Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konec roku Zajíce a příprava na rok Draka

Konec roku Zajíce a příprava na rok Draka

 

Situace se vyhrocuje, jsme unavení a nemocní. Doba neúprosně tlačí na naši povahu, na změnu postoje k životu, k lidem, k práci. Nutí nás k zamyšlení nad vším, co se děje a proč. Jde o to, abychom pochopili zákony karmy.

A abychom konečně žili pravdu (samozřejmě že každý má svou pravdu, nicméně mnoho z nás má také svou lež a mlžení, které druhým prezentuje jako pravdu).

 

Takže první věc je, že rok Zajíce je rok předposlední k vrcholu transformačního procesu na Zemi -21.12.2012, tzv. konec světa je konec starého světa a začátek nového pohledu na sebe a zapojení se do společenství lidí - ale i zvířat, rostlin, minerálů a všeho živého na planetě.

Rok Zajíce v roce 2011 je skutečně jinový rok, sám zajíc ve své podstatě je jinový,  tak jako číslo 4, čili systematická práce jinu.. posílená Zajícem. Malé skoky, neustále.. a  4, Rahu, malá každodenní práce. Rahu tak jako zajíc má v životě mnoho překážek. Obvyklá procenta nepřekonání překážek 25-75 se změnila na 98% a snížila i na 5% tam, kde je již karma výrazně zpracovaná.

Takže my skutečně nemůžeme očekávat od tohoto roku žádná velká díla, spíše mnoho malé práce, která se vesměs nedaří nebo se nedaří napoprvé.. .často i na podruhé. Obavy, úzkosti, existenční nejistota je nejen daná 4, Zajícem, ale i kolektivními myšlenkami.

Čím dál více lidí absolvuje karmické terapie nebo jiné alternativní techniky očišťující tělo i duši, takže z těl a duší odchází bloky, programy, emoce, nemoci.. a jak odchází, prochází energetickým polem každého z nás. Na nás pak má vliv omezující, znečišťující, oslabující eventuálně inspirující, opět podle míry pochopení, uvědomění si doby a snahy pracovat na sobě.

Proto mnoho zdravotních a emočních omezení není naše, ale kolektivní.

Přes množství překážek je naším úkolem a smyslem všeho nenechat se položit, neodvrátiti se od každodenní práce na sobě, nezanevřít na lidi, na společnost a nepodporovat negativní kolektivní myšlenky o bídě, o politice, prospěchářství. Vše, čemu věnujeme pozornost, sílí. Proto pokud brbláte proti společnosti, šéfům aj, rozhodně je posilujete a sebe oslabujete přímým vlivem zpětné vazby z vyslané myšlenky a nepřímým vlivem posílením kolektivní negativní energie.

Tudy rozhodně cesta nevede.

Moudrý pochopí, že lidstvo prochází evolucí a prostě ji přijme. Přijali jsme mobilní telefony, digitální displeje, komunikaci mailem atd., není o nic těžší přijmout zákonitost vývoje na planetě a povýšení hmoty člověka. Když si uvědomíte posuny v telekomunikační technice, připustíte na sobě posun vnímání stejným způsobem. Co šlo dřív dráty (nervy, cévy), to jde dnes ionty v prostoru - v mobilech, mailech a v tělech…a v duších. Tak, jak je sms v prostoru a jde skrz nás k někomu, tak naše energetické pole se prolíná přes jiná a vzájemně komunikujeme. Sms jde také přes operátora… schránku atd.. je zcela zbytečné se bránit novým věcem, velmi obtížně přežijeme dnes pouze s pevnou linkou a velmi obtížně přežijeme dnes s pouhým přijetím hmotného těla a materiálním pojetím a vysvětlením situací, ve kterých jsme.

Denně jsme konfrontováni se sebou samými.., denně máme možnost vyhodnocovat  a měnit.

 

A teď zpět k roku Zajíce, postupuje jemně a malými skoky.1.1.2012  začne rok čísla 5, rok Merkura, činnosti, vynalézavosti, koordinace, organizace, prosperity, skládání informací, rok prospěšný pro práci, postup, nalézání nových řešení. Máme tři týdny v lednu na to, abychom s Merkurem zvládli zbytek roku Zajíce pomalými skoky.

Protože pak přijde Drak. Vrcholné zářivé znamení. Síla, oheň, vítězství a štěstí tam, kde jsme připraveni. Zánik, záhuba a zmar tam, kde vzdorujeme a připraveni nejsme. To, co Zajíc udělal se 4 malými kroky, udělá Drak dechem ohně a mávnutím křídla. Sletět ze své pýchy a nadutosti, tvrdosti a egoismu, sletíte na placičku na Zemi a těžko vás někdo seškrábne. Stále je někdo pomalý a neuvědomuje si, o co jde. Jde o evoluci, jde o radikální změnu obyvatel Země. Příprava trvá 4 roky a bude ještě v roce 2013 dokončovat. Takže nikdo nemůže říct, že neměl šanci, že neměl možnosti.. krok po kroku nás nebe a Země vede k poznání něčeho jiného než materialistického pohledu. Letošní rok nás zbrzdil již dost. Zastavuje a zastavuje a nutí znova a znova přehodnocovat a vyvozovat nové závěry. Nemoc  a pád je tam, kde opakovaně vyhodnotíme chybně.

V roce Draka, kdy je síla spolu s Merkurem, ke kterému patří hlavní léčitel archanděl Rafael, se najdou řešení. Cesta k uzdravení těla, duše, SRDCE a firmy. Zahojí se vše, na co pomyslíme, v případě, že poplujeme s proudem transformační energie. Kdo pluje, kdo naslouchá, kdo se zamýšlí, poletí s Drakem.. najde skulinku s Merkurem.. a bude zdravý s Rafalelem. Rok je to nádherný, úžasný, velký a zářivý pro každého, kdo tento poslední měsíc zpracuje, jak má.

Odejdou těla a duše, která nestačí novým vibracím. Nechte je odejít, budou se inkarnovat znova. Je to vysvobození, dovolte odejít těm, kdo už nemá potenciál zvýšit vibrace na požadovanou úroveň přežití.

S rozvojem intuice a naslouchání vnitřnímu hlasu a hlasu srdce, nám bude "osud" zametat cestu. Zejména Merkur najde vždy tu nejsnazší cestu k vyřešení ve prospěch všech zúčastněných.

Důležitá je pravdivost. Vyjádřit to, co chci, co cítím. Tam, kde vládne egoismus, i tak pravdivé vyjádření postoje umožní snazší řešení. Důležité je, zamýšlet se v zátěžové situaci nad tím, co dělám špatně já - ne on, proč se mi to děje.. a kde jsem já něco podobného udělal jinému.. Pocítíme a pociťujeme na vlastní kůži to, co jsme komukoliv udělali a co bylo sobecké. (Dnes jsem ležela nemocná, v patře, sama, potřebovala jsem teplý čaj, nebyl tu nikdo, kdo by mi pomohl. Věděla jsem, že stejně tak já nechám moji mámu v patře.. že si ani nevzpomenu, že je třeba nemocná. Neomlouvá mě, že je opilá skoro denně a já ty démony nesnáším a nemohu tam chodit. Nicméně, já si ani nevzpomenu, jak je mé mámě, obvykle.. takže i dnes si nikdo nevzpomněl na mě..- jak je vše jednoduché..)

Všude se píše o energiích, transformaci, o cestě, o produchovnění hmoty, jak málo se ale píše o obrácené straně!! Není divu, neboť čím více pozornosti jim věnujeme, tím více sílí, tím více je přivoláváme do svého života!! Proto informátoři, channelingy, vědmy apod. se vyhýbají otázce o odvrácené straně světla!!! Mnoho z vás by se vyděsilo a tím by posílilo to, proti čemu se musíme stavět radostí, nadšením, láskou a odpuštěním. Ale já vás musím varovat.

Nejste si vědomi, kdo jste, možná již víte a cítíte, že jste tělo, duše a duch.. možná si mylně myslíte, že duše - Vyšší já, je čisté.. a vše ví....ale my jsme více než tělo, duše, duch. Samozřejmě jsme projevením boha v určité formě, jistě. Ale máme jiné systémy, jiné energetické formace, které nejsou ani tělo, ani duše, ani duch.  A my ještě neumíme celý náš "SYSTÉM" hlídat a koordinovat, teprve se to budeme učit.

Když pak tělo vyšle myšlenku nenávisti, vzteku, aj.. okamžitě spustí škálu nevědomých reakcí, které

se zhmotní někde na někom… v podobě uřknutí, uhranutí, jedových šípů, woodoo..aj., své myšlenky musíme kontrolovat. Bdělá pozornost!! Pokud nám uteče myšlenka s negativní projekcí, je nutné ji ihned odvolat, přebít pozitivním očekáváním, posláním odpuštění, lásky.

O pozitivním a negativním přání, vizualizaci atd. se píše v mnoha knihách. Protože se vyhrocuje transformace člověka a naše cesta ke světlu, střetáváme se právě i se zhmotňováním negativních projekcí ve formě ztrát finančních, majetkových, poškození zdraví aj. Kolik lidí má fyzické příznaky nemoci a lékaři nic nezjistí!!, denně to řeším.

Prosím, hlídejte své myšlení, své projekce týkající se sebe i druhých. Uvědomte si, že pokud si o někom myslí skupina lidí, že je nemocný, tak bude mít skutečně problém se uzdravit. Pokud budete živit svou finanční nejistotu, tak si ji posílíte. Pokud vyšlete nenávist, závist, nepřejícnost, poškodíte část systému příjemce a podle míry jeho ochrany a míry jeho odbloku karmy se  to zhmotní na něm nebo na vás nebo na členu vaší rodiny… vše, co vyšlete, se vám 10x vrátí. Toho se držte a vysílejte lásku, pochopení, jistotu ve financích, přejícnost. To je cesta.

Dnes, v roce Zajíce, mají vaše myšlenky jinovou sílu, nahlodávají a rozleptávají pomalu nebo tvoří pomalu.. S ne 100% úspěchem zhmotňujeme kladné i záporné. Ale přijde rok Draka. Vaše myšlenky nabydou síly a odpichu! Svou myšlenkou zničíte sebe nebo ublížíte někomu jinému. A vždy ublížíte sobě, cokoliv vyšlete k jinému, vysíláte i k sobě a proti sobě samému. Nemáme ochranu. Můžete čistit čakry, meridiány, pentagram, tělo, duši…aj. aj., ale proti sobě nemáte filtr. Není ochrana, není úhybný manévr. Vše, co vám pomůže se chránit před negativní projekcí zvenku, nefunguje jako ochrana před negativní projekcí zevnitř.

Takže když už byste mysleli na druhé, myslete na sebe a neubližujte si. Máte poslední měsíc, než přijde Drak. Čestný, spravedlivý, moudrý. Výkonný, zářivý. Drak je vládce, mysterium. A toto mysterium nesnese nečestnost, podvody, lži, úskoky. Toto spravedlivé mysterium vám dá, co si zasloužíte.

Udělejte maximum proto, abyste si zasloužili to nejlepší.

20.12.2011 SM

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Rok Draka

(Mirek, 6. 2. 2012 20:50)

Ano, přišel rok Draka, jsem narozen ve znamení Draka a také Vlka a také Ryb..Moc se těším na následující rok, cítím sílu a předtuchu velkých změn..

vdaka

(anna, 13. 1. 2012 11:56)

zakazdym, ked citam nieco od vas, usmievam sa naplno,citim v sebe svetlo a radost z poznania, a uvedomim si, ze by som tieto slova rada videla napisane na vnutornej strane svojich viecok, aby boli so mnou vzdy a vsade, ked ich potrebujem a zabudam, co je naozej dolezite
dakujem a zelam len to najlepsie nielen v tomto roku ...