Jdi na obsah Jdi na menu

Šíleně divocí andílci

19. 12. 2011

Jedná se o školní projekt, a já doufám že nám budete psát a MY Vám rádi odpovíme!!! Takže
 

                         Má mě rád?
                         Líbím se mu?
             Odmítne mě, nebo mě políbí?

          My ti to zjistíme a pošeptáme!!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Katka - Pomoooc

3. 12. 2014 19:26

Ahojky Šíleně Divocí Andílci.
Potřebuji pomoc moje kamarádka je zamilovaná do kluka ( Matěj ) který je na střední poslední rokem a ona je je na základce v 8 třídě. Pomůžete mi zjistit jestli k ní něco cítí. Moje kamarádka se jmenuje Linda.
Pokuď mi odepíšete budu moc ráda.
S pozdravem vaše Katka. 8-)

Katka - Re: Pomoooc

3. 12. 2014 20:00

A odepište prosím na můj mail. Tady je: katik.syrova@seznam.cz
S pozdravem Katka :-)

Katka - Re: Re: Pomoooc

2. 1. 2015 14:47

Fakt děkuji že jste mi odepsali! Já jsem myslela že vy máte druhým pomoc ale pomohli jste skoro všem ale mě ne. Tohle bylo a je furt důležitý.

ŠDA - Re: Re: Re: Pomoooc

4. 6. 2015 8:10

Káťo moc nás to mrzí a též chceme napravit svou chybu že jsme k Vám chovali neaktivitu. Bohužel náš e-mail který jsme měli nám někdo zablokoval a teď se na něj nemůžeme dostat. Pokud Ti to postačí pomůžeme Ti tady a rády.
Děkujeme Vaše ŠDA

Denis, Lukas,Čejsn,Timi,Tom, Skoty - RebeLS

3. 12. 2014 20:42

Ahojky ŠDA.
Chybí mám kamarádka(Katka) z party. Od té doby co nechodí s Danielem tak už s námi moc nebývá a mám to moc strašně chybí. Nevíte jak ji máme vídat víc? Že by jsme se vykašlali na partu a bývali bychom víc s ní? Pojmenovali jsem tu konverzaci REBELS protože tak se jmenuje naše parta. Prosím odepište co nejdřív.S pozdravem Kluci.

ŠDA - Re: RebeLS

4. 6. 2015 8:06

Ahojky RebeLS předem se omlouváme za dlouhou neaktivitu ale spravíme to! Bohužel kvůli škole a maturitě kterou jsme všichni dali! K Vašemu problému.
Běžte za Katkou a promluvte si s ní. Většinou to pomáhá! Řekněte jí že Vás sice mrzí že se rozešla s Danem ale že kamarádi nadále být můžete. Že jste byla super parta a teď Vám Vaše společné přátelství chybí. Snad Nám odpustíte
Hodně štěstí!
S pozdravem Vaše ŠDA

Denis, Lukas,Čejsn,Timi,Tom, Skoty - Neumíte mám dát ani pomoc.

2. 1. 2015 14:52

Hele my jsme vás měli za dobrou stránku ale jak vidíme že VY nic neděláte tak jste si to u nás posrali...... Fakt vám děkujeme už jsme ji stratili skoro navždy.

Mishell - Re: Neumíte mám dát ani pomoc.

5. 1. 2015 19:09

Máte rpavdu. O radu se jim prosíím poprvé a čekám na ní už od 13.12.. To se nedá..

Mishell - Bývalá láska

13. 12. 2014 17:28

Ahoj ŠDA,
Mám takový problém, ostatně proto vám píšu.. Začnu úplně od začátku.
Před necelými 2 lety jsem se přestěhovala. Ve škole byl jeden kluk (Vašek)... Viděla jsem ho a BUM! zamilovala jsem se. Po nějaké době jsem poslu začali (konečně) chodit. Bylo to mých nejštastnějších 6 měsíců v životě. Pak mě nechal. Trápila jsem se rok. Po nějaké době si mě zae ''všiml'' a začali jsme se spolu bavit. Pak jsme spolu znovu chodili. Doufala jsem, že nám to dlouho vydrží. Mezi náš vztah se ale zapletl Vaškův kamarád. Trávil čas s ním a vypadalo to že na mě kašle. Po 4 měsících jsme se rozešli.
Nedávno začal flirtovat s mojí BFF. Vždycky např. ve třídě k nám přijde a objímá ji, provokuje apod. a mě to strašně mrzí a bolí mě to. Pak jsem si uvědomila, že už nemá cenu se kvůli němu trápit. Všechny zprávy, SMS, fotky a videa s ním jsem si odstranila. Pomohlo to. Tedy alespon trošku. Jediné co jsem vymazat nemohla byli vzpomínky! Trápí mě to doted. Chci na něj zapomenout!!
Poradíte mi prosím jak? Vím, že milovat ho nemá cenu.. Potřebuji pomoct..
Předem děkuji za odpověd.. Mishell

Mišel - rebELS

3. 12. 2014 20:35

Ahojky ŠDA.
Chybí mi kamarádka(Katka) z party. Od té doby co nechodím s Danielem tak už s námi moc nebývá a mě to moc strašně chybí. Nevíte jak ji mám vídat víc? Že by jsem se vykašlala na partu a bývala bych víc s ní? Pojmenovala jsem tu konverzaci REBELS protože tak se jmenuje naše parta. Prosím odepište co nejdřív.S pozdravem Mišel.

Andy - rebels

3. 12. 2014 20:34

Ahojky ŠDA.
Chybí mi kamarádka(Katka) z party. Od té doby co nechodím s Danielem tak už s námi moc nebývá a mě to moc strašně chybí. Nevíte jak ji mám vídat víc? Že by jsem se vykašlala na partu a bývala bych víc s ní? Pojmenovala jsem tu konverzaci REBELS protože tak se jmenuje naše parta. Prosím odepište co nejdřív.S pozdravem Andy.

Týnka - ReBeLs

3. 12. 2014 20:33

Ahojky ŠDA.
Chybí mi kamarádka(Katka) z party. Od té doby co nechodím s Danielem tak už s námi moc nebývá a mě to moc strašně chybí. Nevíte jak ji mám vídat víc? Že by jsem se vykašlala na partu a bývala bych víc s ní? Pojmenovala jsem tu konverzaci REBELS protože tak se jmenuje naše parta. Prosím odepište co nejdřív.S pozdravem Týnka.

Lexy - REBels

3. 12. 2014 20:31

Ahojky ŠDA.
Chybí mi kamarádka(Katka) z party. Od té doby co nechodím s Danielem tak už s námi moc nebývá a mě to moc strašně chybí. Nevíte jak ji mám vídat víc? Že by jsem se vykašlala na partu a bývala bych víc s ní? Pojmenovala jsem tu konverzaci REBELS protože tak se jmenuje naše parta. Prosím odepište co nejdřív.S pozdravem Lexy.

Nikoletty - Rebels

3. 12. 2014 20:30

Ahojky ŠDA.
Chybí mi kamarádka(Katka) z party. Od té doby co nechodím s Danielem tak už s námi moc nebývá a mě to moc strašně chybí. Nevíte jak ji mám vídat víc? Že by jsem se vykašlala na partu a bývala bych víc s ní? Pojmenovala jsem tu konverzaci REBELS protože tak se jmenuje naše parta. Prosím odepište co nejdřív.S pozdravem Nikoletta.

Natylli - REBELS

3. 12. 2014 20:28

Ahojky ŠDA.
Chybí mi kamarádka(Katka) z party. Od té doby co nechodím s Dannym tak už s námi moc nebývá a mě to moc strašně chybí. Nevíte jak ji mám vídat víc? Žeby jsem se vykašlala na partu a bývala bych víc s ní? Pojmenovala jsem tu konverzaci REBELS protože tak se jmenuje naše parta. S pozdravem Natalli.

Danny - Chci ji zpátky!

3. 12. 2014 20:17

Ahojky ŠDA.
Chodil jsem s jednou holkou (Katka). A teď má nového kluka (Michal) a já ji chci zpátky protože vím že jsem udělal chybu. Nevíte jak ji mám dostat zpátky? Odepište co nejdřív protože se bojím že ji navždy ztratím. Jsem z 8 třídy chodím na Plhov. Ona chodí do 8 třídy na Komendu. S pozdraven váš oddaný fanoušek Danny.

Katka - Pomoc

3. 12. 2014 19:25

Ahojky milí Andílci.
Líbil se mi jeden kluk ( Dominik) ze třídy a odmítl mě kvůli kamarádce která ho jen využila abych ho neměla já. Ale teď mám svýho kluka jmenuje se Michal. A Dominik se po mě furt teďka dívá ve škole. A kamarádky se mě ptají proč na tebe kouká Dominik. Ale já na to neznám odpověď. Prosím odepište co nejdřív. Je to duležitý. Děkuji ;)

Katka - Re: Pomoc

3. 12. 2014 20:00

A odepište prosím na můj mail. Tady je: katik.syrova@seznam.cz
S pozdravem Katka :-)

Marrbor - Otazník

20. 12. 2011 17:00

Jmenuje se Martina Matoušková, třída 1.VS, má ráda četbu, kamarády, flirtování a chození ven.... Má mě ráda?

ŠDA - Re: Otazník

20. 12. 2011 17:04

Ahoj Marrbore! Děkujeme Ti za Tvou otázku. A rádi Ti jí zodpovíme, Martina Matoušková ze třídy 1VS co má ráda četbu, kamarády, flirtování a chození ven Tě ráda má. Gratulujeme!