Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svatba

 

Svatba

Nejdříve bych měl začít co ke svatbě potřebujete:

 

- Samozřejmě partnera

 

- Zásnubní prsten (musí mít oba partneři)

 

- Smoking/Svatební šaty

 

- 1 milion Yangů.

 

Svatba se provádí u Stařenky. Svatbu může mít každý s každým, ovšem ne dva stejného pohlaví (v metinu jsou zakázané homosexualní svatby). Snoubenci nesmí mít rozdíl větší než 15 levlů. Například se můžou vzít lvl 30 a 45, nikoliv 29 a 45(rozdíl je 16 levelů).

 

Průběh svatby: Nejdříve jděte za Stařenkou se svým partnerem/svou partnerkou a dejte u ní položku "Chtěl bych se oženit/vdát". Bude chtít po vás ať si nasadíte Smoking/Svatební šaty. Prohodíte pár dialogů a pak musíte napsat jméno Snoubence/Snoubenky. Oba svatebčané musí odkliknout tabulku, která se vám oběví. po Odkliknutí vám to sebere 1 milion Yang (svatbu platí ten, kdo o svatbu požádá) a dostanete snubní prsteny. Pak vás to přenese do Svatební síně. Až dojdete k Manažerce svateb, navolíte si začátek svatby, nebo ať máte noc či sníh. Také je možnost Svatebni pochod (to je ta hudba). Na svatbě fungují emoce, i bez Masky emocí. Polibte protějška a už jste svoji. Až si užijete svatby, klikněte na Manažerku a dáte "Ukončit svatbu". To je asi vše co by se dalo k průběhu svatby říct.

 

Proč jsou svatby časté? Asi nejčastější je svatba se šamanem/šamankou, či-li buffem. Berou se hlavně kvůli, tomu že po použití snubního prstenu vás to přenese ke svému "miláčkovi". Například: Muž válečník je v Doyyumhwan a potřebuje se "nabuffovat". Najede na svojí/svojeho buffa, který je u věže například, a použije na něm Snubní prsten. Přenese ho to k Válečníkovi do Doyyumhwan. To samé platí naopak. Ale prsten nefunguje v Cave 2 a ve věži démonů. Druhá nejčastější je svatba z lásky, k tomu ani není co vysvětlovat. Tak to je asi vše o svatbě.

 

Výhody:

 

- Možnost teleportovat se ke svému protějšku a jeste ze když máte 100% bodu lasky tak mate vice BZK

 

Nevýhody:

 

- Svatba je dost nákladná