Jdi na obsah Jdi na menu
 

Virtuální adopce

Virtuální adopce je projekt, kdy můžete podpořit konkrétní pejsky, jejichž šance na umístění je mizivá vzhledem k jejich věku či fyzickému nebo psychickému stavu. Některé pejsky již necháme dožít u nás v útulku, jelikož by jim změna prostředí mohla ublížit a útulek již považují za svůj domov.

Pokud se rozhodnete podpořit virtuální adopcí některého z našich svěřenců finančně, uveďte k číslu účtu (35-6973020267/0100) v účelu platby jméno psa, pro kterého je částka určena. Je možné zvolit i materiální podporu ve formě krmiva, pamlsků atd. Vaše jméno zveřejníme v seznamu virtuálních majitelů psa.

Pokud budete chtít takto adoptovaného pejska navštívit, určitě Vás rádi uvidíme. Domluvte se však na návštěvě předem telefonicky.
 


 

Psi k virtuální adopci


 

ObrazekDyk, německý ovčák, pes, 12 let

Dyk je čistokrevný německý ovčák, který zůstal v objektu dnešního útulku po bývalém nájemci. Starý je přibližně 12 let, má problémy s klouby na zadních nohách, ale stále rád chodí na procházky. Dobrý člověk, který by chtěl Dykovi přispět na veterinární péči a důstojné dožití, ho může kdykoliv v útulku navštívit.

Duben 2009: od tohoto data na Dyka přispívají manželé Kirchnerovi. Velice děkujeme :)

Začátek května 2009: Dyk má stále horší a horší bolesti kyčlí. Kolikrát se už ani nezvedne, aby se vyvenčil. Dostává proto nové léky a je mu o trochu lépe.

12.5.09: Dykův stav se po podávání léků stabilizoval. Na dlouhé procházky to už není, ale ještě se dokáže užívat života. V očích má stále jiskru. Většinu dne si hoví a spí nebo pozoruje ruch na náměstí.
 

13.7.10: Naše paní doktorka musela uspat Dyka, německého ovčáka, který trpěl nemocí kyčelních kloubů. O eutanazii jsme uvažovali již minulý rok, ale nakonec se nám díky manželům Kirchnerovým a jejich finanční pomoci podařilo za použití léků prodloužit Dykovi život o celý rok. Odešel důstojně, uspán na místě, kde odpočíval každý den. Děkujeme MVDr. Řimákové za veterinární péči a ostatním členům naší organizace, kteří se o Dyka každý den starali. Dyk vlastně inicioval vznik našeho sdružení a založení útulku ve Bzenci. Takže vlastně díky němu pomáháme psům i kočkám v našem okolí. Dyk je určitě v psím nebi a už ho nic nebolí.

_______________________________________________________________

 

peggy_2.jpg

  Peggy

10 měsíců, belgický ovčák, březí, hodná, milá fenka, trochu plachá, dne 16.8.2011 porodila. Peggy našla nový domov.

Na Peggy přispívají manželé Kirchnerovi. Velice děkujeme :)