a můžeme se podívat pravdě do očí, co nám vlastně vadí, kde jdeme proti svému štěstí, kde si nechceme přiznat pravdu.

Vždy, když jdete správně a v souladu s osudem, jste akční, bdělí ve dne a dobře spíte v noci. Jakmile se odkloníte od svého štěstí a vyššího záměru, přichází únava a různé zdůvodňování, proč to či ono nejde, proč jste unavení, ale v souladu s osudem a ve správném myšlení a konání zvládnete i větší pracovní nápor.

 

____________________________________

Jsou věci, které nechcete změnit. Pohled na některé záležitosti. Někde jste se příliš zařekl.

Tlak se bude tedy pohybovat různě, dokud si skutečně neuvědomíte, že na některých vztazích, formách jednání LPÍTE a že to prostě chcete po svém, protože to tak považujete za správné a protože máte blok křivdy a lítost, to vás k tomu vede.

Máte v sobě i zápis cigaret, což mě překvapuje, alkoholu, což mě nepřekvapuje. Ne že by to bylo příliš zátěžové, spíš to neumožňuje pracovat s emocemi opravdově, neboť tato síť je velmi silná a odklání vaše pravé a vám prospěšné myšlenky, pocity a činy jinam, v neprospěch vašeho zdraví. Přes vliv cigaret a alkoholu nemůžete skutečně problém vyřešit snadno a rychle, neboť sám alkohol a cigarety zpomalují a zdůvodňují setrvání ve starém. Pokud byste dokázal aspoň několikadenní, nejméně třídenní detox, pak byste měl záblesky, pouhé záblesky pravosti myšlenek. Ale démon závislosti – návykových látek – je silný a bude všemožně, zdánlivě naprosto reálně, podsouvat, že vaše “myšlení a cítění” je správné. Dělají to všechny nízkovibrační myšlenky a pocity a návykové látky i z potravin. Navodí naprosto nerozpoznatelný logický důvod, proč…

Ale pokud dlouhodobě nevycházíte z problémů, pokud nejsou viditelné posuny, pak je někde něco špatně. Zkuste pár prvních ranních myšlenek a pocitů – na jaké jsou téma? A co s tím děláte dál? Jaké je teda zásadní ranní nastavení vašeho dne a života?

 

Ranní nastavení a večerní usínání jsou zásadní programy pro zdravý a úspěšný den. I když se třeba musíte přemoct a aspoň se donutit odříkat, odcítit něco hezkého, je to důležité, protože podle těchto myšlenek se odvíjí celý další den a samozřejmě i odpočinek a regenerace ve spánku.

 

____________________________________

Jakmile kolega udělá nějaké vstřícné kroky, chvalte ho, jasně, verbálně.

Teď si vytvořte své pravé přání… Můj kolega je šťastný a aktivní, je to mé pravé přání? Řekněte to tak, aby vám bylo v solaru lehce.

To přání se vám zakomponuje do éterického těla, představte si to a bude pracovat i když nebudete mluvit, neříkejte mu nic, nepoučujte ho, chvalte, za co půjde, mluvte o jídle, o čemkoliv bezvýznamném, s vědomím, že máte v sobě ten program a ten vyzařujete do jeho aury. Přeneste v představě pár světélek, vláken ze sebe do něj, s čistým úmyslem a rozsviťte to světlo, denně to posilujte s láskou a úctou a čistým úmyslem.

Když denně konzumuje víno, má v sobě dost vína, čímž se hůř přenáší tenhle program. Objednejte si v Akáši pro něj ten nejlepší program.

Představte si svazek světla, energie, jak padá dolů, do něj, do aury a tělesné energetiky. Představte si ze země jak stoupá vzhůru. A spojuje se, tak, že souběžně běží vlákna zemská i nebeská.

Jak se ztotožňuji s mým přáním? Jsou v souladu? Jaký je vyšší záměr?

 

Jak budete naladěná na prostředí a mít pocit, že s ním jste v kontaktu, řekněte si: Prosím o otevřenou cestu pro můj záměr. Budete mít pocit, že se to někde otevírá, někam vás to vtahuje. Prosím o otevřenou cestu pro mého muže. Pracuji vždy s čistým úmyslem, v souladu s boží vůlí, ve prospěch všech zúčastněných.