Jdi na obsah Jdi na menu
 

Dobrý den,
 
v sobotu 11.8. jsem si od Vás vzali kocourka a pojmenovali jsme ho Uriáš.Měla jsem trochu obavy zda ho příjmou naši psi, ale dopadlo to dobře. Matýsek, to je nejstaří psík, který u nás šéfuje, si ho očichal a ani nezavrčel. Bylo vyhráno.
 
Matýsek si vlezl do proutěného pelíšku, který jsme pořídili kocourkovi a nechtěl ven. Tak jsme donesli z garáže další pelíšek, který jsme kdysi koupili Matýskovi a byl spokojený. Nanosil si tam všechny svoje věci a misku na žrádlo, lehl si na to a celý den si to hlídal.
Asi trošku žárlí, ale to se upraví.
 
Kocourek je velký pohodář, první den se trošku bál, ale dnes už je v pohodě a veliký mazel. Příště pošlu fotky toho našeho malého rošťáka.
 
Přeji pěkný den
 
Donátková

Obrazek


Dobrý den,                                                           11.9.2007

dnes je to přesně měsíc, co jsme si dovezli Uriáše, tak Vám chci napsat, jak se mu daří. Má se dobře je to veliký mazel, nejraděj by se mazlil celý den. Jsem moc ráda, že jsme si ho pořídili, už je u nás opět veselo a živo, někdy až moc! Celkem máme pět zvířat a kolikrát po návratu se nestačím divit, co všechno stihla vyvést. Ani se na ně nestačím zlobit, protože mě čeká pětkrát radostné uvítáni a to stojí za to!

Přeji pěkný den 

Donátková

Obrazek

Dobrý den,                                                                                12.11.2007
 
už jsou to tři měsíce, co jsme si od Vás vzali Uriáše. Má se dobře je to naše zlatíčko, je velice milý a hodný kocourek. Hodně vyrostl, tak už se nebojí zapojit do her našich psů. Má výhodu: když už ho to nebaví, vyskočí na židli a má klid. Určitě ještě pošlu fotky.
 
Zdravím
 
Donátková

Dobrý den,                                                           14.8.2007

posílám fotku našeho Uriáše, kterého máme přesně rok. Vyrostl z něho krásný kocourek. Je moc hodný, nikde se netoulá, je pouze doma nebo na dvorku. Má se dobře, někdy až moc, byli jsme s ním u veterináře, protože jsme mysleli, že má kýlu. Pan veterinář ho vyšetřil a zdělil nám, že ta kýla je vlastně špek, tak se nám ulevilo, koupili dietní granule a čekáme na výsledek!

Zdravíme Donátkovi

Obrazek