Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaše postel?????-------------pelíšek!!!!!!!

Zdraví především

Nejprve je si třeba uvědomit,že váš pes běhá venku a může vás nakazit prakticky čímkoliv.Je tedy hlavně nutné dbát na pravidelné očkování a prohlídky u lékaře.Také je důležité,aby byl váš pes zbaven parazitů.Tyto věci by ale měly být samozřejmostí i tehdy,pokud s vámi váš pes nespí.

Vše je tedy věcí názoru,ale určitě bychom měli na některé důležité body dbát.Například je nezbytné,zvýšit hygienické nároky,třeba častěji převlékat povlečení.Myslete na to,že psa každý den koupat nemůžete,ale ven s ním musíte chodit denně.Nemůže se přezout.Ani vyměnit kožich.Čili je jasné,že vaše postel a povlečení budou trochu více trpět.

Pes a jeho vlastní pelíšek

Určitě bychom měli pejska naučit,kde bude trávit chvíle odpočinku.Možností je více než dost, jak mu jeho spánek zpříjemnit.Můžete zakoupit pelíšek,který bude vskutku velmi pohodlný.I tady je škála výběru hodně pestrá.

Co ale takhle zakoupit svému mazlíčkovi jeho vlastní postel?Nic neobvyklého.Možná se budete divit,ale i toto lze.A věřte,že když už se jednou rozhodnete,udělat pro mazlíka cokoliv, budete překvapeni i při výběru jeho vlastní postele.Pravda,záležitost to je sice trochu nákladnější,ale je fakt,že vašemu mazlíčkovi můžete koupit dokonce luxusní kousek nábytku. Dokonce natolik,že odmítne ve vaší nepohodlné posteli spát.

Kde jsou hranice

Je pravda,že pokud již dovolíte svému pejskovi sdílet lože s vámi,měli byste jistá pravidla stanovit.