Jdi na obsah Jdi na menu
 


Spolupráce s klientem při léčbě

31. 7. 2016

Spolupráce s klientem při léčbě

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Monika Simanovičová

červenec  2016


Některým klientům navrhuji udělat malou výuku práce , aby mohli pracovat sami a pomáhat sobě nebo členům rodiny. Děláme restrukturalizaci buněk tkáňové struktury. Tím, že tuto práci dělám, zahynou chybné buňky. Ty se musí někudy dostat ven , nebo odpařit jako energie ( něco vykadí, vyblije ), prostě já rozbiju starou hmotu a stimuluji její chytré buňky k nápravě a ladím .Fiziologoií ledvin odpovídají věku , rase, druhu...atd... Musím to dělat tak, abych jiné nezabila prudkým zásahem.

Vždy ale pacuji v souladu s Boží vůlí, ve prospěch všech zúčastněných , s čistým úmyslem. Cítím kdy mě to nepustí. Rozhodující na domácí půdě je víra. Jakmile vám bude chybět - volám jiskru víry... přijímám Boží jiskru víry a vložte ji do sebe. Pak máme moudrost a rozum, vy to změňíte jen tím jak budete myslet a jak budete pečovat dle instrukcí. Takže to víte  a podle toho můžete jednat nejlépe jsak v danou chvíli umíte.

Za každý hezký stav děkujte Bohu, Silám.... apod...., skutečně děkujte, vděk!! i nahlas! Bude-li zhoršení - HNED v sobě aktivujte jiskru VÍRY a vizi zdraví!! Musíte pozorovat zdraví, tím ho krmíte  energií a zdraví roste . Pozorujete- li nemoc jak odchází , jak se mění, zda tam ještě je, pak krmíte energii nemoci a ona sílí a roste vámi podporována. Takže teď vám  znova dělám nastavení jiskry a rychlé přesměrování , vizi a vyslání energie víry a vize, zdraví aj...světlo... jako energetickou kouli.