Jdi na obsah Jdi na menu
 


Práce se světlem a stínem

15. 1. 2017

MVDr. Simona Mullerová

Práce se světlem a stínem

ZAKLADNI TEMATA OBECNA A OSOBNI ,INDIVIDUALNI JE POTREBA OPAKOVAT  VZDY V DALSIM USEKU SPIRALY. ODPUSTENI. SEBEPRIJETI.EMOCE. POVAHOVY STIN..AJ.V KAZDE FAZI TERAPII A SEBEREFLEXE ZASAHNEME MAXIMALNI MOZNOU UROVEN  A NASTAVIME CESTU PO SPIRALE VYS.JE TO PRIROZENY PROCES TEL V DUALITNIM SVETE.BYT VILOU, ANDELEM,NANEBEVZATYM MISTREM JE PEKNE, ALE "NENI TO ONO".JE ZVBYTECNE CHCTIT BYT DOKONALY, ZVLADAT EMOCE AJ..TO NAM NEPRISLUSI. MY JSME TU PROTO,ABYCHOM SI HRALI SE ZIVOTEM, SE SEBOU A NEBRALI TY STINY TAK VAZNE A SEBEDESTRUKCE, SEBEODMITAVE NEBO ODMITANIM DRUHYCH. VZDYT JE MA KAZDY, VICE CI MENE VIDITELNE NEBO NEKOMU VIDITELNE.NIKDY NEVTE,S CIM SE POTÝKA TEN ZDANLIVE DOKONALY, PROTOZE HO ZNATE JEN CASTECNE.SROVNAVANI MA SMYSL JEN JAKO INSPIRACE K ROZVOJI A MOTIVACE K PROMENE.VCERA JSME ZAVIDELA PLOCHE BROCHO,DNESKA VE FITKU BYLO 95 PROCENT ZEN 2X TAK SIROKYCH NEZ JSME JA.CO BY DALY ZA MOU POSTAVU..A TAK TO JE ..PRO NE JSME KRASNA A STIHLOUCKA .VZDYCKY SI TO UVEDOMTE, KDE STOJITE V RETEZCI VARIANT KRASY,INTELIGENCE, BOHATSTVI A UVEDOMTE SI, JAK VAS VIDI JINI ZE VSECH STRAN. STEJNE OBDOIVNE, KROITOCKY ALHOSTEJNE . TAK TO JE !!!                        

ODPUSTENI DELAME PREDEVSIM PRO SEBE. I S LIDMI,SE KTERYMI SE NEDA MLUVIT,KTERE NEVIDAME, KTERI NEZIJI ATD. JDE VZDY O SEBE SAMA. NE O REAKCI TOH DRUHEO. TA SE ODVIJI AZ OD NASEHO PRENASTAVENI.             

Příklad z terapie

děkuji ti archanděli Urieli, že mě prostupuješ. lečiš mě a tvoříš mě a léčiš a tvoříš mým prostřednictvím, děkuji ti archanděli urieli, že žiji zemské o s přítomnsoti boží a vkládám duchovní aspekty do businessu, rodiny, vztahů, do běžného života. Vzpomeňte  si na kurzy, všechny naše techniky, začntete  aplikvoat na svoji práci (a další) podle svých představ. běžte do toho natvrdo, příjmete za to zodpovoědnost, co by mohlo být maniuplativní se vám brzy ukáže, nebot uriel vám sepne analžýzu, kde je duchovní princip v rozpozu se zemským a svobodou , uvědomte si, že přilišný ohled na durhé není dnes tou pravou evoluční technikou, nebot většina druhých jsou lidé velmi poškozeni s nízkými názory, které neprospívají době, ani jim samotným princip nás je dělat vše s čistým umyslem ve prospěch všech zučastných,ale vědět, že středem mého života jsem já.  spočinte já - já jsem středem mého života, a myslím a konám s čistým umyslem, dovoluji si chybovat, a přijímám zodpovědnost. přijimám případné vykonavatelství karmy a ublížení druhým mým prostřednictvím, přijimám že i druzí se stavají mými vykonavateli, zbavuji se vin soudu kritik a přecházím do strategie konstruktivního zacházení se svými stíny a jako prioritu stavím svoje světelné vlastnosti.  nádech dovnitř, výdech do celého těla do bunek 3x

Mgr. Martina Konečná

EFT TIPY: "Svou  pozornost investuji smyslu-plně." "Přestávám srážet a poškozovat sebe sama ustavičným srovnáváním se a sebekritikou."  "Vždycky bude někdo v něčem přede mnou a za mnou." "Rozpoznání vlastního stínu je pro mě pouhým odrazovým můstkem ke zkvalitnění mého života." "Veškerá potřeba obhajoby pryč teď!!!" "Okamžitá pozornost na transformaci stínu teď!!!" "DNES V SOULADU S PROUDEM SYNCHRONICITY DNEŠNÍHO DNE KAN 6 A VENUŠÍ JAKO VLÁDCEM DNE, VYNÁŠÍM SVOU LÁSKY-PLNOU POZORNOSTÍ SÉMĚ SVÉHO PRAVÉHO POTENCIÁLU Z HLUBIN SVÉHO BYTÍ NA POVRCH A ZASÉVÁM JE DO VŠECH SFÉR SVÉ AKTUÁLNÍ INKARNACE TEĎ!!!."