Jdi na obsah Jdi na menu
 


To není sci-fi, to je karmická terapie pana Bedřicha a jeho dcery Henriety

To není sci-fi, to je karmická terapie pana Bedřicha a jeho dcery Henriety

MVDr. Simona Müllerová, 29.10.2012

 

Henrieta je tvrdá a paličatá, má cizí tkáně v páteři i orgánech, hlava dost dobrá, na těle nesmím pracovat, neboť její nasazení není prověřené a není dost opravdové. Objednáme ji ke mně..

 

Pan Bedřich: křivdy, zrady násilí, surovost k lidem, Egypt, mimozemští vůdci na Zemi, žádný respekt k pozemšťanům, tyrani, neochota respektu k životu, z toho ten hrb.

Lichva, odblok, u vás běží, soudce, dráb, dozorci, otroci, dělníci, stále surovost, tresty, hrb - nutnost se sklonit před Bohem, ale i před životem, před vším živým, ať to náleží k jakémukoliv stupni vývoje.

Pobyty na jiných planetách, i hezké inkarnace pracovníka na skládce, i vůdce, i matka,

život docela normální.

Zrada od jiných mimozemšťanů, plán pomsty, pomsta jiným planetám, neboť jejich příslušníci znečistili, podvedli jeho planetu, jeho domov, ublížili jeho lidem.

Rozhodnuti, že se bude inkarnovat on jinam a všem ukáže, velký plán pomsty, i jeho dítě, je to jasné, že má zápis o tom, že? (Ale už snad ani nemá.)

Na jeho planetě se vědělo, že se běžně inkarnuje jinam. Prostě jste se rozhodl !zaživa!, kam chcete jít dál…

Bylo to ve vaší vůli běžně, nebylo tam zapomnění, jako u vás byla vědomá volba

inkarnace, ničil, plenil, miloval, ale sobecky, pro lásku ničil, plenil, likvidoval, stále téma neúcty k životům. Jen on, úzký pohled.

Nastaly mu povinné inkarnace, prožitky, strádání, trestání, bít ho a bít, aby zakusil, aby pochopil, aby v bolesti dokázal přijmout Boha, víru, a odpustit.

Nedokázal.

Tvrdě držel, nechal se bít, týrat, mučit, klesal k zemi vždy vzpřímený, což už ale byla hrdost a pýcha, ne chvályhodné.

„Dokážu to víc a víc, nedostane mě nikdo, nikdo mě nepokoří, neboť má víra je nade vše.“ Nikdy?(asi nikdy, nevím) nepochopil, že to může být jinak, že to může být zcela jinak, než si on myslí, přežil, umřel, vždy za svou opravdu, vždy ji ctil a držel.

Bohužel ne vždy byla jeho pravda i pravdou Boží, pravdou SIL DOBRA.

Neboť tam měl pohrdání k jiným formám života, naprosto neuznával rostliny, brouky, mušky. A samozřejmě i některé lidi.

Téměř všechny lidi neuznával a málokdo mu byl dobrý. Hrdost, chtěl je změnit a povznést, ty formy, co za to stály. Něco jako hierarchie.

O hodně dřív v inkarnacích na Zemi si duše dala plán vždy těžší a těžší inkarnace, větší a větší a větší utrpení, a on silák nikdy “nepodlehl” respektu k Vyšším silám, k jiným formám.

Tak si zaktivoval rezistenci na bolest, že to, co by zabilo jiného, jeho nezabilo, skoro nebolelo.

Díky tomu vy dnes zvládnete tolik práce a vydržíte léčbu, neboť máte tu sílu po něm zděděnou.

Měl jste tam i program neúcty k členům rodiny, ale lidi jako takové jste uctíval a miloval a teď se učíte mít to ke všem, lásku a shovívavost.

---------------------------------------------------

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová – homeopatie, SRT, Reiki; kontakt: peterovad@seznam.cz.