Jdi na obsah Jdi na menu
 


Volba

7. 7. 2014

Volba

MVDr. Simona Müllerová, 20. května 2014

korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová

Ty nadáváš na šéfy, politiky, že lžou a kradou, ale ty to děláš taky. Určitá skupina lidí to dělá. Děláš to proto, že to dělají druzí? Jsou jiní, tzv. druzí, co pracují poctivě, nelžou, z různých společenských vrstev. Vždycky je volba, jak to kdo bude dělat. Jak to, že někdo, kdo lže a sází a krade, kritizuje vládu, když sám v malém neudrží disciplínu. Ty bys neošéfoval pár lidí, a oni mají vést národ, národ, kde je polovina lhářů, zlodějů. Těžká situace. Skoro žádný politik zpočátku nelže.

Každý člověk si vybírá, podle jaké skupiny lidí bude žít, podle jaké filozofie. Vytvoří si individuální variantu postoje. Smyslem by mělo být, aby mu bylo lépe. Může mít svá jedinečná pravidla, ale měl by být zdravý, spokojený, šťastný. Můžeš si myslet, že to nejde, i to je druh filozofie, postoje. Ale pokud to nezkusíš jinak, tak nevíš, jestli to jinak jde.

Konzervativní vzorce, náboženství, služba, oběť, vzdání se práva na svůj život, historické vzorce, vedly část obyvatel ke službě, část k moci a využití těch, co se nechali využít. Nové – pomáhat si navzájem, úcta k sobě, druhým. Téma planetárních odbloků dnes. Annunakiové vzali vůli části lidí, genetické úpravy. Aby sloužili, přijímali názor autorit, umělých autorit, bez síly se vzepřít, marnost. Domněnka, že duše těch, co se obětují, bude spasena. Mnoho historických období bralo lidem vlastní vůli a skutečný smysl života.

Mozek je řídící stroj s evoluční pamětí, celá historie prožitku, následnosti. Vyhodnocuje dnešní děj, spouštěč, podle celé historické zkušenosti. Má své pravdy, aby ochránil tělo. Vzhledem k délce historie pozemšťana je negativ více, proto mozek převážně varuje, zakazuje. Aby přijal nové pravdy, potřebuje trojici vjemů – vidět, slyšet konat. Při přepracování vzorců je nutné opakovat mechanismus vidění, slyšení, činů. Příklad: přijdete o práci, mozek vyhodnotí vše je špatně, nespravedlnost, jsem oběť, dojdou mi peníze. Náprava – uvědomit si, co je mozek a jakou má paměť. U zrcadla se usmějete a řeknete si: Je to šance začít! Nově, jinak, určitě mě čeká lepší práce. Vypadá to sice blbě, ale je to příležitost. Jdu do toho. A podržíte úsměv.

Mozek oblbnete, přeprogramujete několika způsoby. Technika léčby úsměvem. Usmějete se. Sama pozice koutků vyvolá následnost chemismu v mozku a změnu vnímání. Nebo prudkým pohybem těla a zvoláním JO! vystřelíte energii smutku, strachu, vzteku výš do radosti, opět navodíte hormonální změnu. Ten, kdo pravidelně fyzicky cvičí, nebo dělá manuální práci, má zákonitě jiné hormony, více hormonů štěstí, radosti, proto z depky vyjde a méně do ní padá. Je to mimovolní zákon mozku.