Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lucík

Dobrý večer, 

posíláme zprávy ze Starého Poddvorova. Lucík se už poměrně zabydlel, jen ven se zatím bojí chodit kvůli pejskům, i když se k němu chovají moc přátelsky. Ale to myslím brzo dožene, sluníčko ho moc láká a je zvědavý. 

První dny byly těžší. Když jsme ho přivezli byl do večera zalezlý pod gaučem a nechtěl vylézt. Večer už ale vylezl a dokonce se i najedl. Šmudla mu byl celý první dva dny v patách, chtěl si hrál, ale Lucík syčel a nechtěl ho k sobě pustit. Ale pomalinku se to zlepšovalo a teď už si k sobě i lehnou na spinkání, jedí vedle sebe, někdy si i navzájem ujídají z misek a bez problémů, koukají spolu z okna, nebo spinkají na patra v prolízačce. :) 

Jinak Lucík už je u nás jak ve svém živlu, honí se se Šmudlou, hraje si s hračkama, je přítulný, rád se mazlí. S jídlem taky nemá potíže, baští granule i konzervy. Měl trochu průjem, ale už se to zlepšuje. Asi stres ze změny prostředí. 

Zatím máme jenom problém s tím, že si nezahrabává po sobě záchod. Koupili jsme mu vlastní, takže má každá kočka svůj záchůdek,záchod je dost veliký, steliva má taky dost. Všimli jsme si, že stojí vždycky na okraji toho záchůzku a hrabe jakoby po těch platových okrajích bedýnky. Tak se ho snažíme nějak motivovat palskama a ukazovat mu, že to má zahrabat. Ale moc se nám to nedaří. Tak snad se nám to nějak brzo povede. 

Jinak ale můžete být bez obav, kluci se maj moc dobře a určitě to nevypadá, že bychom Vám ho vraceli, pokud nám teda společně nerozboří dům natolik, že se v něm nebude dát bydlet :D. 

Moc pozdravujeme, posíláme pár fotek a určitě se zase brzo ozveme 

Eliška a Radek ze Starého Poddvorova