Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lejla doma

14.1.2015:

Dobrý den, v Srpnu 2013 jsme si od Vás vzali fenečku Lejlu (https://utulek-bzenec.estranky.cz/clanky/lejla.html)  , doma jí však říkáme Lilly.

Říkala jsem si, že Vás určitě potěší fotky a zprávy o tom, jak se má...
 
Lilinka je úžasná, milá a veselá fenečka s velkým a milým srdcem, lidi a děti miluje, bohužel její vztah k cizím psům je nic moc. Je poměrně agresivní a ráda vyvolává rvačky. A nakonec je i jedno, zda se jedná o fenku, psa či štěně. Naštěstí s dospíváním se učí chápat, že nemůže cizí pejsky napadat, ale stačí je ignorovat :) Jediný, koho bezesporu miluje, je náš retrívří dědoušek Árčí, který jí byl nablízku, když se u nás zabydlovala jako malý siroteček, také náš kocourek Adolf a kobylka Viky. Lilinka už toho s námi hodně zažila :) Jezdíme na hodně výletů a v létě jsme byli taky u moře. Samozřejmě má bezva zahrádku, kde může být celý den a nebo, když chce, leží doma u krbu :) Jelikož je to postelový pecivál, z gauče a zpod deky je nemožný ji dostat :) Ale dlouhé a svižné procházky zbožňuje, nejlépe, když může následovat mně na koni, to je teprv žůžo.
 
Také nám loni na jaře nadělili s naším pejskem Árčím pěkný dáreček :) Když nám malá začala prvně hárat. v době naší nepřítomnosti jsme je oddělili pletivem o výšce 175cm, což koneckonců pro naší půlpitbullku nebyl žádný problém a tak si za ženichem přeskočila sama a za 2 měsíce jupí :) Narodilo se nám 9 nádherných a zdravých štěňátek, pro všechna se nám díky Bohu podařilo najít bezpečný a milující domov :) Nyní je už toto téma navždy vyřešeno následující kastrací :) V příloze Vám posílám pár fotek pro představu, jak se u nás má a věřím, že to pro Vás bude odměnou za skvělou práci, kterou pro zvířátka děláte. :)
 
Přeji Vám hodně sil a úspěchů s nalezením nových domovů pro všechny opuštěné zvířecí dušičky.
 
Mějte se krásně a Lilly Vás určitě moc podzravuje! :)
 

lejla_1.jpg

lejla_10.jpg

lejla_11.jpg

lejla_2.jpg

lejla_3.jpg

lejla_4.jpg

lejla_5.jpg

lejla_6.jpg

lejla_7.jpg

lejla_8.jpg

lejla_9.jpg