Jdi na obsah Jdi na menu
 


DUVĚRA V ŽIVOT V PROCES, MALÁ KAŽDODENNÍ PRÁCE, VÍRA V PROCES

19. 12. 2016

DUVĚRA V ŽIVOT V PROCES

MALÁ KAŽDODENNÍ PRÁCE, VÍRA V PROCES

(Z porad klientům)

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Hana Veškrnová

 

 

DUVĚRA V ŽIVOT V PROCES

Nedůvěra v život pramení z poškození 70. ročníků. Je potřeba dát životu důvěru a neplatit za to tolik peněz. Začít skutečně denně pracovat se svým vnitřním světem a svým nastavením. Všechny naše terapie, směřují právě k nápravě škod a k porozumění procesu, který člověk procházel,prochází. Jedině tak je možná náprava, když porozumíte a odpustíte sobě, lidem, době, duši. Není viník, je milión viníků. ale co s tím. Pomůže někomu nějak, že je viník socialismus, rodiče, matrix a pod? jestli vám to pomůže, mějte tyto viníky, ale proměna spočívá v tom, že uchopíme svůj život teď a tady a začneme ho práve teď a  tady přetvářet. Víme, že hmota má setrvačnost a bude udržovat nějakou dobu staré vzorce. Hmota má také paměť. Je obtížné přetvořit hmotu. Čím nižší vibrace, čím hustší hmota, tím hůř ji přetvoříte - list rostliny, kmen, papír, plast, kov... Je potřeba respektovat zákony hmoty a pracovat s hmotou krok po kroku. hmota bude pozadu za našm myšlením a pocitem, za práci s naší duší. to je opět potřeba vědět a respektovat. Na úrovni duše, vědomé mysli a svých pocitů, je potřeba se minutu co minutu nastavovat na vyšší čistčí a prospěšnou úroveň. Současně respektovat zákonitosti hmoty a respektovat cestu, kterou se vaše hmota bude přetvářet.

 

MALÁ KAŽDODENNÍ PRÁCE, VÍRA V PROCES

Z porady klientce

 

strachy z témat ve vašem podvědomí a proto máte určité obranné mechanismy aby se vašemu vědomí nedostala informace o vašem podvědomí. Je to obecně strach, že přes všechno úsilí je pořád něco špatně. Jenže je to proces váš osobní a my víme, že stejně v každé chvíli děláte věci jak nejlépe umíte. dovolte si připustit, že je ale můžete dělat ještě lépe. Nejde o to si to připustit jen mentálně, což bezpochyby dokážete, potřebujete to cítit. Za ty roky práce jste unavená otázkami cítění. Vlastně často říkáte já nic necítím, je to proto, že máte své představy, co máte cítit a jak to má vypadat. Dlouho jste odmítala drobné každodenní změny aproto jsme na nich nemohly postavit úspěch. Prudké změny, které jste párkrát za ty roky zažila stejně nevydržely na své cestě, neboť jinový princip je, že se 24 hodin denně dějí malé věci a jenom někdy do otho vstoupí jangový průlom. Dělat jangové věci je moje doména, ale i já se ve svém životě i pracovním i osobním učím přijímat malé kroky. Několik klientů jsem uzdravila pouze tím, že jsem se přizpůsobila jejich tempu, což bylo pro mě utrpení, jenže přineslo konečně terapeutický úspěch. Proto se opravdu učte celé dny pozorovat drobné změny ve svém těle, hrát si s proudy, klepat a při klepání a jiných dotykových technikách pozorovat malé, úplně malinké změny v těle. Jelikož se tím zabývám asi 22 let, vím, že to tak je a že přichází tisíce malinkatých změn a do toho občas nějaká velká. Stalo se mi, že mě okolnosti přinutily pochopit a přimout zpomalení v procesu nápravy. Věděla jsem, že mi nic jiného nezbývá. Že tato situace není měnitelná ani terapií ani konverzací a už vůbec ne mými dračími devítkovskými jangovými zásahy. Bylo mi to naprosto odporné. Šla jsem proti sobě v lítosti, marnosti, naštvání, následně smíření a přijetí. tuto variantu jsem nikdy ještě nezkusila až letos na podzim.

Většina klientů si myslí, že vědma je v pohodě, ale vědma je v lidském těle a má lidské emoce, lidské problémy, finanční, zdravotní, vztahové, úplně stejné, jako všechna jiná těla, ba dokonce v rámci jejího vývoje mnohdy ještě větší. Vědma je ale odborník a proto si musí poradit lépe a rychleji tak jako si elektrikář poradí lépe a rychleji s kabelem ve zdi.

Takže moje lidské tělo přistoupilo na zvolnění, malou každodenní práci a přijetí rytmu, který byl určen zvenku proti mému zvyku a mé svobodné vůli. Ale stal se zázrak. Pidizměny přicházely několikrát za týden a protože jsem setrvala v tomto procesu pomalé proměny, přicházely pidizměny každý den a já jsem s vděkem a pokorou dojatá skoro k slzám přijímala tyto mizivé pidizměny, a prosila jsem ať tento proces pokračuje. Stal se další zázrak. Pidizměny začly přicházet několikrát za den. Neuvěřitelné. Doteď žasnu. Usínám a probouzím se s vděkem a pokorou k bohu, duši, duchu a tělu, že mi umožňuje vnímat pidizměny s narůstající mírou. Moje téma se řeší. Naprosto jinak, než jsem si uměla představit. Než jsem chtěla, než moje zkušenosti, moudrost, rozum, povaha akceptovaly. Prostě jsem se poddala a zkusila to jinak.

Byla bych ráda, kdybyste zase začla pozorovat vaše pidizměny s vděkem a pokorou v procesu proměny samozřejmě jako dualita k pidipozitivům přichází streach, marnost, vzdor. Tyhle vlastnosti už známe, jsou s námi dlouho, takže to není nic nového. nové ale je, že k miliónu vzdoru a marnosti přibyde malilinkaté světýlko pidizměny.

 

Všechny začátk yjsou těžké a pomalé a já bych byla ráda, kdyby se vám podařilo vydržet dva měsíce pozorovat pidizměny přestože množina negativ zůstane stejná, nebo se i zvětší. Přestat pozorovat množinu překážek a začít pozorovat to malinké, skoro nenápadné, které se odehrává. Láska a pokora bude tuto pidizměnu chránit a rozvíjet a ona pak k sobě bude přitahovat další.

minule jsme se dostali ve vašich proměnách blíž k pozitivům, ale vy jste se doslechla od lékařů, že nález je horší. Padla jste úplně dolů a opět se nám vše zhoršilo. toto je úkaz, že stíny, negativa, problémy, jsou tady pořád a budou. Nově k nim přijde pidizměna a je potřeba ji přijmout, nepopřít, neodmítnout a s vděkem ji v sobě chránit jako semínko naděje a pečovat o ni. Kdybyste neměla lékařskou zprácu, probíhá váš proces malých proměn dál a vám se uleví. Bohužel vás stíny opět ovládly a změny námi dosažené zahynuly v přívalu vaší lítosti, marnosti, depky a podlehnutí názoru lékařů.

 

Poté jsme pracovaly s vírou. Víra v duchovnjo, v duši, v uzdravení. Kdybyste měla víru, tak i po přečtení lékařského nálezu si řeknete: ne, já věřím svému tělu, toto je zkouška a výzva a já pokračuji v mých malých změnách. Dostáváme se tedy do období, kdy místo malých změn máme změny ještě menší, neboť tak to v osudu a v karmě bývá. Jedeme další kolo tvoření a víry a zřejmě se v tomto procesu opět setkáte s nějakou lékařskou zprávou a nebo s nějakým procesem zhoršení. Bude to vaše zkouška, co s tím tentokrát uděláte. Vaše myšlení už obě dobře známe. Obě víme, že při zhoršení zdravotního problému nebo názoru lékaře padnete dolů. Jste teda v moci vnějšího. Je potřeba být pod vládou pravého vnitřního. Pokud opět podlehnete nějakým slovům z úst nebo z papíru lékaře, nebo něčemu, co vaše tělo udělá, máme důkaz, že jste stále bez víry, že jste nepochopila princip a začneme znova, kdy pidizměny budou ještě menší.

____________________________________

Stres trávící soustavy - tenké střevo. Tenké střevo je radost z malých každodenních věcí. Symbolika vnitřního prostředí radosti, která přichází z venku. Jak vnímá vaše rodina malé radosti, jak je žijete?

Energetika tenkmého střeva je ochranná pro energetiku srdce. V tématu tenkého střeva přichází upozornění na tématiku srdce a dostáváme se k lásce, hravosti, mít přání  a splnit si je, vnitřní dítě, ale také individualita, identita, ego, sebeprosazení.  Hovory  v rodině, mezi sebou - jak se cítíte, kde máte ve výše uvedených oblastech nějakou překážku, kdy z marnosti strachu, křivd a podobně si nedovolujete vyjádřit některé z výše uvedených témat.