Jdi na obsah Jdi na menu
 

Happy Dog Day 2008

JAKÝ BYL HAPPY DOG DAY ?

Celkem jsem vydali 50 startovních čísel. Psů bylo cca 60. Dopoledne pršelo, takže jsem měli strach, že nikdo nepřijede. Psíčkaři se ale zase ukázali jako voděodolní a dostavili se v hojném počtu. Krásné odpoledne, spousta krásných psů, spokojených majitelů, spousta rozdaných cen. Vybralo se 2685,- Kč a 200,- Sk na útulek. Děkujeme všem laskavým dárcům. Prostě krásná akce. Zvláštní poděkování děvčatům z agility klubu a KK Hodonín za jejich pomoc a ukázky. Těšíme se na další ročník.

Fotky z akce ZDE a ZDE

Ohlasy účastníků akce:

"Dobrý večer, chcel som vám len napísať, že toto podujatie nemalo chybu a sme radi že aj napriek takej diaľke sme sa prišli zúčastniť na happy dog a poriadne sa zabaviť. Bolo to super podujatie a o to krajšie že sme si aj tie nejaké ceny odniesli domov a mohli sa s nimi doma pochváliť. Všetci vás pozdravujeme a budúci rok určite zavítame k vám zase. S pozdravom Marián Šipula moja Deny a kolektív. Ahojte. PS: určite na budúci rok zavolám viacerých kamarátov zo Slovenska."

POZVÁNKA NA AKCI

Liga na ochranu zvířat ČR, Místní organizace Bzenec a Kynologický klub Hodonín pořádájí u příležitosti Dne zvířat

3. ROČNÍK SPORTOVNĚ- ZÁBAVNÉHO ODPOLEDNE PRO PSY A JEJICH PÁNY

KDY A KDE:

v sobotu 4.10.2008 ve 14.00 hod. v areálu jezdecké stáje Bzenec (ze Bzence směr Strážnice, za přejezdem první odbočka doprava)

PROGRAM:

12.30 – 13.30 hod. prezentace a veterinární přejímka zvířat (PRŮKAZ S PLATNÝM OČKOVÁNÍM NUTNÝ)

14.00 – 17.00 hod. soutěže a doprovodný program

SOUTĚŽE:

1. výstava psů bez průkazu původu i s průkazem původu a kříženců (budou uděleny ceny poroty a cena diváků)

2. soutěž o titul "pes šikulka"

3. překážková dráha

4. soutěž o největší podobu pána a zvířete

DOPROVODNÝ PROGRAM:

ukázka agility, tance se psem a výcviku psů, vození na koni

PŘIJĎTE  SE  POCHLUBIT  SE SVÝM ČTYŘNOHÝM KAMARÁDEM. VŠECHNY SOUTĚŽE V PŘÁTELSKÉM DUCHU. UVÍTÁME ÚČAST ZÁVODNÍKU JAKÉKOLIV VĚKOVÉ KATEGORIE. RÁDI VÁM PORADÍME.

Psi musí být po celou dobu trvání akce na vodítku. Vstupné dobrovolné. Občerstvení zajištěno. Děti do 12-ti let, které se budou úřastnit se psem - doprovod rodičů nutný! Psům s kupírovanýma ušima bude po dobu akce vstup do areálu zakázán.

VSTUPNÉ JE DOBROVOLNÉ. VÝTĚŽEK AKCE BUDE POUŽIT NA PROVOZ ÚTULKU PRO OPUŠTĚNÁ A TÝRANÁ ZVÍŘATA VE BZENCI.

PŘIHLÁSIT SE MŮŽETE A VÍCE INFORMACÍ ZÍSKÁTE NA ADRESE: radka.hajkova@quick.cz na tel. čísle: 736 685 824 nebo na místě před začátkem akce.

Fotky z 2. ročníku najdete zde.

Fotky z 1. ročníku můžete shlédnout zde