Jdi na obsah Jdi na menu

Božští koně na howrse

speciální kůň gaiaspeciální kůň ouranos

 

Gaia a Ouranos : Tyto koně nelze nijak získat jsou to základní koně ze kterých vznikli všichni koně které jste dostali při váší registraci ( tzn. ti koně které jste dostali při registraci a po dokončení tutoriálu jsou potomci Gaii a Ouranose).

 

 vzácný kůň ruby

Ruby : Ruby je vzácný kůň, který svému majiteli vydělává diamanty. Za každé narozeniny vydělá majiteli 5 diamantů.Jeho dovednosti můžete zlepšit pomocí diamantů.Ve dnech, kdy Ruby nevydělává diamanty o malý kousíček povyroste.

Tohoto koně není možné prodat.

vzácný kůň safír

Safír : Safír je vzácný kůň. Pokaždé když se probudí, požádá Vás, abyste ho navštívili na stránce jiného hráče.

Pokud budete následovat instrukce, Safír Vám dá diamant, pokaždé když jeho věk v měsících bude sudé číslo a 1000 Equus když jeho věk bude liché číslo.

Jeho dovednosti můžete zlepšit pomocí diamantů.

Tohoto koně není možné prodat.

vzácný kůň smaragd

Smaragd : Smaragd je vzácná klisna, jejíž dovednosti lze vylepšit použitím diamantů.Může se množit se Safír a jejich potomkem bude Topaz.

Tuto klisnu není možné prodat.

Výsledek obrázku pro howrse topaz

Topaz : Tento kůň byl vytvořen zkřížením božských koní Safíra a Smaragda. Jeho výhody spočívají v tom, že mu můžete až 5 krát denně pogratulovat a za každé pogratulování získáte buď 50 Equus nebo diamant. Jeho dovednosti při narození jsou 1200.

Tohoto koně nemůžete prodat.

vzácný kůň nefrit

Nefrit : Nefrit je vzácný kůň.Pokaždé, když se probudí s alespoň o jeden bod větší (nebo stejnou) dovedností než 0, získáte diamant.Narozdíl od ostatních vzácných koní, dovednosti tohoto koně nemohou být navýšeny diamanty.

Tohoto koně není možné prodat.

vzácný kůň ametyst

Ametyst : Ametyst je vzácný kůň, díky kterému Vám přiletí UFO, krátce poté, co ho uložíte ku spánku.Toto UFO přinese nejšťastnějšímu hráči diamant. Ostatní obdrží růstový bod.Jeho dovednosti můžete zlepšit pomocí diamantů.

Tohoto koně není možné prodat.

vzácný kůň gypse

Gypse : Gypse je vzácný kůň, který se dokáže změnit zpět na písek, když se vzbudí.Pokud se o něj chcete dál starat, musíte ho přemodelovat.Když Gypse přemodelujete, existuje šance, že najde diamant.Jeho dovednosti můžete zlepšit pomocí diamantů.

Tohoto koně je možné prodat.

vzácný kůň diamant

Diamant : Diamant je vzácný kůň, jehož dovednosti mohou být navýšeny použitím diamantů.Objeví se hráčům, kterým se narodili všichni ostatní vzácní božští koně.Hráč nesmí chovat více než jednoho Diamant.

Tohoto koně je možné prodat.

vzácný kůň perla

Perla : Perla je cenný kůň.Když splní misi, může najít diamant.Jeho dovednosti můžete zlepšit pomocí diamantů.

Tohoto koně není možné prodat.

vzácný kůň quartz

Quartz : Quartz je cenný kůň.Když je napojen, může najít diamant.Jeho dovednosti můžete zlepšit pomocí diamantů.

Tohoto koně není možné prodat.

vzácný kůň amber

Amber : Amber je cenný kůň.Po probuzení může zanechat diamant.Jeho dovednosti můžete zlepšit pomocí diamantů.

Tohoto koně není možné prodat.

vzácný kůň opál

Opál : Opál je cenný kůň.Když sní mrkev, může najít diamant.Jeho dovednosti můžete zlepšit pomocí diamantů.

Tohoto koně není možné prodat.

vzácný kůň achát

Achát : Achát je cenný kůň.Tlačítko drtě se může změnit na diamantové tlačítko, díky kterému můžete získat jeden diamant.Jeho dovednosti můžete zlepšit pomocí diamantů.

Tohoto koně není možné prodat.

vzácný kůň onyx

Onyx : Onyx je cenný kůň, díky kterému se po jeho vyhřebelcování objeví UFO.Hráči, kteří budou mít opravdu velké štěstí, mohou získat diamant. Ostatní hráči obdrží 500 Equus.Jeho dovednosti můžete zlepšit pomocí diamantů.

Tohoto koně není možné prodat.

mytologický kůň croesus

Croesus : Croesus je Božský kůň, který namísto trusu produkuje peníze.Každý 13. den každého měsíce získává majitel Croesus 1 pas, pokud byl ovšem den předtím přihlášen.

Pokud 13. den připadne na pátek, získává Croesus svému majiteli 2 pasy.

Každý měsíc se jeden z koní pojmenovaných Croesus Junior promění v Croesus.

Tohoto koně je možné prodat.

vodní kůň mist
Mist : Mist je božská klisna, která má schopnost sdílet své dovednosti.Její schopnosti se ze dne na den mění: Jednoho dne bude dobrá ve cvalu, dalšího dne bude mít dobrou výdrž...Může se reprodukovat s Snow a zplodit s ním Ocean.
 
Tuto klisnu není možné prodat.
vodní kůň snow

Snow : Snow je Božský kůň stvořený pro soutěže. Každý Snow má své jméno napsáno barvou označující jeho specializaci.

  • Modrá označuje specializaci na překážkové dostihy.
  • Červená je pro koně specializující se na parkurové skákání.
  • Zelená označuje klusáky.
  • Purpurová je pro koně specializující se na cval.
  • Oranžová označuje experta na barrel racing.Bílý je expertem v drezuře.

Tohoto koně není možné prodat

.Výsledek obrázku pro howrse ocean

Ocean : Oceanje synem Snow a Mist. Zdědil sílu po otci a těkavost po matce. Má mimořádné dovednosti. Jeho dovednosti se každým dnem mění, takže je potenciálně dobrý ve všech směrech.

vodní kůň frost

Frost : Frost je božská klisna, která dokáže měnit své dovednosti.Její dovednosti se každý den mění:Jednou úžasně cválá, další den má zase skvělou výdrž.

Může být jednou připuštěna s Ocean a porodit unikátní hříbě Snowflake.

Frost je možné každý den rozmrazit na její veřejné stránce, díky čemuže se dá případně získat Hypnova přikrývka. První den v měsíci během aktualizace Frost obdrží jeden z hráčů, kteří ji v uplynulém měsíci rozmrazili.

Tuto klisnu není možné prodat.

vodní kůň cascade

Cascade : Cascade je božská klisna, která dokáže měnit své dovednosti.Její dovednosti se každý den mění. Jednou úžasně cválá, další den má zase skvělou výdrž.

Může být jednou připuštěna se Snowflake a porodit unikátní hříbě: Geyser.

První den v měsíci během aktualizace stránky obdrží jednu Cascade jeden z hráčů, kteří se za uplynulý měsíc do hry přihlásili alespoň dvacetkrát.

Tuto klisnu není možné prodat.

falabella tinyfalabella 小さな

Falabella : Hráč vlastnící Falabellu má šanci 1:100 na získání bonusu při registraci jednoho ze svých koní do soutěže.Hráči se 2 Falabellami mají dvě šance ze 100 získat bonus, atd...Bonus má v životě koně účinnost 4 dny; nelze jej kumulovat.

 

Tiny - Růžová křídla

小さな - Zelená křídla

Petit - Okrová křídla

Klein - Modrá křídla

Chiquitin - Fialová křídla

Tohoto koně je možné prodat.

 

božský kůň grani

Grani : Grani je božský kůň, který umí povstat z popela jako Fénix.Pokud kůň není nesmrtelný, samozřejmě každý den přijde o trochu zdraví.Pokud Váš kůň žil alespoň 30 dní od narození nebo znovuzrození a pošlete ho do nebe, obdržíte 2 diamanty a 20 000 Equus.Můžete se je také pokusit oživit pomocí Pandořiny skříňky, nebo je znovu obnovit pomocí Černých orchidejí.

Existuje 12 různých Grani, včetně dvou klisen.Pokud máte první den v měsíci alespoň jednoho z každého typu naživu, budete moci jednou během hraní jednoho z nich přeměnit na Palomino Sleipnir z jejich osobní stránky.

Klisny mohou být jednou připuštěny hřebcem Grani.Díky nim se narodí další Grani.

Tohoto klisnu není možné prodat.

Čínský kůň qilin

Qilin : Qilin je čínský božský jednorožec, kterého můžete připustit s kteroukoliv vlastní jednorožkou. Pro připuštění platí stejné podmínky jako u normálních jednorožců. Pokud bude narozené hříbě jednorožec, narodí se s bonusem od Qilin a získá 15 bodů navíc ke všem dovednostem. Za každé uskutečněné připuštění Qilin získá dovednostní body, které můžete použít. Navíc Vám Qilin prvního každý měsíc dá Proutek plodnosti, pokud jste se předchozí den přihlásili.

Tohoto koně není možné prodat.

božský kůň osiris

Osiris : Osiris je božský kůň, který Vám každý den dá jeden poklad.Když poškrábete truhlu s pokladem, můžete vyhrát:

  • Diamant
  • Equus
  • Dovednostní body, které můžete použít na Osiris, jak budete chtít.

Tohoto koně není možné prodat.

božský kůň arion

Arion : Arion je velmi štědrý božský kůň.

17. den každého měsíce během aktualizace stránky dává svému majiteli Poseidonův balíček. Pokud tyto koně majitel neodchoval, dávají mu tento balíček každé 3 měsíce. Chce-li majitel tento balíček získat, musí se předcházející den přihlásit do hry.

První den v měsíci Ariona také obdrží hráč, který minulý měsíc získal nejvíce stužek (za předpokladu, že tohoto koně ještě neodchoval).

Tohoto koně je možné prodat.

balios

Balios : Balios je velmi štědrý Božský kůň.

Každý 19. den v měsíci nabízí svému majiteli Nyktin balíček, pokud splní podmínku, že byl připojen předchozí den.

Pokud majitel koně neodchoval, dostane Nyktin balíček pouze 19. v lednu, dubnu, červenci a říjnu (pokud se přihlásí i předchozí den).

Jeho dovednosti se rovněž každý den mírně zvyšují.

Tohoto koně je možné prodat.

sleipnirsleipnirsleipnirsleipnirsleipnir

Sleipnir : Sleipnir je mytickým koněm boha Odina. Tento kůň má 8 nohou namísto 4, což mu poskytuje výjimečné schopnosti. Sleipnir je božský a nesmrtelný kůň. Nemůže se reprodukovat a nedosahuje žádných umístění.

Tohoto koně je možné prodat.

Sluneční soustava :

kůň ze sluneční soustavy saturn

Saturn : Saturn patří mezi koně ze Sluneční soustavy.Můžete ho vzít na vyjížďku po Mléčné dráze, abyste navýšili jeho dovednosti.Za úplňku Vám přinese 5 diamantů, pokud jste se během předchozích 3 dnů přihlásili.

Tohoto koně není možné prodat.

kůň ze sluneční soustavy jupiter

Jupiter : Jupiter patří mezi koně ze Sluneční soustavy.Vezměte ho na vyjížďku do Vírové galaxie, abyste navýšili jeho dovednosti.Pokaždé, když vyhraje 2 soutěže v jeden den, přinese Vám 1 diamant.

Tohoto koně není možné prodat.

kůň ze sluneční soustavy io

lo : Io patří mezi koně ze Sluneční soustavy.Můžete se s ním projet kolem Jupiteru a zlepšit tak jeho dovednosti.Ve dnech, kdy se umístí jako 2. ve 2 soutěžích získáte 1 diamant.

Tohoto koně není možné prodat.

.kůň ze sluneční soustavy mars

Mars : Mars patří mezi koně ze Sluneční soustavy.Můžete ho vzít na vyjížďku po Supernově, abyste navýšili jeho dovednosti.Pokaždé když získá 20 dovednostních bodů, získáte 1 diamant.

Tohoto koně není možné prodat.

kůň ze sluneční soustavy merkur

Merkur : Merkur patří mezi koně ze Sluneční soustavy.Vezměte ho na vyjížďku do černé díry, abyste navýšili jeho dovednosti.Pokaždé, když datum bude prvočíslo, přinese Vám 1 diamant, pokud jste během předchozích 3 dnů přihlásili.

Tohoto koně není možné prodat.

kůň ze sluneční soustavy neptun

Neptun : Neptun patří mezi koně ze Sluneční soustavy.Vezměte ho na vyjížďku kolem Pluta, abyste navýšili jeho dovednosti.Neptun Vám přinese 3 diamanty za každých 10 dnů, co jste se přihlásili.

Tohoto koně není možné prodat.

kůň ze sluneční soustavy venuše

Venuše : Venuše patří mezi koně ze Sluneční soustavy.Venuše je klisna, která může být Marsem připuštěna pouze jednou za život. Jejich potomkem bude Uran.Vezměte ji na vyjížďku na exoplanetu, abyste navýšili její dovednosti.Pokud nastane nov (fáze měsíce), přinese Vám 5 diamantů, pokud jste se během předchozích 3 dnů přihlásili.

Tuto klisnu není možné prodat.

kůň ze sluneční soustavy uran

Uran : Uran patří mezi koně ze Sluneční soustavy.Je potomkem Venuše a Marse.Vezměte ho na vyjížďku na Halleyovu kometu, abyste navýšili jeho dovednosti.

Tohoto koně není možné prodat.

kůň ze sluneční soustavy země

Země : Země patří mezi koně ze Sluneční soustavy.Země je klisna, která může být Sluncem připuštěna pouze jednou za život. Jejich potomkem bude Měsíc.Vezměte ji na vyjížďku do galaxie Antény, abyste navýšili její dovednosti.Pokaždé, když její syn oslaví narozeniny, získáte 1 diamant.

Tuto klisnu není možné prodat.

kůň ze sluneční soustavy slunce

Slunce : Slunce patří mezi koně ze Sluneční soustavy.Vezměte ho na vyjížďku na Hale-Boppovu kometu, abyste navýšili jeho dovednosti.Nabídne Vám diamant, pokud některý z Vašich ostatních koní ze Sluneční soustavy získá diamantJakmile získáte všechny koně sluneční sestavy, kromě Měsíce, získáte Slunce.

Tohoto koně je možné prodat.

kůň ze sluneční soustavy pluto

Pluto : Pluto patří mezi koně ze Sluneční soustavy.Můžete cestovat po galaxii Andromeda a zlepšit tak jeho dovednosti.Při jízdě v galaxii Andromeda může najít 1 diamant.

Tohoto koně není možné prodat.

 

 

Větry : 

větrný kůň euronotus

Euronotus : Můžete s ním jezdit přes oceány a zvýšit tak jeho větrnou sílu nebo přes hory a zvýšit tak jeho dovednosti.Vyjížďky přes planiny zvýší jak jeho dovednosti, tak jeho větrnou sílu.

Pokud je Euronotus mladší než 3100 let a zároveň dosáhne jeho větrná síla úrovně 100 %, bude moci rozpoutat bouři.Po odeznění bouře získáte buď:

  • Kámen mudrců pierrephilosophale
  • Diamant diamant
  • nebo nějaké jiné překvapení cadeau

Směr větru určuje dovednosti nebo body větrné síly, které Euronotus získá během vyjížďky.Když vítr ukazuje daný směr, může Euronotus tento den získat navýšení nebo snížení dovedností.

Tohoto koně není možné prodat.

větrný kůň iapyx

lapyx :Můžete s ním jezdit přes oceány a zvýšit tak jeho větrnou sílu nebo přes hory a zvýšit tak jeho dovednosti.Vyjížďky přes planiny zvýší jak jeho dovednosti, tak jeho větrnou sílu.

Pokud je Iapyx mladší než 3100 let a zároveň dosáhne jeho větrná síla úrovně 100 %, bude moci rozpoutat bouři.Po odeznění bouře získáte buď :

  • Diova hromová tyč eclairzeus
  • diamant  diamant
  • nebo nějaké jiné překvapení cadeau

Směr větru určuje dovednosti nebo body větrné síly, které Iapyx získá během vyjížďky.Když vítr ukazuje daný směr, může Iapyx tento den získat navýšení nebo snížení dovedností.

Tohoto koně není možné prodat.

větrný kůň libonotus

Libonotus : Můžete s ním jezdit přes oceány a zvýšit tak jeho větrnou sílu nebo přes hory a zvýšit tak jeho dovednosti.Vyjížďky přes planiny zvýší jak jeho dovednosti, tak jeho větrnou sílu.

Pokud je Libonotus mladší než 3100 let a zároveň dosáhne jeho větrná síla úrovně 100 %, bude moci rozpoutat bouři.Po odeznění bouře získáte buď:

  • Slzy Afrodité larmesaphrodite
  • Diamant diamant
  • nebo nějaké jiné překvapení cadeau

Směr větru určuje dovednosti nebo body větrné síly, které Libonotus získá během vyjížďky.Když vítr ukazuje daný směr, může Libonotus tento den získat navýšení nebo snížení dovedností.

Tohoto koně není možné prodat.

větrný kůň thracius

Thracius : Můžete s ním jezdit přes oceány a zvýšit tak jeho větrnou sílu nebo přes hory a zvýšit tak jeho dovednosti.Vyjížďky přes planiny zvýší jak jeho dovednosti, tak jeho větrnou sílu.

Pokud je Thracius mladší než 3100 let a zároveň dosáhne jeho větrná síla úrovně 100 %, bude moci rozpoutat bouři.Po odeznění bouře získáte buď:

  • Chronův časovač sablierchronos
  • Diamant diamant
  • nebo nějaké jiné překvapení cadeau

Směr větru určuje dovednosti nebo body větrné síly, které Thracius získá během vyjížďky.Když vítr ukazuje daný směr, může Thracius tento den získat navýšení nebo snížení dovedností.

Tohoto koně není možné prodat.

větrný kůň caicias

Caicias : Můžete s ním jezdit přes oceány a zvýšit tak jeho větrnou sílu nebo přes hory a zvýšit tak jeho dovednosti.Vyjížďky přes planiny zvýší jak jeho dovednosti, tak jeho větrnou sílu.

Pokud je Caicias mladší než 3100 let a zároveň dosáhne jeho větrná síla úrovně 100 %, bude moci rozpoutat bouři.Po odeznění bouře získáte buď:

  • Hestiin dar donhestia
  • Diamant diamant
  • nebo nějaké jiné překvapení cadeau

Směr větru určuje dovednosti nebo body větrné síly, které Caicias získá během vyjížďky.Když vítr ukazuje daný směr, může Caicias tento den získat navýšení nebo snížení dovedností.

Tohoto koně není možné prodat.

větrný kůň lips

Lips : Můžete s ním jezdit přes oceány a zvýšit tak jeho větrnou sílu nebo přes hory a zvýšit tak jeho dovednosti.Vyjížďky přes planiny zvýší jak jeho dovednosti, tak jeho větrnou sílu.

Pokud je Lips mladší než 3100 let a zároveň dosáhne jeho větrná síla úrovně 100 %, bude moci rozpoutat bouři.Po odeznění bouře získáte buď:

  • Výzva Titánů quittedouble
  • Diamant diamant
  • nebo nějaké jiné překvapení cadeau

Směr větru určuje dovednosti nebo body větrné síly, které Lips získá během vyjížďky.Když vítr ukazuje daný směr, může Lips tento den získat navýšení nebo snížení dovedností.

Tohoto koně není možné prodat.

větrný kůň apeliotes

Apeliotes : Můžete s ním jezdit přes oceány a zvýšit tak jeho větrnou sílu nebo přes hory a zvýšit tak jeho dovednosti.Vyjížďky přes planiny zvýší jak jeho dovednosti, tak jeho větrnou sílu.

Pokud je Apeliotes mladší než 3100 let a zároveň dosáhne jeho větrná síla úrovně 100 %, bude moci rozpoutat bouři.Po odeznění bouře získáte buď:

  • Balíček Harmonie packharmonie
  • Diamant diamant
  • nebo nějaké jiné překvapení cadeau

Směr větru určuje dovednosti nebo body větrné síly, které Apeliotes získá během vyjížďky.Když vítr ukazuje daný směr, může Apeliotes tento den získat navýšení nebo snížení dovedností.

Tohoto koně není možné prodat.

větrný kůň skeiron

Skeiron : Můžete s ním jezdit přes oceány a zvýšit tak jeho větrnou sílu nebo přes hory a zvýšit tak jeho dovednosti.Vyjížďky přes planiny zvýší jak jeho dovednosti, tak jeho větrnou sílu.

Pokud je Skeiron mladší než 3100 let a zároveň dosáhne jeho větrná síla úrovně 100 %, bude moci rozpoutat bouři.Po odeznění bouře získáte buď:

  • Voda mládí eaujouvence
  • Diamant diamant
  • nebo nějaké jiné překvapení cadeau

Směr větru určuje dovednosti nebo body větrné síly, které Skeiron získá během vyjížďky.Když vítr ukazuje daný směr, může Skeiron tento den získat navýšení nebo snížení dovedností.

Tohoto koně není možné prodat.

větrný kůň eurus

Eurus : Můžete s ním jezdit přes oceány a zvýšit tak jeho větrnou sílu nebo přes hory a zvýšit tak jeho dovednosti.Vyjížďky přes planiny zvýší jak jeho dovednosti, tak jeho větrnou sílu.

Pokud je Eurus mladší než 3100 let a zároveň dosáhne jeho větrná síla úrovně 100 %, bude moci rozpoutat bouři.Po odeznění bouře získáte buď:

  • Černá orchidej orchideenoire
  • Diamant diamant
  • nebo nějaké jiné překvapení cadeau

Směr větru určuje dovednosti nebo body větrné síly, které Eurus získá během vyjížďky.Když vítr ukazuje daný směr, může Eurus tento den získat navýšení nebo snížení dovedností.

Tohoto koně není možné prodat.

větrný kůň boreas

Boreas : Můžete s ním jezdit přes oceány a zvýšit tak jeho větrnou sílu nebo přes hory a zvýšit tak jeho dovednosti.Vyjížďky přes planiny zvýší jak jeho dovednosti, tak jeho větrnou sílu.

Pokud je Boreas mladší než 3100 let a zároveň dosáhne jeho větrná síla úrovně 100 %, bude moci rozpoutat bouři.Po odeznění bouře získáte buď:

  • Pandořina skříňka boitepandore
  • Diamant diamant
  • nebo nějaké jiné překvapení cadeau

Směr větru určuje dovednosti nebo body větrné síly, které Boreas získá během vyjížďky.Když vítr ukazuje daný směr, může Boreas tento den získat navýšení nebo snížení dovedností.

Tohoto koně není možné prodat.

větrný kůň zephyrus

Zephyrus : Můžete s ním jezdit přes oceány a zvýšit tak jeho větrnou sílu nebo přes hory a zvýšit tak jeho dovednosti.Vyjížďky přes planiny zvýší jak jeho dovednosti, tak jeho větrnou sílu.

Pokud je Zephyrus mladší než 3100 let a zároveň dosáhne jeho větrná síla úrovně 100 %, bude moci rozpoutat bouři.Po odeznění bouře získáte buď:

  • Proutek plodnosti batonfertilite
  • Diamant diamant
  • nebo nějaké jiné překvapení cadeau

Směr větru určuje dovednosti nebo body větrné síly, které Zephyrus získá během vyjížďky.Když vítr ukazuje daný směr, může Zephyrus tento den získat navýšení nebo snížení dovedností.

Tohoto koně není možné prodat.

větrný kůň notus

Notus : Můžete s ním jezdit přes oceány a zvýšit tak jeho větrnou sílu nebo přes hory a zvýšit tak jeho dovednosti.Vyjížďky přes planiny zvýší jak jeho dovednosti, tak jeho větrnou sílu.

Pokud je Notus mladší než 3100 let a zároveň dosáhne jeho větrná síla úrovně 100 %, bude moci rozpoutat bouři.Po odeznění bouře získáte buď:

  • Bonusový balíček packbonus
  • Diamant diamant
  • nebo nějaké jiné překvapení cadeau

Směr větru určuje dovednosti nebo body větrné síly, které Notus získá během vyjížďky.Když vítr ukazuje daný směr, může Notus tento den získat navýšení nebo snížení dovedností.

Tohoto koně není možné prodat.

větrný kůň aeolus

Aeolus : Můžete s ním jezdit přes oceány a zvýšit tak jeho větrnou sílu nebo přes hory a zvýšit tak jeho dovednosti.Vyjížďky přes planiny zvýší jak jeho dovednosti, tak jeho větrnou sílu.

Pokud je Aeolus mladší než 3100 let a zároveň dosáhne jeho větrná síla úrovně 100 %, bude moci rozpoutat bouři.Po odeznění bouře získáte buď:

  • Morpheovy paže brasmorphee
  • Diamant diamant
  • nebo nějaké jiné překvapení cadeau

Kůň Aeolus bude Váš, jakmile získáte všechny další božské větrné koně.

Tohoto koně je možné prodat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kskkdj - Nevím jak

3. 5. 2017 19:24

Prosím chtěla bych se zeptat jak je získat? Předem děkuji za odpověď

lilinka 1999 - Re: Nevím jak

3. 5. 2017 19:36

Božské koně můžeš získat v různých akcích nebo někteří jdou koupit

Natalísek75 - božský kůn

26. 4. 2017 15:37

nemam

Uhlík:) - Krása

17. 4. 2017 15:15

No jedním slovem:Krása

Kája - :-)

27. 1. 2017 19:36

Moc zajímavý informace. Jelikož jsem na howrse nová, tak jsem to nevěděla. Na Howrse se jmenuji Desdemona:-))))

o.o O.O(tak se jmenuju na howrse) - :)

22. 12. 2015 11:03

Super! Konečně nějakej takovej článek