Jdi na obsah Jdi na menu
 


info rok Kozy

2. 2. 2015

info rok Kozy

Každý nový rok mayský čínský kalendářní přináší prudkou změnu energií, na které se tělo a duše musí adaptovat. Adaptace probíhá někdy jako chřipka nebo jiná nemoc. Změnu energií můžete použít jako průlom, přelom obrat ve svém životě a použít přelom na změnu směru nebo jiné důležité otázky života. Samy energetické kódy s vámi zásadně pohnou, proto pod vědomou vůlí je úspěch ještě lepší.

Ve středu 4. 2.  začíná Koza a končí Kůň. Jdeme do Havany na 19:30 společně povečeřet ( moji kamarádi, klienti, kurzisti ). Vytvoříme společnou energii, sjednocení pod vyšším vedením. Pokud chcete ještě jít někdo ( Havana - Líšeň ), napište mi kvůli místům. Vzájemným spojením zesílí průlom, který si budete ve svém životě přát. Půjde o přízeň vlivných osob a rodina, domov jako hlavní témata. Beru kapky, homeopatika.

Protože budeme spolu jíst, jde o element Země, péče, pozornost, důležitost, domov, rodina. Budeme jíst v sedě všemi smysly. Hmatem dáme úctu zemi a nastavíme nové pojetí domova, ale i denní práce, zodpovědnosti, nová rovnováha v sobě, rovnováha vně a uvnitř domova a práce.